VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 822
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 895
Абе хора обяснете ми този Христо и реве чак Shocked

# 2 896
Хора, това не може да е истина.
Не може просто.Или е мисия или не знам.
Ако е мисия пък ще кажа " браво"
Добър е, на луди ги направи.

# 2 897
Какво им каза Христо накрая? 
и аз не разбрах

# 2 898
  • София
Още като влизал, ги бил видял бедни! И сигурно щото ги е видял бедни, реши да ги направи бедни!

# 2 899
  • София
Фънки, Фънки, колко беше прав - Абсурдистан!

# 2 900
  • Ню Йорк
Едно не разбирам: актьорчето като толкова много не иска да учства в тази "аматьорска" постановка, за да не му се развали репутацията, как пък не се поколеба да влезе в ББ. Това е много по-зле.

# 2 901
Какво им каза Христо накрая? 
и аз не разбрах

Каза, че когато е влизал в къщата, те са били обединени

# 2 902
  • Испания
Още като влизал, ги бил видял бедни! И сигурно щото ги е видял бедни, реши да ги направи бедни!

Аз чух: обединени.

# 2 903
Тоонев напра'о ще блесне покрай тия
Най-после ми хареса как реагира като се опита да дръпне Емануела, а после и мъжете от нея и да прекрати скандала. после и да реши ситуацията с мисията..  Hug Браво Тооонев, бил си Мъж!

# 2 904
Роро и Христо ще гладуват до вторник. Хич не ми се вярва..

# 2 905
Мисия е.
Не може да си толкова улав, не може..или може.

# 2 906
Нещо ми звучи много познато - кой ли ги приказваше такива?  Wink

"Обединението, разбирателството и любовта" - дето много липсвали в този сезон и на този са му залипсвали  и може би е на път да се появят, ако им върнат чиниите и чаршафите естествено.  Laughing  
Сценаристиии   Rolling Eyes

# 2 907
Обединени

# 2 908
На Лили ѝ го казаха накрая. Галеница и финалист по дифолт. Joy Нещо не ѝ лала устата, както когато напада Миглена.
Ицко им скри шапката. Не може любовна сцена с дама, с лице от другия пол, да стои до Мел Гибсън, страстите Христови и т.н. НапраО шЕ умрЪ. Joy

# 2 909
Едно не разбирам: актьорчето като толкова много не иска да учства в тази "аматьорска" постановка, за да не му се развали репутацията, как пък не се поколеба да влезе в ББ. Това е много по-зле.

Тоя няма акъл, бе. Не е ли гледал ББ. Толкова мисии можеше да му даде ББ, като например се сещам да го върже с белезници за някоя жена, да спи до жена ....ит.н. Всичко ли ще откаже? Щото явно не му е по договор.

Общи условия

Активация на акаунт