VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 916
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 925
  • somewhere near the sea
Христо към Лили: "Точно ти с твоето инфантилно поведение, която уж си в играта, пък си все встрани от нея, уж участваш в живота, но по дифолт си до края, нямаш право да ми задаваш никакви въпроси"
Лили(слисана): "Не те разбирам"
Христо: "Знам, че не разбираш!"

# 2 926
  • Испания
ББ ще каже, че мисията е била успешна, ще върне всичко, ще имат максимален бюджет, ще се прегърнат, целунат и... отново ще започнат да се карат.

Мисия или не - това не изтрива нито отвратителното поведение на Ирина, нито действията на отврата Михов, нито гнусотиите на Ути и да не ги изброявам всички.

# 2 927
Каза почти в прав текст на кака си Лили, колко е тъпа, че не разбира гаврата с любимка на ББ.

# 2 928
От фейсбук, дали?

Цитат
Dim AG Ааа, и вие ли взехте да се усещате, че тоя страда от сексуална несъвместимост с женския пол ..

НЕ!!!... Защо когато един мъж има принципи, вкус и позиция трябва задължително да е обратен? ooooh!

# 2 929
Не мога да си обясня ситуацията.
Трябва да е мисия,  иначе тоя се е самозабравил или е психо,  или живота му е ад.

# 2 930
Христо към Лили: "Точно ти с твоето инфантилно поведение, която уж си в играта, пък си все встрани от нея, уж участваш в живота, но по дифолт си до края, нямаш право да ми задаваш никакви въпроси"
Лили(слисана): "Не те разбирам"
Христо: "Знам, че не разбираш!"
Това й го каза добре  Peace
Ама снощи да си бе помислил същото, когато каза на Емануела, че е можела да си спести цигарата, при положение, че заради него ги наказаха.

# 2 931
При Гала днес не го ли наредиха днес Христо? Не съм гледала?

# 2 932
Не е мисия, иначе зрителите щяха да знаят.

# 2 933
Трябва да е мисия,  иначе тоя се е самозабравил или е психо,  или живота му е ад.

Характер, принципи и позиция е!.. Аз също бих постъпила по същия начин, да ме въвлекат в сеир с Емануела и Страсти Брадърски! Peace

# 2 934
Абе, не е свързано с тоя епизод, ама гледах вчера някакъв по-стар епизод с Жени Калканджиева. Ами тя се е подмладила и си изглежда като момиченце. Много хубава жена, много я харесвам въпреки всичките й кусури като липса на особен интелект и мутрество. Огнена е, импулсивна и хубава с изискана  хубост.

Емануела преиграва и или се правеше или наистина страшно много си харесва Христо. Според мен, е имало по договор а се правят, че харесват някого.

Как Жана се влюби за 2 дена в ония Явор и сега Ема хлътна по Христо пак едва ли не от пръв поглед. Вижда ми се страшно нереалистично.

# 2 935
  • Испания
При Гала днес не го ли наредиха днес Христо? Не съм гледала?

Нямаше коментатори. Пуснаха продължението на разговора със Златарева.

# 2 936
Ристю прецака и Тоонев. Не можа да блесне като режисьор.

# 2 937
  • София
На мен и поведението на Емануела НЕ ми хареса! Naughty
Ужасна комбинация много проста и много нахална, да не кажа по-силна дума Whistling
комедиантки са двенките.
Мигла не може да преживее, че има по-голям бунтовник дразнител на кошера от нея Wink
Христо им го надъни показнО...

# 2 938
  • София

Характер, принципи и позиция е!.. Аз също бих постъпила по същия начин, да ме въвлекат в сеир с Емануела и Страсти Брадърски! Peace
Предложиха му смяна, но той отказва всичко.

# 2 939
Ирина защо е с очила?????????

Общи условия

Активация на акаунт