Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 138
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Hug

Не съм изгледала още серията, но от фрагмана на трети епизод имам чувството, че това ще е първата сериозна конфронтация на Ферхат с тейко му заради Аслъ Crossing Arms

Ферхат не знае ,че той му  е  баща ,нали ???  Храни "добри " чувства към него още от както го направи убиец ,за да прикрие поръчката си ...... То и цялото "семейство " не е у ред .........страдат от липса на разум май , особено майка му ..от какво семейство била енгето ,дали е достойно за тяхното !?!?! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Да ѝ имам самочувствието -Ферхат си е погребал младостта и сърцето заради тях и този грях , а те с претенции  bash

# 376
  • Бургас
Току-що изгледах втора серия. Ами добър е филмът. Ибрахим играе на макс.

# 377
  • София
И аз тъкмо изгледах втора серия. Много добра игра от Ибрахим и Бирдже, иначе сюжетът издиша и е леко плосък. Но двамата супер много ми допадат и продължавам да гледам, главно заради тях. Heart Eyes

# 378
Hug

Не съм изгледала още серията, но от фрагмана на трети епизод имам чувството, че това ще е първата сериозна конфронтация на Ферхат с тейко му заради Аслъ Crossing Arms

Добър ден!
... май и на аслъто е  първата лъжа ...като крие от брат си, че се жени против волята си....малко виновно ми стои във фрага...ако сценаристките забъркат бялото и черното се получава  сиво..ще гледаме герои в сиво, а не в бяло и черно....голям плюс за един сериал...
Не знам кое  ядосва повече Ферхат...дали, думите, че не  може да я укроти или че ще го предаде... newsm78...мисля, първото...не е от тия, които треперят за кожата си...
Фрагът е интересен...100 % стокхолмски синдром ще развие Аслъ...
в затворено помещение, близък контакт, Ферхат не се държи като злодей,  дори е любезен...  ухажва я, лично й слага пръстена...вече имат общ приятел кучето...

# 379

Ферхат не знае ,че той му  е  баща ,нали ???  Храни "добри " чувства към него още от както го направи убиец ,за да прикрие поръчката си ...... То и цялото "семейство " не е у ред .........страдат от липса на разум май , особено майка му ..от какво семейство била енгето ,дали е достойно за тяхното !?!?! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Да ѝ имам самочувствието -Ферхат си е погребал младостта и сърцето заради тях и този грях , а те с претенции  bash

Хубава серия и отлична игра на Ибрахим и Бирдже Peace Трудно изпълнение, особено на Ферхат, който показва силна игра с очи. От ледения, безкомпромисен Ферхат за частичка от секундата в очите мy проблясва човечност  smile3501.
 Софи Hug и според мен Ферхат не знае за истинския си баща, а и никой от многолюдната откачалска къща Mr. Green

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Oyuncuları Sevgilileri ve Eşleri

Dafne Hug+1

# 380
Мен пък ме дразни образа на докторката. Тия сценаристи , как пък не можаха по смислен начин да покажат смелостта и, ами непрекъснато  я дават да бяга. За мен това е най- долната човешка черта. Даваш дума и после се отмяташ и бягаш. Ами като си дала дума,че ще се жениш, спази си я. В крайна сметка твоя живот се спасява, на Ферхат дреме му, неговия живот не зависи от тая сватба.Предполагам ,че идеята е да покажат нейната непримиримост, но на мен ми показват само това, че тя не държи на думата си. Иначе актрисата играе страхотно, независимо че веждите и направо ме влудяват.Ибо е страхотен , както винаги.

# 381
Доктор ханъм не може да осъзнае ,че спасение от АДА няма , а тя попадна точно там .

Тя се  е посветила в полза на живота , а стана свидетел как с лекота и без всякакви угризения се отнема правото на живот......ужаси  се от видяното .И се  опита да се спаси  отчаяно...........

Ферхат ясно ѝ показа особено със снайперистите до дома ѝ  ,че тя държи в ръцете си два живота ...своя и този на брат си.
Но и него го чака не по -различно преживяване ,когато разбере  истината!

# 382

Хубава серия и отлична игра на Ибрахим и Бирдже Peace Трудно изпълнение, особено на Ферхат, който показва силна игра с очи. От ледения, безкомпромисен Ферхат за частичка от секундата в очите мy проблясва човечност  smile3501.

Здравейте! Ще се разиграят още повече...ако се покачи малко рейтинга и усетят интереса на публиката...
личи си подготовката, изпипва детайлите Челиккол...напр. центрирането със снайпера и акуратното прибиране на инструментите в калъфа..като истински килър...и как му се пълнят очите с гняв без нищо друго да трепне...и без да крещи, разбира се.... това наричам добра игра...Бирджето ме дразнеше във фрагманите...но вече не...не е красавица, ама е женствена, има фигура и походка...и последно гледах ДиК....там преливаше от красота...стига ми за 10 години напред....искам игра и логичен сценарии...

# 383
 Hug Hug Hug

Скоро четох някакво интервю на турски артист/ка  /не помня newsm78/, че в днешно време най-важното нещо, за да станеш артист, е красотата ooooh! ooooh! ooooh!
И си помислих колко не съм в крак с изискванията Joy Joy Joy Joy Ако ще най-красивите хора да играят, дизито щом свърши и е с тъп сценарий, съм го забравила hahaha Да не говорим колко относително понятие е красотата newsm78
Катрина Hug , пишеш за Аслъ: За мен това е най- долната човешка черта. Даваш дума и после се отмяташ и бягаш. Laughing Да не ти идва до главата да видиш как лесно се обещава, когато ти е опрян пистолет в главата.....и все пак търсиш всякаква възможност да се спасиш newsm78

# 384
Ами да, дано да не ми идва до главата наистина, защото глупак е този който си мисли ,че може да избяга от професионален убиец. В този смисъл Аслъ ми идва доста глупава и неоценяваща жеста който и е направен. Нито един свидетел на убийство не бива пожален, нея я пожалиха и тя реши,че ще избяга, къде аджеба си мисли, че може да отиде без да я намерят нея или семейството и.

# 385
  • София
Бирдже е била засечена в търговския център İstinyePark. Споделила е, че се чувства много щастлива от участието си в мюзикъла "Седемте съпрузи на Хюрмюз". За сериала нищо не е казала, явно не са я и питали.

# 386
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зарани Hug въпросът е дали Бирдже пазарува от нерви или защото е доволна от развитието си Joy Joy Joy

Снимки от 3 еп.:

Даже за ръчичка ще си ходят Simple Smile

# 387
И...резюмето на 3. епизод

На английски:

Скрит текст:

На руски:

Скрит текст:
Когда Джем и Йигит врываются на церемонию бракосочетания, Аслы останется зажатой между жизнью брата и нежеланным браком. Однако она все же не нарушит договор с Ферхатом, и несмотря на все уговоры Джема не расскажет ему правду. И к тому же, она вынуждена жить в одном доме с Ферхатом, да еще притворяться перед той ненавистной семьей.
Встреча с Йигитом производит впечатление на всю семью, и в первую очередь на Йетер и Намыка. Йетер захочет приблизиться к сыну, по которому она очень соскучилась, однако Намык не позволит.
А Джюнейт столкнется с Ферхатом, который тоже ищет ноутбук, и ему придется сделать сложный выбор.
Ферхат потребует от Аслы, чтобы она держалась подальше от всего, что было в ее прошлой жизни, и в первую очередь от Синана. Аслы, стараясь изо всех сил сопротивляться ему, благодаря Ферхату столкнется с собственной темнотой, о которой до сегодняшнего дня и не ведала.

Aslı ve Ferhat | Wrecking ball

# 388
  • София
Вече почнаха доста видеа с Аслъ и Ферхат. Не мога да отрека, че се получи добра химия между Бирдже и Ибрахим (цапнете ме, щото се повтарям). Grinning

# 389
  • София
Що, Тинче, да не казваш нещо грешно?  Grinning
Харесвам ги много и аз, ама много.
Ибрахим съм го харесвала и с предишните му партньорки, но с Бирдже наистина имат някаква особена, различна "химия". Искам да ги гледам още, и още, и още.. Не мога да им се наситя.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт