Математически турнири - 39

• 130 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Е, той така самоотвержено защитаваше МОН след хилядите двойки на матурата, че нямаше начин да не му се отблагодарят.

Той и преди оглавяваше комисии и някои от математиците, подписали писмото, си работеха с него. Това лесно може да се провери, протоколите още стоят в Интернет. Вече 2-3 години е ръководител и на отбора ни за МБОМ.
Не го познавам, другите – също, но дори да е злоупотребил, което не е доказано, не мисля, че останалите нямат прегрешения, поне част от тях.

# 302
  • Sofiq
Във Варна максималният резултат от ЧХ за 3 клас е 119т.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 19:27 от elica1051

# 303
Всъщност ето това е Варна.

# 304
  • София
Аз не съм хич наясно какво е направил (или не е направил) Сава Гроздев. Стигнах до заключението, че става въпрос за него по метода на изключването, тъй като името му не беше сред подписалите писмото.
Може ли линкове да попрочета  Blush

# 305
На официалната страница излезе и Сливен...

# 306
Е, той така самоотвержено защитаваше МОН след хилядите двойки на матурата, че нямаше начин да не му се отблагодарят.
А за хилядите двойки кой е виновен? Сава Гроздев? Мон?Център за оценка качеството на образованието? Къде се къса връзката - Мон - училища - център за оценка? Не е ли време учителите да станат държавни служители, да им се даде полагащата заплата и да решат къде ще работят - в училище или в образователен център? Много хора ще рразгневя, май?

# 307
  • В офиса
Аз знам за скандала с отбора на МОМ 2003 (Дидева е цар на линковете) Отборът е под негово ръководство. България е на 1-во място, всички зкатни медалисти.... И задачите са дадени на децата преди състезанието  Sick Нали ръководителите ги превеждат. Та тогава изтича инфото. Нищо не е официално, но си се знае...

# 308
Аз знам за скандала с отбора на МОМ 2003 ....
Топло, Тинки, топло...Но не е само това.
Без да коментирам конкретната персона, циментирането на едни и същи хора на определени позиции, свързани с математическите състезания, отбори и стипендии за повече от 2-3 години ми се струва крайно нездравословно.

# 309
  • София
Не мога в момента да дам линк, но резултатите от НПМГ са на сайта вече.

# 310
Не точно оттам, но те разбрах и ще помогна с линка.  Simple Smile
ПЧМГ

# 311
  • В офиса
Не мога в момента да дам линк, но резултатите от НПМГ са на сайта вече.

И в НПМГ ли се провеждаше? Да не е ПЧМГ? Космически резултат в 7-ми клас. Най-висок за категорията изобщо... И недостижим, според мен (даже за момчетата от СМГ 8-ми, ще видим, де)
Момичетата що така не ги бива в комбинаториката  Simple Smile

# 312
Очакван резултат. Моят не беше решил само 13 зад, но банална грешка при пренасянето на отговора на зад.12 му изигра лоша шега. Нищо, да внимава повече.
Моят пък не знае какво е цифров часовник. И квесторката не могла да обясни.

А моят не е разбрал една от най-лесните за 2 клас - тази за сервиза. Прочел, "коя чиния не е отсервирана" и не можал да реши Simple Smile Добре, че не е посочил нищо.... Объркал е и гривната, като е разглеждал вариантите за наредени едно до друго мъниста, а не в кръг. Могат ли да питат квесторите, ако не им е ясно нещо по условията?

# 313
  • София
Дидева, благодаря. Объркала съм буквите Wink

# 314
И задачите са дадени на децата преди състезанието  Sick Нали ръководителите ги превеждат. Та тогава изтича инфото. Нищо не е официално, но си се знае...

Разполагаш с доказателства или просто си пишеш? Откъде точно "си се знае"?  Защо трябва да вярваме на тези, които го твърдят? Всеки е невинен до доказване на противното.
Има и интересни неща, случили се след 2003 г. Да, някои от тях бяха доказани с документи – протоколи. "Героите" са други. Знам, че не е оригинално, но наистина е добре хората да виждат първо дървото в собственото си око и чак след това да търсят треската в това на другите.

Общи условия

Активация на акаунт