Професионални серии за коса - тема 110

• 88 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
   Аз исках да купувам Керастаз, но очаквах по-голямо намаление,
не 15 %.Дали по Коледа ще има някакви намаления или да поръчвам?

# 601
  • Пловдив
   Аз исках да купувам Керастаз, но очаквах по-голямо намаление,
не 15 %.Дали по Коледа ще има някакви намаления или да поръчвам?

Ако не ти е спешно изчакай. Мисля, че през януари имаше също някакви добри намаления.

# 602
  • Пловдив
  Не ми е спешно, но да не се мина. Mr. Green

# 603
  • Пловдив
Най-много да спестиш пари. Пак ще си в плюс.  Joy

# 604
Благодаря ви, момичета. За съжаление, в такъв случай, Черният петък е голяма заблуда в България. Лятна буря  имаш ли впечатления от продуктите на Кардашиян или тепърва ще ги ползваш - започвам да се триумя вече   Laughing Laughing Laughing

# 605
  • Пловдив
Нямам. Прочетох няколко ревюта в интернет и на сляпо поръчах.

# 606
Момичета, трябва ми спешен съвет. Търся си сешоар, професионален, който ще използвам сама, вкъщи за изправяне. Косата ми е средно дълга, доста гъста и ми се иска, сушеейки, да я дръпвам с четката, като за съжаление не притежавам завидна сръчност, т.е  ще се уча тепърва. Не искам да давам твърде много за сешоар, и гледах днес има промоции. В Златната рибка харесах един и исках да ви попитам дали е удачен вариант, като характеристики ми се струва идеален, няма йонизация, не знам това доколко е проблем.
https://www.zlatnaribka.com/profesionalen-seshoar-ceriotti-super-dj4200-2500w

И харесах една четка също, пише, че е средна като размер:
https://www.zlatnaribka.com/chetka-za-seshoar-label-m-hot-brush-sredna

Не съм си правила косата сама вкъщи освен с пресата, но това отнема много време, защото пшърво суха, а тази коса отнема доста време в сушене, после с пресата..сутрин, бързайки просто смятам, че с един професионален сешоар и добра четка ще спестя много излишен труд.

Ще съм благодарна на съвети. Удачен избор ли съм направила?

# 607
  • София
Захирче, специално за този сешоар не знам нищо, но за тази цена не е лош. Вярно, липсата на йонизация е проблем, според мен, защото си е една много хубава функция, но все пак, сешоара не е лош.
Четките на Лейбъл обаче не са нищо особено. Обикновени кръгли четки.

# 608
Благодаря. Аз като цяло не търся кой знае каква четка, просто не ми се ходи по магазините да избирам.

А какво реално представлява тази йонизация, като функция, какво и е предимството?

# 609
И аз пуснах една поръчка в Арлена. Ш. и Б. за обем на Ливинг прууф и подхранващ балсам на Кардашианите Laughing И без намаление щях да взимам ливинг прууф, така че не съм пазарувала само за спорта Mr. Green

Здравей, ползвала ли си балсама на Кардашиян преди - много му се чудя.  Embarassed

# 610
  • Пловдив
На кой етап от сушенето ползвате йонизация? Признавам  Blush, че тази функция никога не съм я ползвала. Много ли съм пропуснала?

# 611
В емаг имаше доста добро намаление на сешоарите включително и такива с йонизиращи функция,която според мен е голям плюс.Но това беше сутринта,сега не знам какво е останало Peace

# 612
Някой ползвал ли е Парфюмно масло за коса Kerastase Chronologiste Parfum Oil 120 мл.? Може ли да се сподели мнение? Освен аромата ми се иска, наистина, да придава блясък, да изглажда и да хидратира краищата.

# 613
  • Пловдив
Пфуууу, сега четох за йонизацията. Моят сешоар има "вградена" тази функция, затова не съм обърнала внимание. Голяма, бяла птица съм  Blush.

# 614
Alexa точно щях да ти пиша че йонизацията е вградена при мен (Парлукса )  Peace

Епона -има големи опаковки намалени на Секси хеър в zakosata.

Като похвалихте Интегритито на Милк шейк- някой ползвал ли е преуоша ?
ей това http://zakosata.com/milkshake-integrity-muru-muru-butter?search= … 0shake&page=3

Общи условия

Активация на акаунт