VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 310
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 455
Моля ви, дайте ми сцената между Емануела и Бате Вальо!  Praynig

# 1 456
  • София
Валентин Михов какъв е в сериала? Бях заета и пропуснах част от четенето на сценария.

# 1 457
  • София
Торнев, ако това е най-доброто, което е чел в последните няколко години, не ща да знам какво е чел.

Е как кой - Великият автор Гетсби  Whistling

# 1 458
Точно такова мнение имах за Михов и си мисля, че нарочно го 'крият', вероятно има и други изцепки в къщата  Sick

# 1 459
Затова ми харесва Емануела. Може да е чалгаджийка, да не е особено образована, но винаги се отстоява и не я е страх да излезе и срещу Ирина, и срещу Михов.
Грозна гледка, а още по-грозен ми се видя кикотът на Рени и Надя и неглижирането на ситуацията. Някои хора просто не обичат да ги докосват и да им влизат в личното пространство, и имат това право.

Ясно, че тези мисии трябва да са пародиини, но почти винаги минават границите и стават простащина. Една добра пародия много трудно се постига.

# 1 460
На мен пък ми е супер весела мисията, а това са хора без чувство за хумор и самоирония.
А Христо само на мен ли ми е адски противен? Нито ми е секси, нито нищо.

# 1 461
И Боби не е доволен.

О, Рени е адски комплексирана на тема "умен/тъп", нейното беше просто смешно, тъпо и смешно, но не е обидно. На Деси обаче беше грубичко.

# 1 462
  • София
Веднага обаче оплюха момичето мъжете ...  Sick
Това беше отвратително Sick. Точно това са типа мъже които биха обвинили една изнасилена жена за случилото се Close

Абсолютно!  Peace
Жената едва ли не е длъжна да се киска от удоволствие, поради факта, че е удостоена с внимание свише!
Никакво зачитане на лично пространство и тем подобни.

# 1 463
Значи аз на Торнев от сричането и мрънкането, не чух половината текст...

# 1 464
Деса кво й се падна?

# 1 465
Деси и Рени са най-недоволни. Ще се опитат да саботират мисията. Рени ще се нацупи, че играе мъж. И шегата с Нобел също я жегна.
Ама Рени се има за изключителна личност - умна и впечатляваща. Joy

На другаря режисьор нещо не му се получава Mr. Green

# 1 466
Ицо нали е актьор уж? Какво сега тропа с краче заради някаква роля.

# 1 467
И Миглена като каза, че Роро я мачка и опипва, те завъртях очи и извърнаха глави, сякаш ги занимава с пълни глупости  Rolling Eyes
Недопустимо отношение имат към жените тези "интелигентни мъжкари"  Sick

# 1 468
Моля ви, дайте ми сцената между Емануела и Бате Вальо!  Praynig
Как точно да ти я дадем?! newsm78

# 1 469
  • София
Уж много смях, много нещо, но лека-полека комплексите започнаха да изплуват.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт