VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 227
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 605
На Надя физиономията и се беше опнала, а Рени реши да печели симпатии, като изигра сценка "ох, дай Боже", щото тя затова е влязла там - тласък в кариерата.
Обичайна гледка - дърт мъж с авторитет и шавливи ръце. Преподаватели, доктори и т.н. - и да писнеш, все ще се намери кой да каже " тая па, он цел професор, ма - авторитет!" / например /

# 1 606
...ами супер пост кака, съгласна съм с теб Hug
Това ме подсети за момента в който най-много се смях.

Като казаха, че толкова били близки майка и син, че той й викал кака.  Laughing

# 1 607
  • Тра-ла-ла
У нас някак сме привикнали с ганьовската ориенталщината...пляскане по дупето, щипване, подвикване, бибиткане и т.н. За това повечето жени не се впечатлиха
Ти ако си привикнала, аз не съм. очевидно и на Емануела не ѝ е съвсем естествено да си позволява някой подобни волности. А другите не я защитиха, защото се страхуват да не би и на тях да им се разсърди великият старчок.
Сериозно ли не усети тона на поста ми?! Mr. Green Много си се объркала

# 1 608
Аз те усетих.  Mr. Green

И си викам сега, Емануела като пее чалга не е ли това ориенталщина? Тоест тя с музиката си подпомага мъжете да действат, като Михов.  Laughing

# 1 609
  • Тра-ла-ла
Аз те усетих.  Mr. Green

И си викам сега, Емануела като пее чалга не е ли това ориенталщина? Тоест тя с музиката си подпомага мъжете да действат, като Михов.  Laughing
Само, ако Михов слуша чалга...само тогава може да му се признае право и то, ако Емануела му пее в момента да й вдигнее блузката  Laughing Laughing Laughing

# 1 610
Може Михов да е търсил таралежа в гащите й.  Laughing

# 1 611
Сцената с Михов и Емануела я пропуснах при излъчването по ТВ, когато се заслушах се чудех какво пак е направила тая Емануела, че чалгата е виновна и за световната финансова криза, и глада в Африка? Михов ми прилича точно на дърт коцкар от ден първи и се чудех как до сега не го е показал? Това, което ме накара да се замисля е репликата на Емануела "писна ми, бе хора!". Значи не за първи път има такъв подход към нея. Ясно е, че тя има опит с подобни ситуации (то едва ли има млада жена, която да няма) и реагира супер адекватно. Не е необходимо да и се е бутал директно и друг път, достатъчно е дума, поглед или жест от негова страна - тези неща винаги се усещат. Имала съм подобна случка като студентка, ужасно гнусно, противно и унизително е! Какво си мисли "баткото"??? Че щом тя е фолк певица, а той има пари и трябва да му мълчи ли? Рени и Надя мисля, че ненарочно попаднаха в центъра на събитията и не мисля, че Рени си пада по Михов, Надя още по-малко. Просто не им стиска да са Емануела и пазят добрия тон.

# 1 612
Прегледах видеото на Вальо и Емануела. Хич и не искаше да и сменя батерии, само си измисляше претекст. Попита я: "Я да те видим как си", и сам си отговори:"Добре си."  Не очакваше такава реакция от Емануела и затова започна да се обяснява, баш му се вдигнал нагона. Ужас...
Дали ако Христо и беше повдигнал блузката малко да и смени батериите щеше да реагира така остро.Айде аман от от двойни стандарти

# 1 613
  • Тра-ла-ла
Може Михов да е търсил таралежа в гащите й.  Laughing
Joy Joy Joy Да му смени батериите

# 1 614
  • Тра-ла-ла
Дали ако Христо и беше повдигнал блузката малко да и смени батериите щеше да реагира така остро.Айде аман от от двойни стандарти
Стига, бееее  Joy Значи е двоен стандарт, направо дискриминация, ако не пуснеш гювеч на някой, когото не харесваш?! Joy

# 1 615
  • Бургас
Може да сте го обсъждали, но не разбирам защо всички нападат Емануела за чалгата. А Рени? Нали и тя е чалга певица, но с нея не се заяждат така грубо. Моето обяснение е, че и завиждат. Че е млада, хубава, харесвана и печели добре.
Тоз Брадър на Откраднат живот взе да ми прилича, хванат една линия и я оставят в нищото. Не видях някой да оставиха без багаж, не видях какво стана с мисията, която уж зрителитеяха да решават дали е успешна...
Михов е отвратителен. Казали сте всичко, няма какво да добавя  Sick

# 1 616
Всички се питахме какво прави Михов в тоя формат когато се разбра, че влиза. Всеки, поканен във ВБ, е преценен, че ще е атракция за зрителите основно със своите отрицателни черти, може да сте сигурни в това, защото сеир е основното предназначение на това, хм... шоу. Никой не е поканен там, за да видят хората какъв добър човек е! Е ето ги "качествата" на Михов, доста устиска от началото, обаче.

# 1 617
Прегледах видеото на Вальо и Емануела. Хич и не искаше да и сменя батерии, само си измисляше претекст. Попита я: "Я да те видим как си", и сам си отговори:"Добре си."  Не очакваше такава реакция от Емануела и затова започна да се обяснява, баш му се вдигнал нагона. Ужас...
Значи си ок с това, че Михов го е направил, така ли?

# 1 618
  • До морето

А ти що си лягаш само с мъжа ти, а не и с пияния комшия? Аман от двойни стандарти!

# 1 619
Стига, бееее  Joy Значи е двоен стандарт, направо дискриминация, ако не пуснеш гювеч на някой, когото не харесваш?! Joy
Ти се смееш ама си е баш двоен стандарт,не е лоша Емито обаче гювеч за Христо може че се и увърташе ,а за дедо не може.Меркантилни си е тя и Боби си я усети,и си и го каза

Общи условия

Активация на акаунт