VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 224
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 830
Както е казал Б. Шоу: Мадам, аз утре ще изтрезнея, а вие ще сте си все така грозна ... или глупава (не помня точно)  Mr. Green
Както е казал бай Иван тракториста - мн си бавна, не се рови в книги, които са ти непознати.  Laughing

# 1 831
  • София
Предполагам, едната "Ирина " съм аз....    Laughing  
Нямам против, сто пъти по-добре да съм "Ирина" отколкото "Емануела"/"Жана"/"Деси"/"Миглена" или "Роро"", например....     Mr. Green

Няма втрисащ се емотикон...

# 1 832
Със славата идват и парите. Измъкнаха ги от нафталина някои и сега ще се започнат едни покани за интервюта, участия, а защо не й цели предавания!
Да, то едното е свързано с другото, ама по-скоро хилядарките от предаването са водещи, щото колко ще ги канят по участия, всяко чудо за три дни.

Ще попишат малко за тях, 1-2 интервюта и пак в забрава.

# 1 833
Аз все още издирвам плодовете на интелектуалния труд на "интелектуалците". Степени ли защитиха, научни трудове ли написаха, художествени ли, направиха някакво епохално интервю със значим съвременник ли, филм ли снимаха, който да прослави имената им и това на страната, издириха и публикуваха някакви важни архиви и исторически факти... Не знам, не знам, чудя се. Но да, чалгата е виновна за всичко, когато си бездеен и безидеен, винаги се намира удобно оправдание.
Това за "интелектуалците" го измислиха баш тези, дето се почувстваха обидени. Не е нужно да са с Нобелови награди, Пулицер, Аскеер, Икар и т.н., доказателства за кой е по-по-най - хайде, няма нужда. Едни нормални, свестни хора, които се стремят да понаучат, да поназнайват, да сътворят нещо, да работят, да живеят нещо по-различно от "силиконче с микрофонче".
Не виждам продукт сътворен от самопроизвелите се в интелектуалци, който естетически или идеологически да противостои на чалгата. Дори напротив.
Не говоря за награди.

# 1 834
Няма втрисащ се емотикон...
Всичко има с чичо ти Окасо, я да ти видя батерийката...  Laughing

# 1 835
Както е казал Б. Шоу: Мадам, аз утре ще изтрезнея, а вие ще сте си все така грозна ... или глупава (не помня точно)  Mr. Green
Както е казал бай Иван тракториста - мн си бавна, не се рови в книги, които са ти непознати.  Laughing

Достоен отговор. Радвам се, че  приключихме.  Wink

# 1 836
На Жлъчката защо й тупат праха...нея пък къде ще я внедрят след шоото

# 1 837
Не виждам продукт сътворен от самопроизвелите се в интелектуалци, който естетически или идеологически да противостои на чалгата. Дори напротив.
Не говоря за награди.
Ей това е то! Чалгата била зле и т.н., мииии направи по-интересен продукт, който ще я измести, вместо да се вайкаш!

Достоен отговор. Радвам се, че  приключихме.  Wink
Твоите желания са заповед за мен!  love001

# 1 838
Може да стане асистентка на Д-р Папазова. Joy

# 1 839
Абе да взема парАта и да върви да си цели болежките Stop

# 1 840
Лилито е лесна за лекуване, мечтата на всеки лекар. Даваш ѝ една кошница с храна дневно и ѝ казваш само да лежи и нищо да не прави, оздравява мигновено! Mr. Green

# 1 841
Предполагам, едната "Ирина " съм аз....    Laughing  
Нямам против, сто пъти по-добре да съм "Ирина" отколкото "Емануела"/"Жана"/"Деси"/"Миглена" или "Роро"", например....     Mr. Green

Лов, и мен визират! 😊Хайде, станахме ядро! Хахаха!  Joy Joy  Joy
  Joy Joy Joy    Peace    което трябва да бъде разбито!     Grinning
Аз им подарявам победата.    Peace
Напускам без бой.
Нека се радват!     Laughing

# 1 842
Коя е жлъчката щях да питам, но се сетих, бавно, но се сетих.

Ейй много зла памет значиии, това стана преди няколко седмици, още таз жлъчка е в главата.  Laughing

# 1 843

Или съводеща на проф.Вучков.
Може и името на предаването да сменят-"Шоуто на Вучкови"

# 1 844
Ооо, право  в целта  Grinning Вместо да рисува по бялата дъска Папазова, ще показва натюр с показалка по каката - тя болежки има бол, за всяка ще се намери решение, ехееей колко предавания могат да стъкмят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт