Математически турнири - 39

• 130 297
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Много благодаря! Бързи са! А класиране кога се очаква?

Дидева благодаря за пореден път  за дадените отговори - аз чак сега имах възможността да погледна задачите и отговорите, дадени от организаторите Hug

Моето второкласниче го насметох за глупава грешка на преброяването на децата , но като гледам задачите сега, очакваните 87 т. май са добър резултат  Peace  въпреки, че като се замисля можеше да са му 94 точките, но здраве да е .....

15 зад. за 2 клас и за мен е определено некатегорична  newsm78

със сигурност добри задачки - незная кой е правил задачите на второкласната тема, но за мен са добри - дигат летвата определено, което е хубаво  Peace

И 8 клас от друга страна май не са ги пощадили - големия каза, че времето не му е достигнало и май очакваните 145 т. засега мога да приема като задоволителни  newsm78 имайки предвид, че не погледнато нищо

# 211
  • Sofiq
Моят (3-4 клас) се е сетил, че квадратите са 10, а май е решил повечето други също. Но се подготвяше преди състезанието върху теми от 3,4,5,6,7 и 8 клас.

# 212
Скрит текст:
Много благодаря! Бързи са! А класиране кога се очаква?

Дидева благодаря за пореден път  за дадените отговори - аз чак сега имах възможността да погледна задачите и отговорите, дадени от организаторите Hug

Моето второкласниче го насметох за глупава грешка на преброяването на децата , но като гледам задачите сега, очакваните 87 т. май са добър резултат  Peace  въпреки, че като се замисля можеше да са му 94 точките, но здраве да е .....

15 зад. за 2 клас и за мен е определено некатегорична  newsm78
Скрит текст:
със сигурност добри задачки - незная кой е правил задачите на второкласната тема, но за мен са добри - дигат летвата определено, което е хубаво  Peace

И 8 клас от друга страна май не са ги пощадили - големия каза, че времето не му е достигнало и май очакваните 145 т. засега мога да приема като задоволителни  newsm78 имайки предвид, че не погледнато нищо

Отговорът е Мия... Снощи я решавах и по пътя на изключването са възможни само вариантите, при които Мая или котката казват истината, а останалите лъжат... И при двата варианта котето лъже, т.е Мия със сигурност не е разляла водата...

# 213
  • По света и У нас
Резултатите на ЧХ в Бургас също вече излязоха:
http://itlearning-bg.com/index.php?section=ADST&aud=36&pic=3#2klas

# 214
Не мога да се ориентирам в резултатите - много скрити има. Класиране ще има ли? Общо или по градове е?

# 215
  • Варна
Много ми харесаха задачките за 3 и 4 клас! Има доста уловки, трябва да се чете и да се внимава. Нещо, което щерката този път тотално не е направила Mr. Green Бързаше за купон по случай Хелоуин, но каза че не били трудни задачите. Равносметката: квадратите са й 8, в задачата с човките и крилата мислила, че животните са 10, а не 8 както е по условие, 19-та задача намерила "А" като верен отговор и записала него в бланката, без да мисли, че всъщност трябва да види коя подточка съдържа това "А", в едната задача пишело "различни", тя мислела "еднакви", и т.н... Резултатът ще бъде най-големият й резил досега, но дано извади поука, че да се чете внимателно помага Wink

# 216
  • По света и У нас
Резултати по класове за Бургас

Резултати - Гоце Делчев

# 217
На 4 клас на последната задача не разбирам как става този отговор  newsm78

# 218
На 4 клас на последната задача не разбирам как става този отговор  newsm78
максималният брой точки е 140
ако е решил всички без една и за нея не е дал отговор 136
ако е решил всички без една и за нея  е дал грешен отговор 133
така че отговор 134 не може да има
затова верният отговор е А-Ачо
Друг е въпроса , че условието е доста двусмислено
за 3-4 клас има и други задачи с подобни условия
Децата приемат доста буквално задачите и неща които не са зададени в условието не ги взимат под внимание  Peace

# 219
За тази задача моя третокласник каза че условието било непълно. Не му хрумнало че регламента на състезанието допълва задачата.

# 220
На 4 клас на последната задача не разбирам как става този отговор  newsm78
максималният брой точки е 140
ако е решил всички без една и за нея не е дал отговор 136
ако е решил всички без една и за нея  е дал грешен отговор 133
така че отговор 134 не може да има
затова верният отговор е А-Ачо
Друг е въпроса , че условието е доста двусмислено
за 3-4 клас има и други задачи с подобни условия
Децата приемат доста буквално задачите и неща които не са зададени в условието не ги взимат под внимание  Peace
Ами аз явно съм тъпа
Смятам 20 задачи минус 3 точки...ужас
И с детето седим и се чудим  Crazy

# 221
  • София
Здравейте,
да попитам за тези състезания в училището ли се заявява участие? Детето ми е 1-ви клас и има желание да участва в Коледното математическо състезание. Как трябва да го запиша за участие и кога се прави това?
Много благодаря за информацията.

# 222
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,
да попитам за тези състезания в училището ли се заявява участие? Детето ми е 1-ви клас и има желание да участва в Коледното математическо състезание. Как трябва да го запиша за участие и кога се прави това?
Много благодаря за информацията.

не всяко училище организира състезания. попитайте, но ако не организират не се отказвайте Peace
ние участвахме в друго училище. и тази година пак ще е така.

тук има информация за 2015, когато наближи ще излезе и за 2016

# 223
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати Хасково http://www.pmg-haskovo.org/news/read/id/139

Това пък не го разбирам, състезанието е за това да излезеш с името си и да се конкурираш с другите, написвайки се под фиктивен номер не се печели нищо, странно ми се вижда.....

# 224
Резултати Хасково http://www.pmg-haskovo.org/news/read/id/139

Това пък не го разбирам, състезанието е за това да излезеш с името си и да се конкурираш с другите, написвайки се под фиктивен номер не се печели нищо, странно ми се вижда.....

По-добре така от "да не се публикува"...  Crazy  Това, дето не се публикува, нито го знаеш какви точки са, нито нищо, за да се сравнява с останалите публикувани и непубликувани...

Общи условия

Активация на акаунт