VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 200
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 950
Тоя Христо ще излезе голям задръстеняк и комплексар!

# 1 951
Нали уж срамна работа нямаше? Таралежът в гащите дори е в народна поговорка, а Христо би трябвало да се срамува не от ролите си, а от факта, че е на 41, а все още няма главна роля.

# 1 952
Благодаря ви за отговорите. Много тесногръда ще да е 'Ристьовата кака... Само дан излезе батко😋

# 1 953
Аз не мисля, че трябва да се срамува, че няма главна роля, някои актьори цял живот си остават епизодици/второстепенни, в което няма нищо лошо, ако не ги комплексира обаче.

Какта на Христо, ако е Виргиния Захариева, тя е доста странна птица, преди години бях чела една нейна книга (9 зайци), със смесени чувства съм. Ама и гей да е Ицето, какво толкова. Само Торнев да не заподозре, че ще има спешна нужда от екзорсист, а отец Гелеменов е много зает човек, не знам дали ще има свободен час в графика си.

# 1 954
  • София
.Ама и гей да е Ицето, какво толкова. Само Торнев да не заподозре, че ще има спешна нужда от екзорсист, а отец Гелеменов е много зает човек, не знам дали ще има свободен час в графика си.
И Роро да не го надуши hahaha

# 1 955
Колко пък да е зает Гелеменов? По цял ден виси на Централните софийски гробища и дебне за клиенти.  Joy

# 1 956
Дават си задниците под наем, за да участват, а после рев до небесата...И дали ще реагират на Христо, както на Миглена? Или тя си е зла по природа, пък той ще се унижи като практикува професията си. Ако отказва само заради Емануела ще бъде супер тъпо и адски обидно.

# 1 957
ББ е магьосник.Да му се даде Нобелова награда за...абе за всичко за което може.
С един жест излекува Лилка от десетки тежки болести, сега обаче като им вземе екстрите , пак с един жест ще я разболее от всичко.

# 1 958
Донякъде го разбирам Хицата. Може би е посъветван да пази поведение, да се пази от сценки и халтури, които биха навредили на сериозното му реноме/ако има такова/. Да следва сериозна линия на поведение, която да отговаря на образа му, граден в професията.
Но. -Когато влизаш в един такъв формат трябва да мислиш.
 Мисли бе меен :Р  Мисли на какво се съгласяваш, не влизаш в Европейският парламент да му се не види, а в сеирджийско шоО. Га подписва хонорара не рИва.

# 1 959
Изключително тъп и не-смешен ми се видя сценарият, направо обиден. Злобна и гнусна работа. Добре, че се проваля.

# 1 960
По-голяма преса на фолка май не са правили в ББ? Тази знойна красавица, с цици, с екстеншъни, с мигли, с бели обувки и накрая какво - Боби я отсвири по параграф "деца и професия", Ути и Торнев за интелекта и гилдията, Христо не иска дори в един кадър с нея да седи, Майк избяга, Роро - по технични причини.  Явор к'во казваше за нея? Остана на бат' Вальо гафа и незнайното желание на Софкин...   Заглавие в жълт вестник - "свършиха мъжете за Емануела, търсим внос". Мъка.

# 1 961
  • София
Вероятно  ББ ще им каже,че ако все пак си изпълнят мисията ще им върне нещата. Simple Smile

# 1 962
# 1 963
На Жлъчката защо й тупат праха...нея пък къде ще я внедрят след шоото
Изтупаха я, за да може ние тук да си начешим клавиатурките и пипълометрите да покажат това, което ракломодателят иска да види. А не зсщото е най- лошия човек на света. Лошите сме ние. Искаме сеир, кръв, мъка, като им плащат - хубавинко да се оклепат, да се пържат, да им видим ококорените очи, и най- лошото - като излязат - ДА ПРОЧЕТАТ тук и навсякъде колко са долни, мръсни и как ги мразим. Как ние трябва да вземем бърз кредит, а те изкараха едни мангизи. Как ние продаваме салам от сутрин до вечер, а те се фръцкат пред камерите. Как Ирина яла воловани, а на нас как ни засяда пържолата. Грозен начин едно тв предаване да накара масовия зрител да се види по- добър, красив, умен, толерантен и т.н.от нещастниците-участници. Ей така го виждам аз.

Така го виждаш ти. Peace
Аз го виждам така - набутали се една партида хора в камерите, да си развяват кирливите ризи за чест и слава. Мислели са, че са умни и красиви, а се оказва, че не са чак толкова умни и не са чак толкова красиви. Взели едни пари, които ще изхарчат за по-нови модели коли и хапване по ресторанти, а после ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. И пак ще огладнеят, а колите ще имат нужда от ремонт. Обаче драгият зрител ще е минал на следващата партида хора.

# 1 964
Мари, така защитаваш Ирина, че започвам да се съмнявам дали не си брат й.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт