VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 594
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 035
  • Тра-ла-ла

# 4 036
Много е лигава Мира. И преди ми е правило впечатление...

# 4 037
  • София
И аз не харесвам Мира. За мен тя е подобие на Ирина. Не е само лигава, мисля, че е дота неискрена....фалшива....

# 4 038
  • в резерват
За феновете на Ути,  дават го по канал1  Grinning

# 4 039
Абе извън темата отново. Гала защо е тоолкова младолика? Не остарява тази жена, не е мръднала. на години е като Миглена.
Гала по скоро е на годините на Рени, 69 набор май беше.

# 4 040
'67 набор е гала

# 4 041
Вчера на Ирина сигурно й е станало много мъчно за ядрото и за това Христо я прегърна и целуна по главицата./от нея няма да ревнува прясната му любов/ Иначе остана доволна, че има алкохол. Дано Рени й е дала някой свой анцуг/дето го носи с токчета/ и да си е направила възглавничка, да не й се изкриви лявото или дясното вратле.

# 4 042
Кака ви Жлъчка не я чух да се оплаква, че й се е схванала дясната шия Thinking
Може да си е подложила кошницата, и за това hahaha

# 4 043
Кака ви Жлъчка не я чух да се оплаква, че й се е схванала дясната шия Thinking
Може да си е подложила кошницата, и за това hahaha

E как да не се оплаква, Миглена даже прави масаж  Mr. Green

# 4 044
Верно ли...отървала съм го това...

# 4 045
  • somewhere near the sea
На мен ми е много забавна реакцията на всички от "ядрото", когато излизат. Всички до един изпадат в шок, когато научат какво всъщност е настоението на хората отвън. И веднага започват да говорят, че не е показано всичко, че е преекспонирано друго, че нещата са съвсем различни вътре. С една дума- драгият зрител е тъп.
Роро каза, че ведного след като се скарали, започвали да се извиняват един на друг. Да, бе. Naughty За един час играят сценки...

# 4 046

Да, май снощи го даваха  Laughing

Има промо за понеделник във ФБ , Христо е с блуза с надписи КОМПЛЕКСИ, ПРЕТЕНЦИИ ..

# 4 047
Ето ви промото за понеделник:
http://play.novatv.bg/programi/ochakvaite/781769

И  все пак сериал май ще има, но много се чудя на поведението на Христо.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 19:22 от су

# 4 048
  • Испания

О, да! Бяха в аквариума, кака ви се оплакваше, Миглена ѝ предложи и ѝ прави масаж.

Роро каза, че ведного след като се скарали, започвали да се извиняват един на друг. Да, бе. Naughty За един час играят сценки...

Да. Каза, че се поскарвали малко и след пет минути вече сядали заедно на масата.  Tired

# 4 049
Роро да си държи гледната точка за нещата в паралелната си реалност. Той е безнадежден източник на информация.

Общи условия

Активация на акаунт