VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 020
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 280
Сега като взеха диваните холивудската звезда къде ще спи?!  Rolling Eyes

При Емануела  Mr. Green

# 2 281
Странен ми се видя отказът му, но има и това право човекът. Хареса ми, че не даде назад, и аз съм така - умиране има, връщане не Simple Smile ...
И аз му благодаря, че ми спести Малката булка и осигури това военно положение.
Жалко само за магическото оздравяване на Лили  Grinning

# 2 282
И аз така си помислих, някаква тяхна класация.

Ицо ще мине през капките, Емануела ще отнесе всичко.
Естествно готвача дето е номер едно вече откачи.

# 2 283
  • София
Ехаааааааа браво на Христо и Емануела!
Нещо ново в Биг брадър!  Joy Joy Joy Joy Joy

И ти ли мислиш, че това може да е филмчето?   Wink  
Емануела може и да е вътре, но Христо със сигурност не участва, автентично си реагира...  Mr. Green

# 2 284
Емануела може да преиграва на моменти и да има самочувствие на харесвана жена, но е точна като човек. Изпълнява всичко, което и възложат без да мрънка. Казва директно какво мисли, а не е подмолна и не интригантства. Не разбирам защо я плюете.
Емануела ме кефи като човек, но тук се заинати защото прие лично отказа на Христо да е в главна роля именно с нея, т.е. как някой мъж може да си позволи да не я хареса като жена, изобщо не е заради мисията и претопли манджата. Можеше мааалко по-леко да реагира и Рени е права за компанията зад гърба й. Тя е в една фирма с Преслава, ясно е, че има някой зад гърба си и за това си позволи повечко епитети.

# 2 285
Според мен Емануела имаше предвид в Поп Фолка. След Преслава и Галена спокойно може да е тя  Peace
Този Христо - е няма толкова нагло същество. Като не искаше да се целува с жена, да се бяха разменили с Боби и да ходи да се целува с Роро, за да не го ревнува жена му  ooooh!
Егати претенцията, егати чудото.
А Рени само плюе зад гърба на този, който го няма. Като говори с Емануела плюе Ирина. Като говори с Ирина плюе Емануела. Зад Емануела стояла голямата компания Пайнер. Това няма нищо общо, просто Емануела има характер и си казва нещата в очите, а не се спотайва като Рени, която знае само да се оплаква как нямала работа, как Пайнера ѝ искал голяма процент, как я изкарвали тъпа и т.н.

# 2 286
Бахти, на тоя как му мълчат...ми смотани са! Едни ги ядат с парцалите, пък на Христо ще почнат да му съчувстват едва ли не.
Знаех си, Емануела е виновна за упадъка на нацията. Да я пребием с камъни не искат ли?

# 2 287
Емануела може да преиграва на моменти и да има самочувствие на харесвана жена, но е точна като човек. Изпълнява всичко, което и възложат без да мрънка. Казва директно какво мисли, а не е подмолна и не интригантства. Не разбирам защо я плюете.
Казваме си мнението, бе мила... както и за останалите...  Wink
Можеше и без мила. Всички знаем какво точно е заложено в това обръщение от непознат.

# 2 288

При Емануела  Mr. Green
Въх.Ми сега.На килима.
Може пък момата му да кандиса и да му разреши да легне в някое легло.

# 2 289
  • Сф
Браво на Емануела, бунтар! Другите са шушумиги!Актьорчето според мен има псих. проблем.Защо не му дадоха ролята на пе..раст? Самият факт, че ходи с лелка за мен е показателен..И държанието му.Никой с по младо гадже да не ми се обижда моля, за мен си е гей.И то подлец- напада Емануела за цигарата, откъде на къде? Много са меки с него даже шушумигите!

# 2 290
  • София

При Емануела  Mr. Green

Mr. Green

# 2 291
Е и Емануела много си е повярвала. В топ 3 на България е все пак! Пред нея са само Лили Иванова и Васил Найденов, к'ви са тия ВИП-чета дет' й се правят на важни???  Joy
Направиха си сезона, няма спор!
Това съм го пропуснала.
Топ 3 в какво?
Може да е някоя чалгаджийска класация. Thinking
Толкова ли е "вървежна"?
Естествно че в топ 3 на чалгата не на Холивуд.За там друг се е насочил.

Това мрънкало баш в холивуд ще го вземат с тези прищевки. Най-много да му дадът да играе храстче, ако благоверната разреши Peace

# 2 292
От ФБ: "Еми, запали още една и нека дойдат багери да събарят къщата!"
 hahaha

# 2 293
Според мен Емануела имаше предвид в Поп Фолка. След Преслава и Галена спокойно може да е тя  Peace
Този Христо - е няма толкова нагло същество. Като не искаше да се целува с жена, да се бяха разменили с Боби и да ходи да се целува с Роро, за да не го ревнува жена му  ooooh!
Егати претенцията, егати чудото.
А Рени само плюе зад гърба на този, който го няма. Като говори с Емануела плюе Ирина. Като говори с Ирина плюе Емануела. Зад Емануела стояла голямата компания Пайнер. Това няма нищо общо, просто Емануела има характер и си казва нещата в очите, а не се спотайва като Рени, която знае само да се оплаква как нямала работа, как Пайнера ѝ искал голяма процент, как я изкарвали тъпа и т.н.
Рени чисто и просто завижда на Емануела.

# 2 294
От ФБ: "Еми, запали още една и нека дойдат багери да събарят къщата!"
 hahaha

хахах

Общи условия

Активация на акаунт