шампоан–оцветител Viktoria beauty

• 9 365
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Simple Smile Моята коса е тъмно руса и исках да я направя малко по–светла.Не искам да се боядисвам и реших, че ще пробвам с шампоан. Мои приятелки са ползвали на Viktoria beauty но те са с тъмни коси и са се правили в червено и нямам наблюдение как ще стане за руса коса.Ако някой знае, моля да даде съвети. Grinning

# 1
С шампоан няма да стане, пробвала съм. Общо взето шампоаните действат само когато трябва да се затъмни косата(или червено/рижаво), или евентуално да се смесят два цвята (светъл и тъмен) за да "омекне" крайният резултат. Пробвала съм на естественото си светло русо - не изсветляват, и на обезцветено русо-жълтеникаво също не изсветляват. От боядисано в тъмно русо светлият шампоан мръдна цвета с половин тон, но общо взето разликата си я видях само аз, защото се вглеждах и исках да я видя.
НО все пак нищо не пречи да пробваш, те са по щадящи и при теб може да има някаква разлика Simple Smile

# 2
С шампоан няма да стане, пробвала съм. Общо взето шампоаните действат само когато трябва да се затъмни косата(или червено/рижаво), или евентуално да се смесят два цвята (светъл и тъмен) за да "омекне" крайният резултат. Пробвала съм на естественото си светло русо - не изсветляват, и на обезцветено русо-жълтеникаво също не изсветляват. От боядисано в тъмно русо светлият шампоан мръдна цвета с половин тон, но общо взето разликата си я видях само аз, защото се вглеждах и исках да я видя.
НО все пак нищо не пречи да пробваш, те са по щадящи и при теб може да има някаква разлика Simple Smile

Пробвах и точно както каза косата ми изсветля с около половин тон и то само на места.Надали някой ще забележи, но..А имах и друг въпрос Laughing косата ми много лесно се омазнява..пробвах с какви ли не шампоани, но нищо не ми помага.Един ден след като съм я измила и вече е на клечки.Не ми се иска да я мия през ден, но не знам какво да направя.Да имаш някакво решение?Благодаря предварително!

# 3
За това нещо ако имаше решение, нямаше да има шампоани за мазни коси Simple Smile И аз се мъча от същото с години, съжалявам Simple Smile

# 4
За това нещо ако имаше решение, нямаше да има шампоани за мазни коси Simple Smile И аз се мъча от същото с години, съжалявам Simple Smile
Дано да е от пубертета Praynig

# 5
Пробвах шампоан-оцветителя.Светло кестеняв върху кестенява коса.Доволна съм ,даже покри белите коси и издържа почти колкото боя.Препоръчвам!

# 6
  • при морето
Аз си купих балсам оцветител,но не зная как да го нанеса.Пише единствено да се нанесе на чиста и влажна коса.Някой,ако е ползвал,моля да пише с ръкавици ли се нанася и как по-точно-втрива ли се както обикновения балсам за подхранване или се маже като боя.

Общи условия

Активация на акаунт