Професионални серии за коса - тема 110

• 88 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема  bouquet
На вторият ден пръскам с леко сух шампоан, слагам някакъв финиш + пяната на МШ напоследък. Косата ми много се изсуши тука в София сега мисля да взема Маскинтенз, подстригах я с 2 см на черта и много ми харесва, намерих си фр.  Peace

# 31
На втория ден косата ми изглежда все още добре, затова нищо не правя освен да я среша. Ако имам специално събитие, все пак я мия, за да е перфектна. Никога не ползвам сухи шампоани и пр. "замазващи" продукти, с които да отлагам миенето; не връзвам опашки с цел прикриване; просто мия, когато усетя замърсяване; и го правя обикновено през ден.

Стилизанти: ползвам лак за коса на Lоreal Professionnel с много ниска фиксация. От същата марка ползвам и пяна за коса (води се за обем, слагам я на суха коса, за да оформя чупки). Понякога ползвам хидратиращия крем на Марокан, а също и олио на Керастаз (за тънка коса, възможно най-немазно). В този момент това са ползваемите ми стилизанти, през годините съм минала през разни термични продукти и пр. мазила, които обаче не са ми харесали особено. Не обичам струпване на продукти по косата ми, понякога никакви финиши не слагам. Но аз не я изправям, накъдрям с маша, така че необходимист от защитни финиши нямам.

# 32
Страхотна тема отново  bouquet

Косата си мия всяка вечер, та не мога да отговоря на въпроса. В петък или събота вечер вечер се случва да пропусна, на другия ден съм си у дома и обикновено ходя вързана  Laughing или я намачквам с къдрещ крем или пяна, ако излизам.

# 33
Благодаря за темата!
1. На втория ден обикновено косата е вързана на конска опашка. На третия-мия.
2. Не ползвам стилизанти...

Малко встрани,но все пак: препоръчайте ми преса за коса...

# 34
1. Kакво правите на втория ден след измиване?  На втория ден след измиване, слагам термо Цимент термик/Нектар термик, изправям с преса или къдря с маша. На третия, в случай че съм я изправяла, използвам солен спрей(за бохо/разрошен вид) и издухвам с дифузер. По принцип мия на четвъртия ден, но ако използвам някой по-неподходящи продукти и ми утежнят, слагам сух шампоан, който ми придава доста обем и правя кок.
2. Какви стилизиращи продукти използвате?
Обожавам стилизанти под формата на кремове, рядко ми утежняват, нормално предвид факта че съм с доста изрусена и третирана коса.
Обожавам Нектара, Цимента и хидратиращия крем на Мароканойл. Доволна съм от спрея за блясък на Кюн и приглаждащият крем на Секси Хеър.
Използвам и някой стилизанти, по-нисък клас марки, които рядко коментирате: крем за приглаждане на Алфапарф, спрей за блясък на Сапфир, спрей за разрошен вид на Роланд О'уей.

Като че ли забелязвам че русокоските в темата използваме повече стилизанти. Grinning Grinning Hug

# 35
Момичета влизам със спешен въпрос-отмивали се или не Fusio-Dose Концентрати и бустери.На опаковката пише с изплакване/но не е посочено време за престой/,а на клипчето от сайта им е не показано изплакване.Благодаря предварително.

# 36
Момичета влизам със спешен въпрос-отмивали се или не Fusio-Dose Концентрати и бустери.На опаковката пише с изплакване/но не е посочено време за престой/,а на клипчето от сайта им е не показано изплакване.Благодаря предварително.
отмива се  Peace 5-10 мин. е достатъчно да стоиш,даже за зелените препоръчват не повече от 5 мин.

# 37
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
На втория ден, след измиване, само сресвам и излизам Wink Ако косата е твърде смачкана/както често се случва напоследък Confused/, прибирам с шнола...всъщност, често ходя с прибрана коса, защото иначе имам лошия навик често да я пипам, и омазнявам и без това тънкия си косъм.
Стилизанти не ползвам.

# 38
Благодаря за новата темичка  bouquet!

Втория ден след измиване, ми е като първия - слагам си щедро всякакъв вид финиши.Нямам конкректна комбинация, действам както ми дойде отвътре.Ако се случи да прекаля и да се позамаже косата, включвам сешоара в действие.Това са ми финишите, стилизантите са в дясно, но мнооого рядко посягам към тях.

Скрит текст:

Косата ми е изсветлена(и суха), нито права, нито къдрава.С финишите я поначупвам повечко ( опитвам се нещо като къдрички да докарам, но само до чупки го докарвам Laughing).

Финиши, които много харесвам и ще си взема съвсем скоро - Цимента, коприната на Чи и крема за блясък на Алтерна.В следващата година ми се иска да доизразходвам всичко ненужно и да ми останат само любими серии и финиши  Heart Eyes.

# 39
Здравейте,искам да ви питам коя серия бихте ми препоръчали за хидратация на суха коса Nashi Argan или Sexy hair лилавата серия?

# 40
А някой нещо за преса да каже?
Много се чудя каква да взема?

# 41
Благодаря за новата тема bouquet

Стилизанти, освен от време на време сух шампоан, не ползвам.

На втория ден или пръскам с малко вода от едно шишенце тип-спрей или слагам малко олио, предимно по краищата.

# 42
  • Бургас/Пз
Страхотна нова тема , Епона  bouquet

На въпросите:
1. Мия два пъти седмично - веднъж на третия, веднъж на четвъртия ден. Винаги мия вечер. Обикновено в почивните дни се налага да съм вързана. На четвъртия ден /обикновено е неделя/ я омазвам с масла или някаква преуош терапия.
2. Не ползвам стилизанти, просто защото от тях ми става на клечки. Иска ми се нещо, което да държи повече къдрици, но досега не съм открила. Къдрици с ролки или маша, повече от 1 час не ми се задържат на косата. Търся си и нещо за обем в корените, което да не омазнява и да не изглежда зле на абсолютно правата ми коса, но уви Sad

# 43
Моля,препоръчайте ми термозащита,за предпочитане крем,а не спрей. От айрън гарда на Чи не съм доволна,както и от термиците на Керастаз.

# 44
  • Бургас/Пз
Моля,препоръчайте ми термозащита,за предпочитане крем,а не спрей. От айрън гарда на Чи не съм доволна,както и от термиците на Керастаз.

На Макадамия https://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita … dry-lotion-198-ml
На Липидиум https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … -dry-cream-125-ml
Пак на Лореал https://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita … tin-refill-150-ml
На Алтерна Бамбуковото термо , въпреки че е с помпа като спрей, вътре си е по-рядка консистенция крем. https://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita … kage-spray-125-ml

Аз лично с кремовете не се разбирам, но на теб може да ти допадне някой от тези. Имала съм всички, без първия, най-доволна бях от Липидиума.

Общи условия

Активация на акаунт