VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 771
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 610
 Joy
Сериозно ли?
Цялата дискусия е напълно излишна.

# 2 611
Ми интересно щеше да е, да дадат на Христо да целува Миглена  Laughing Можеше да не откаже  Laughing Тя, както се видя, няма проблем да целува "мъже"  Laughing

# 2 612
Аз пък явно съм единствената, която не видя в подскачането на Емануела отхвърлената жена

Не си единствената.  Peace Щом някои се успокояват, мислейки така, нека са спокойни.  Wink
Абе дори и заради това да е подпалила, няма значение.Важното че всичко което им каза е истина и не и пукаше докато всички други мишкуваха.

# 2 613
Хайде стига вече с думата народ!

Маpи, същата махленска клюкарка си като Емануела, не знам как мислиш, че се разграничаваш.

За Бареков удобно мълчиш или за Ути, изпитващ затруднения да сметне 2016 - 1948. Тук се изживяваш като много умна/културна/не-проста/саркастична ли не знам, но ставаш досадна с назидания за безсмислени неща. Освен като Ирина започваш да ми звучиш и като Ернестина - комплексарски.

Извинявам сА  Grinning

# 2 614
  • España
Поведението на Христо асоциирам с това на хора с определени религиозно- филосифски предпочитания  newsm78 ! Те си имат свои принципи и постулати ,към които стриктно се придържат и нищо не е в състояние да ги помести ! Знам ли ........  търся различно обяснение....някак.....

# 2 615
Значи Христо не може да харесва по-възрастни жени, това е отклонение, а Емануела може да харесва тъй едно 10 г. по-младички от нея, това е приемливо. Да?
Миглена, ако изтряска едно младо гадже след финала, таман като се опаричи, тогава к'во пра'им?  Peace

Шапка ѝ сваляме! Heart Eyes

# 2 616
Да живее шуробаджанащината !
От всяко дърво свирка не става.

Не е така, Теичка. Днес има много възможности и който пожелае може да се пробва. Но ние завиждаме на хората, които имат известни семейства зад гърба си. За семейството им завиждаме, разбираш ли колко сме по-зле от затворените в къщата? Пипи ходи да учи, Теди не спира да пее, Алекс преживя много с майка, с баща, но ние завиждаме. Искаме простовати девойчета да се издигат на вълните на чалгата и да се олицетворяваме с тях. Христо Шопов надмина татко си. Сашо Къдиев е по-забавен от майка си. Защо да нямат точно толкова право колкото и други деца? Телевизии, радиа, вестници - има. Но желание и упоритост, освен да завиждаме, няма.
А
Алиска, хайде да не ми казваш какво и колко да пиша. На всеки глупав според мен ваш пост ще пускам по един глупав според вас мой. Нека да има баланс. Иначе ще паднем всички от едната страна на планетата.

# 2 617
Появи ли се Мари в темата и няма к'во да чета... Ох.

# 2 618
Появи ли се Мари в темата и няма к'во да чета... Ох.
+1
Аз и не я чета, подминавам постовете, то все едно и също.

# 2 619
Ако Емануела беше жената на Продуцента, от чиито хляб се надяваше да яде Лара, виталната интелектуалка първа щеше да запее с високо гърло за таралежа в гащите!
Толкова за Лара!
Емануела нека да акустира за повече от година с продуцент, пък пак ще си говорим. При толкова хора екип, както тя твърди - нито е залюбила писател, нито композитор. По я влекат портфейлсионистите... (я, каква готина дума измислих!)

Мила, (нали сме си близки вече? Wink)  преди да се впуснеш отново в "творчество",   не е зле да обърнеш повечко внимание не вече измислените.  Laughing 

# 2 620
И аз тъй...да й простим, а? Mr. Green

# 2 621
Ако Емануела беше жената на Продуцента, от чиито хляб се надяваше да яде Лара, виталната интелектуалка първа щеше да запее с високо гърло за таралежа в гащите!
Толкова за Лара!
+1  Peace
Одеве, докато Лара ръсеше епитет след епитет па адрес на "чалгарките", се замислих - Емануела нали беше в Къртицата? Кой е продуцент на Къртицата, по коя ТВ се излъчваше, кои бяха коментанори там??? А да - ИринИ и Ларчето! Значи докато вдигаше рейтинга на мъжа на госпожа Перфектна, Емито не беше така проста, а сега изведнъж рЕзко изпростЕ и затъпЕ newsm78 Същото и за Миглена... кой доколкото ти изнася, това е положението Wink

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:01 от _Smile_

# 2 622

Алиска, хайде да не ми казваш какво и колко да пиша. На всеки глупав според мен ваш пост ще пускам по един глупав според вас мой. Нека да има баланс. Иначе ще паднем всички от едната страна на планетата.
Ама много станаха глупостите от твоя страна драга ми Мари.
Хайде поспри, че някои загубиха желание да ги четат, други губят смисъла да им отговарят. Никакъв баланс Н-И-К-А-К-Ъ-В! Тотално еднообразие и монотонност   Mr. Green

# 2 623
Ясно е, че така още повече ще се обиди Емануела.. ако се съгласи с Надя да изпълни ролята.. Но да, Надя е класа над Емануела, която обича да се жени и сватосва в ТВ предавания.. Peace

Да, те с Миглена имат и това  "лошо" качество - женят се.  Joy 

# 2 624
Вчерашното предаване беше много показателно за ниското ниво на двете чалгаджийки. По всички параграфи.

Общи условия

Активация на акаунт