VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 403
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 230
И аз не разбирам причината Лара да се мисли за по-умна от Емануела. И тя не знаеше какво е АГУ, но Торнев вместо да я разнася, все че нормално и обясни...И съм на 200 % сигурна , че голяма част от съквартирантите също не знаят автора на "Великият Гетсби". Да, гледали са филма с Лео, ама ако директно ги бяха питали кой е автора, се съмнявам, че щяха да знаят. И всъшност това, че някой не е фен на американската литература, в никакъв случай не го прави повърхностен...

+ 1000

Аз като не съм фен на художествената литература, какво да правя? От малка я мразя с малки изключения. Като цяло смятам, че има мнооооого плява дори при т.нар. класици и "патриарси", да не говорим пък, когато в произведението липсва логика на сюжетната линия например. Изобщо, всичко художествено написано, което има смислови и логически пропуски просто ме подлудява. Не мога да го изтърпя. Предпочитам визуалните изкуства и професионалната литература в моята си област.  

Иначе са ми много забавни опитите на някои хора тук да изкарат Миглена и Емануела такива, каквито само те ги виждат, а не да ги осмислят обективно. Всеки си има трески за дялане, но в този контекст "интелигенцията" е пародия на самата себе си. Истински провал!!! Злобара е пример за това - тотално сбъркана представа за себе си, пълна неспособност да допусне, че тя също е човек и греши, че може би не е права всеки път. Наглостта и безочието на тези хора в контраст с възъдржаността на основните им "врагове" ги правят още по-противни. Самозвани загубеняци са с мания за величие.

Що се отнася до Христо се опитвам да разбера каква игра играе този човек. Идва ми наум, че може би в къщата си е избрал роля и я играе много натрапчиво - изглежда глупав до арогантност, не вярвам да е толкова прост. Номинациите му бяха толкова нелепи, че се смях с глас. Направо изглеждаха нарочно смешни. Освен това веднага започна да номинира "двойката врагове", което е странно, ако не е бил инструктиран преди влизане. Няма как за толкова кратко време да изучи поведението на Миглена например и да раздава "присъди" за нея. Също така е доста арогантен към на практика всички жени в къщата. Ако е обвързан, е резонно да избягва сближаване, но не и да бъде груб и невъзпитан. Ако не харесва Емануела, да й го каже в очите, а не да я разиграва като глупачка, за да я номинира после. Същото прави с Деси - оставя я да го целува по бузата и да му се натиска, а уж не й обръща внимание. Изобщо, противен е в поведението си.  Sick

# 1 231
дискусията с Лара...

Скрит текст:
Анастасия Панджаридис Ларче, ти до Емануела си чистачка на тоалетни мило. Въпросната песен, която така ви възмути има повече гледания от всичките ти твои ефири на куп събрани през годините. Ти и Ирина получихте по едно голямо лайно от диарията на Миглена за цял живот. Толкова негативен вот историята на това шоу не помни. Евала како, разби ги...
Харесвам · Отговор · 4 · 12 часа · Редактирани

Ивелина Кръстанова Хората харесваха Лара, но близостта й с Иринчето....лошо. Никога досега не е имало толкова нехаресван участник в предаването, хората не понасят Ирина, покрай нея спряха да харесват и кака Лара.... по-добре да не влиза да чете в страницата на биг брадър....страшно е Simple Smile
Харесвам · Отговор · 3 · 12 часа

Lara Zlatareva Весела и успешна седмица! Пожелавам на всички да открият такива приятели каквото са за мен Ирина, Христо, Жоро и Ути! Успешен ден!

Iva Dimova Живеем на място пълно със злобни и елементарни хора, които не виждат по-далече от собствената си простотия и някой малко над тяхното ниво ги плаши и обърква! Дано тояа шоу не ти промени щуротията! Не е мерило за това какъв човек си, а колко е просто населението. Терминал 2 - поне за децата ни заслужават по-добро място за живеене
Забравих. Lara Zlatareva беше върха!
Lara Zlatareva

Ати Ати Всички хора са прости без теб Лара и Ирина - хубаво е да си вярвате и да си бутате една друга изкривените психики и грешната представа за случващото се. За жалост от такива "приятели" никой не е казал на Лара, че е смешно жена на 40 години да подскача на сцената като олигофрен и в изповедалнята, да си качва краката все едно е дете в детската градина. Има някаква елементарна норма и възрастово поведение, което е добре да се спазват и тук не става дума за чувство за хумор и щуротия, а за адекватно държание на зряла жена. Това няма да я прави по-малко забавна, а по приятна за гледане. А за Ирина ми се гади да и споменавам името толкова злобно и долно същество няма. Тя е прецедент в цялата история на Биг Брадър в Бг за най-противен съквартирант. Никой не я харесва!!! Миглена е номер 1 уникална жена!

Nikola Zhechev Лара сега се успокоява, че брадър я е показал погрешно в лоша светлина. Скъпа Лара, историято на това шоу помни много примери като Никита, Миро, Тризначките, които хората обичат и направиха победители, макар че са били показвани с повече негативи отколкото позитиви. Ние зрителите даже доста пъти писахме недоволството си в странницата на Брадър, че ви показват само в добрата ви светлина за разлика от Емануела и Миглена. Не се успокоявай и не си търси оправдания сама за себе си. Лек ден.

Lara Zlatareva ❤ Беше много, много, много забавно преживяване! Никой не ме е "показвал" по какъвто и да е начин 😀😀😀 Усмихвайте се повече! Виждате само ЧАС от 24 часа... Аз имам само прекрасни спомени от тези 41 дни и хората там. Гледайте и VBOX. 😀 Ще се забавлявате много от неизлъчваните моменти 😀 Нямам врагове вътре. Не си създавайте врагове и вие. Дори да ви смятат за "безпринципни" НЕ МРАЗЕТЕ! Животът наистина е цветен и в него има място за всякакви хора ✌🏻
Харесвам · Отговор · 1 · 2 часа
Nikola Zhechev
Nikola Zhechev Да но в това последното изречение, че света е цветен ти не можеш някак си да се впишеш. Не можеш да осъждаш хората по това каква музика изпълняват и да им лепваш етикет.

Марина Захариева Лара, дано никога не срещам в живота си хора като Ирина! Това не е истинско приятелство. Приятелите обичат и подкрепят без да манипулират и да се налагат над другия. Всеки има право на собствено мнение и позиция без това да му коства ред сълзи и сополи и извинения. Така че такива приятели - не, благодаря. Ти ми беше фаворита в началото и най-голямото разочарование.

Nikola Zhechev Разбира се. Ирина оправи отношенията си с Миглена, но не поиска позволението ти. А, когато ти Лара завъртя тъпото колело, тя те обвини в безхарактерност. Тя е "пишман" приятел.

Lara Zlatareva Nikola Zhechev, разбирам че си добронамерен... Вътре емоциите са...наистина ненормални. Явно затворената среда те кара да "изплискваш" на моменти. Смешки, които иначе не биха били смешни, вътре ти се струват адски забавни... Някаква елементарна случка, или думичка в Къщата е повод за тридневен траур... Настроението се сменя на всеки 5 минути... Сега си спомням само смеховете, част от които е и самата Емануела... Затова ЖИВЕЙТЕ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, другото е телевизия! Успешен ден!

# 1 232
  • Испания
Забелязах,че Емануела е събрала повече лайкове на снимката си и от Миглена

Ти ме подсети да погледна.  Peace

Под снимката на Миглена: 32.296 харесвания

На Емануела: 44.878

На Борислав: 21.527

На Тоонев: 3.038

На Оооо: 2.790

На Ути: 10.257

И каква стана тя? Неизвестният Борислав е събрал повече гласове от тримата "известни" "интелектуалци", взети заедно.  Joy

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 13:44 от smileys

# 1 233
Айде мерси да открия такива приятели, каквито уж е открила тя в шоуто, мерси..... Sunglasses

# 1 234
  • София
Какви ти приятели са кака Лара и ИринИ ?  Laughing Ларчето ходеше само да и лиже г*за,а на нея това и харесваше.Да има някой , който да ти ходи по гайдата и да го привлечеш на твоя страна направо и е добре дошло.Ирина няма уважение към Лара да не говорим за приятелство.Когато стана това с колелото един истински приятел няма да постъпи като дете от детската градина и да се разсърди.Това ''приятелство'' изобщо няма какво да го коментирам.Аз запомних Лара с това,че е човек без мнение и позиция (един път храни Емануела,после била много готина) и много други примери мога да дам,но нещото ,с което ще ми се запечата в съзнанието е как нарече Глория боклук.Как може да кажеш подобно нещо на едно момиче?После се извини и каза,че тя така общува с близките си и те си я знаят и не се впрягат.Ама чакай малко как може за тебе да е нормално да общуваш с близките си на ''боклук'' и подобни изрази?Сигурно това трябва да е забавно според нея. ooooh!

