VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 461
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 15
Роро ми е задължителен и тоя път Торнев му прави компания. И аз реших да дам почивка на Ирини.

# 16
  • София
Лилия Вучкова нали беше до второ нареждане с имунитет за номиниране.
Това второ нареждане няма ли да дойде?

# 17
Лили е финалист.

# 18
Не е до второ нареждане, а до края на формата - един от сигурните финалисти.

# 19
Аз продължавам да номинирам не тези, които ме дразнят, а незабележимите. Михов и Надя са моите избраници.
Ирина твърдо я искам на финал! Такъв потенциал има тази жена, вие искате да я гоните! Simple Smile

# 20
 bouquet Hug

Свалих си да гледам петъчния неизвънреден лайф и в две от видеата Роро държи цигара.
Някъде из вбокс гледах, че е непушач и нещо се лигавеше с една цигара, ама да продължава да се лигави  Crazy ooooh!

Ох, Лили галеницата на ББ как се размазва от кеф всеки път като ѝ го каже - чак ми е сладка, как се усмихва.
Михов и Христо номинирах аз.

# 21
  • Ямбол
Кога са казали второ нареждане? При положение, че ѝ казаха, че е първият сигурен финалист, няма как да има второ нареждане.
Записвай си, ако ти е трудно да помниш. Не е срамно. На всеки се случва.

# 22
Предвид лагерите- гласувах за Рени и Борислав.

# 23
Много са ми излишните, играх на онче бонче ...Христо забравих че е в къщата и този път Ути.

# 24
Дали номинациите отново ще са очи в очи този път?

# 25
Гласувах за Роро и Ути. Роро няма какво да го коментирам, мисля че за колко е неприятен и изпростял, не е нужно да се обяснява, вижда се. Ути никога не ми е бил приятен, но като се оцъкли с очи, любима негова физиономия, когато се ядоса, да се прави на страшен и ми става свръх отблъскващ. Много лошо впечатление ми направи наскоро с едно негово изказване в сутрешен блок, без дори да го пита някой, как мускулестите тела изглеждали гротеско и отвратително и не били реални тела това и само с химии се постигали. Седиш, гледаш и недоумяваш звука с картината... !?!?!?! Съжалявам, че ще го разочаровам, но има достатъчно примери, че не става само с химии. Поведението му спрямо Емануела, изобщо цялото му поведение в стил най-най и плиткоумни изказвания, което също не мисля, че има нужда да се обяснява, вярвам че повечето пишещи тук го виждат.

# 26
Роро и Деси бих номинирала този път. Роро супер много ме дразни с мазната си физиономия и поведение, а Деси ми е излишна от началото на формата. След излизането на Жана, Глория и Явар не виждам с кого ще си пие до сред нощ и за това мисля, че и е време да си ходи при семейството. Оставих Ирина да диша (все едно от мен зависи Laughing), защото ми е интересно как ще се държи предвид новите обстоятелства в Къщата.

# 27
Мерси за новата тема, гласувах за Ирина и Ути, Роро го забравих просто.

# 28
Тенчева и Надя, защото и двете са ми фалшивелници. Първата е по-обиграна и ми беше интересна до един момент, но той отмина има-няма още преди десетина дни.

# 29
  • в резерват
Искам биг брадър да им каже, че удължават сезона за неопределено време. Като се надява Лили да му остане любимк.

Общи условия

Активация на акаунт