+ 1000
Аз като не съм фен на художествената литература, какво да правя? От малка я мразя с малки изключения. Като цяло смятам, че има мнооооого плява дори при т.нар. класици и "патриарси", да не говорим пък, когато в произведението липсва логика на сюжетната линия например. Изобщо, всичко художествено написано, което има смислови и логически пропуски просто ме подлудява. Не мога да го изтърпя. Предпочитам визуалните изкуства и професионалната литература в моята си област.
Иначе са ми много забавни опитите на някои хора тук да изкарат Миглена и Емануела такива, каквито само те ги виждат, а не да ги осмислят обективно. Всеки си има трески за дялане, но в този контекст "интелигенцията" е пародия на самата себе си. Истински провал!!! Злобара е пример за това - тотално сбъркана представа за себе си, пълна неспособност да допусне, че тя също е човек и греши, че може би не е права всеки път. Наглостта и безочието на тези хора в контраст с възъдржаността на основните им "врагове" ги правят още по-противни. Самозвани загубеняци са с мания за величие.
Що се отнася до Христо се опитвам да разбера каква игра играе този човек. Идва ми наум, че може би в къщата си е избрал роля и я играе много натрапчиво - изглежда глупав до арогантност, не вярвам да е толкова прост. Номинациите му бяха толкова нелепи, че се смях с глас. Направо изглеждаха нарочно смешни. Освен това веднага започна да номинира "двойката врагове", което е странно, ако не е бил инструктиран преди влизане. Няма как за толкова кратко време да изучи поведението на Миглена например и да раздава "присъди" за нея. Също така е доста арогантен към на практика всички жени в къщата. Ако е обвързан, е резонно да избягва сближаване, но не и да бъде груб и невъзпитан. Ако не харесва Емануела, да й го каже в очите, а не да я разиграва като глупачка, за да я номинира после. Същото прави с Деси - оставя я да го целува по бузата и да му се натиска, а уж не й обръща внимание. Изобщо, противен е в поведението си.

Ти също си добра!
За щастие, човек е в абсолютна свобода да избира с кой да и да не контактува, а при наличностите във ВИП-къщата се наблюдава силна оскъдица на заслужаващи си общуването хора. Та не ѝ бери грижата, сигурно си има нейния кръг от хора, вижда се, че останалите там, с малки изключения, са твърде далеч от нея