# 1 235
Лара много добре ще се развие професионално, ако стане учебен модел в ролеви игри в групи за взаимопомощ срещу домашното насилие.
Жертва като по учебник.
С изключение на един-единствен път, в който успя да ме разсмее, хуморът, който демонстрира, е на нивото на този, който Къци показваше в предаванията си през миналия век - изтропа си смешката и сам си се смее.
И не са позитивни и щастливи - щом ги покажат на екрана с приятелката и и мушкатото ми клюмва, а кучето на съседите започва да вие.
Като пенсионирани чиновнички от държавната администрация са тринките- толкоз са забавни.

# 1 236
Лили вчера беше толкова жалка. Къде й е достойнството на тази жена? Страх я било от хейта. Мен като ме е страх как хапе кучето не му се муша в устата. Иначе "плюва" за Миглена като обезумяла. Тогава не й е зле и болежки няма.
Ирина не й вярвам, че й беше мъчно за Лара, по-скоро умираше от яд, че Миглена има висок вот. Има качества, като на главатарите на секти Confused

# 1 237
Аз съм виждала звезда да пада от небето, но никога не съм виждала тя да се връща обратно.
bouquet bouquet bouquet
Изобщо, целият пост, но това е култово и ще се превърне в мото за този сезон на ВБ.  Laughing
Много ти се радвам, да знаеш! Hug

# 1 238
Цитат
да дам,но нещото ,с което ще ми се запечата в съзнанието е как нарече Глория боклук.Как може да кажеш подобно нещо на едно момиче?После се извини и каза,че тя така общува с близките си и те си я знаят и не се впрягат

Да бе.Интересно защо не нарече "боклук" най-близкия си човек в къщата-Ирина.Нали така си общува с близките си хора

# 1 239
  • Испания
Голяма веселба в тази къща:

# 1 240
Промото за довечера.
https://www.vbox7.com/play:bbd311141e

Май новата им седмична мисия, ще е някаква пиеса да играят. Роро четеше от листове, приличат ми на  сценарий. Дано е така, миналия сезон много се смях с Гъмео и Пресиета.. Laughing

# 1 241
Аз съм виждала звезда да пада от небето, но никога не съм виждала тя да се връща обратно.
bouquet bouquet bouquet
Изобщо, целият пост, но това е култово и ще се превърне в мото за този сезон на ВБ.  Laughing
Много ти се радвам, да знаеш! Hug
Благодаря ти Heart Eyes Ти също си добра!

# 1 242

Бъди спокойна, Миглена има приятели.

# 1 243

Дали един човек е социално "животно" се вижда по това дали е обвързан, дали има приятели, дали се разбира със съседи, колеги, познати.....

Аз не знам как прецени така от разстояние социалните способности на Миглена  newsm78 За щастие, човек е в абсолютна свобода да избира с кой да и да не контактува, а при наличностите във ВИП-къщата се наблюдава силна оскъдица на заслужаващи си общуването хора. Та не ѝ бери грижата, сигурно си има нейния кръг от хора, вижда се, че останалите там, с малки изключения, са твърде далеч от нея  Peace
И не знам кой го измисли това с "отритването" ѝ от "колектива"  ooooh!  Абсолютно съзнателно заета позиция, от километри си личи.
4 брака, нито един мъж настоящ.Защо ли?    Laughing  Наистина ли е избирала все идиоти, а тя е бяла и добра?
Постоянно текучество в кариерното й обкръжение.Защо ли?     Laughing   Наистина ли всичките й колеги/подчинени са тъпанари, а само тя е профи и кадърна?
Никой в къщата не я понася.Защо ли?    Laughing   Наистина ли другите са гадни интриганти, а само тя е неразбрана и недооценена?
И дали когато във всеки един аспект имаш проблеми в общуването, причината е ВСЕ в другите, а не в теб?    Laughing
Естествено, че когато хората те игнорират заради чепатия ти характер, по-щадящо за егото ти е да се "самоизолираш" и да обявиш другите за низши и простаци, вместо да си отвориш очите (ако имаш капацитета за това, разбира се) и да видиш, че всъщност "гредата е в твоето око".

Обаче за такова признание се иска сила и доблест, а тя не ги притежава, както писах преди 2-3 седмици....

# 1 244
  • София
Промото за довечера.
https://www.vbox7.com/play:bbd311141e

Май новата им седмична мисия, ще е някаква пиеса да играят. Роро четеше от листове, приличат ми на  сценарий. Дано е така, миналия сезон много се смях с Гъмео и Пресиета.. Laughing

Кънчев каза,че ще е боливудски сериал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт