VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 326
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 560
Някой искаше клипчето с палавия Вальо https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f
Писна ми вече, каза Емануела. Подозирам, че това съвсем не е първият му опит да я опипва "добронамерено".

# 1 561
Михов обаче що така се изложи, ако беше просто се извинил и млъкнал много по-добре щеше да е като реакция. Въпреки че може ли изобщо да говорим за добра реакция след тези му изцепки.

# 1 562
И май си беше пийнал или така ми се е сторило?
И други съфорумки изразиха същото мнение по-назад, така че може и да не греша.

# 1 563
  • Тра-ла-ла
Някой искаше клипчето с палавия Вальо https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f
Писна ми вече, каза Емануела. Подозирам, че това съвсем не е първият му опит да я опипва "добронамерено".

Точно и аз това си мислих...че Кумчо Вальо (идеален прякор) наобикаля младите Червени шапчици Joy

# 1 564
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.
Много грозна гледка беше това днес Peace. Тръмп точно за такива изцепки в момента го направиха на две стотинки в щатите, а при нас няма никакъв отзвук Tired
Тия в щатите са с промити мозъци.Щото вашите мъже са много културни в мъжка компания, когато се бъзикат.Айде аман от лицемерие.
Емануела с право му се сопна на тоя дърт пиргиш
Имах в предвид жените които го обвиняват в сексуален тормоз  Rolling Eyes.
МГ18, наистина съжалявам в този момент, че не съм Миглена, за да  отговоря подобаващо на поста ти.
Не обсъждаме участниците във форума, защото не се познаваме, а участниците в предаването, с които задочно се запознаваме сега, нали? Лека вечер!
Аз ли съм в грешка или вие.Валентин просто сменяше батериите,за чий се разкудкудяка Емануела не ми стана ясно.Отстрани стояха Рени и Надя и недвусмислено стана ясно че реакцията и е нелепа.После Вальо беше крайно обиден и разочарован ,за това и каза че няма дори да я доближи повече.

# 1 565
HHelena ако този дядка то вдигне на теб блузката как ще ти е?аз лично ще му забия един .

# 1 566
Явно не гледаме едно и също предаване.
Браво на Емануела, че не замълча, а дъртия коцкар се направи на ощипан и започна да плюе, барабар с кака ви Жлъчка и Торнев.

# 1 567
Ужас, а на мен ми изглеждаше достоен човек и от малкото кавалери на изчезване. Дърт коцкар 😃

# 1 568
Добре де, нали батериите са в чантичката през рамо? Защо ѝ вдига блузата да ги търси отдолу?? Laughing Баш дърт коцкар си е Вальо и отдавна си му личи.

# 1 569
И май си беше пийнал или така ми се е сторило?
И други съфорумки изразиха същото мнение по-назад, така че може и да не греша.
И аз това си помислих, видя ми се на няколко чашки.

# 1 570
  • Сф
Не разбрах точно с каква характеристика е ролята на Ирина? Предполагам не са я описали като разтурикъща пристрастена към вино и воловани- утробно -духовно търсеща себе си стрина.

# 1 571
Бе някакъв тиквеник да ми се муши откъм гърба и да ми бърка под блузата "ама къде ти е апарата?", докато на всичкото отгоре правя нещо, например готвя, дори и мъжът ми да е, ще го сиктирдосам, а ако е чужд, може и с тигана по главата. Отделно, че като ти се каже "не ми е приятно", не се обиждаш, а си взимаш бележка и се извиняваш.
Има хора, на които не им е приятно да ги пипат, веднъж посегнах на една колежка да махна от лицето косъм, тя така се сопна, че ми стана неудобно, да, идеята ми беше благородна, ама... на нея не й било приятно да я докосват по лицето, уточнихме се, извиних се, тя ми се извини за реакцията си и така... Тъй, че дори нищо сексуално да не е имало в "подхода" на Михов, при такава реакция на Емануела, неговата беше агресивна и неадекватна, а пък с кавалерство нищо общо.

# 1 572
Боби може би малко изревнува, че дадоха на Христо да играе любимия на Емануела, хубава роля му се падна между другото... То Христо пък се дърпа все едно Еми е пиявица и ше го запие да го изяде...

Бобката не беше гей доскоро - те (геювете) не носят сандвичи с кашкавал за закуска на "лубимата жина" в леглото, освен, ако Брадърчо не го е накарал да маже филиите,  за да има романтика и да западат звИзди и пИпируди от нИбето... Laughing

бтв. По принцип педалските номера са си патент на Брадъра т.е. никой истински гей няма шансове срещу него.  Mr. Green

# 1 573
...за чий се разкудкудяка Емануела не ми стана ясно
Не иска Михов да й повдига блузата и да я опипва, какво толкова трудно има за разбиране?

# 1 574
Бобката не беше гей доскоро - те (геювете) не носят сандвичи с кашкавал за закуска на "лубимата жина" в леглото, освен, ако Брадърчо не го е накарал да маже филиите,  за да има романтика и да западат звИзди и пИпируди от нИбето... Laughing

бтв. По принцип педалските номера са си патент на Брадъра т.е. никой истински гей няма шансове срещу него.  Mr. Green
На колко чашки си?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт