VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 840
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 985
Взех да се замислям вече, че може нещата да не са по сценарий, обаче да са с цел...
Ето например постъпката на Явор я обсъждахме има, няма седмица, подариха му златен скункс...вече го забравихме, а скоро дори може да го видим с кола 2006г. Но след година, две, като кажат Явор Бахаров, първата асоциация може да не е брат му на Захари, а онзи, който кешаутна от ББ.
Та и Христо...не го знаеха доста хора, ако беше изпълнил мисията, може би щеше да продължава да бъде част от мебелите, ама сега разбуди форума, да го обсъждаме, а като излезе ще се сещаме...онзи чехльо дето отказа да се целува с Емануела, с Надя, с Роро и ги остави без посуда.

# 2 986
Аз чух Христо да казва, че има  лична мисия да ги види обединени всички. Но не съм съвсем сигурна. Иначе ме кефи с поведението си и се радвам, че не отстъпи. Така поне видях всички звезди как ще изглеждат и как могат да се справят в екстремна ситуация. Борислав веднага се справи със салама, Христо и Торнев си пиеха кафето. Другите мърморят и негодуват.
Цитат
Мигла не може да преживее, че има по-голям бунтовник дразнител на кошера от нея
Христо им го надъни показнО...
Peace

# 2 987
Мога само да кажа, че от поведението на Ути и Михов днес ме побиха тръпки.
Ути каква е тази агресия която таи в себе си Shocked. Според мен тя няма нищо общо нито с Емануела, нито с предаването. Този човек има някакви сериозни проблеми, това поведение за мен не е нормално. А този изцъклен поглед който хвърля когато е ядосан направо ме плаши Peace. За какво толкова избухна този човек и защо реши, че трябва да излее всичката тази жлъч върху една жена в която се е вторачил от първата секунда в която тя влезе в предаването.
Михов окончателно развенча митовете, че е кавалер. Показа си и той простотията в целия блясък. Уважава явно само жените които не му се опълчват и се хихикат покрай него Sick
Аз съм такъв характер, че ако ме нападнат двама мъже по този начин сигурно ще се скрия в някоя стая и ще заплача. Евала на Емануела, че не се дава независимо колко "мъжаги" се плюнчат срещу нея Peace
Надя  Sick - "По-добре да мълчиш и другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията."
Тази случка от днес ме подсети за потниците от миналата година когато нападаха Никита. Както и миналата година ще повторя, че много се надявам мъжете които влизат в тези предавания да не са представителна извадка на българските мъже и тяхното поведение към нежния пол Praynig

# 2 988
може би да ги обедини срещу него.

# 2 989
  • Пловдив
Това е то, в този сезон мъжко поведение показват само двама човека и то жени - Миглена и Емануела. Мъжете, без Борислав, до един са комплексари и кретени, казаното от Емануела че са смотани е направо комплимент към тях.

# 2 990
Има много актьори  непедерастови, но си играят ролята  на гейове много добре. Ако има непоносимост към някой пол или сюжет,  не  би трябвало да става актьор.
 Banshee, тойне не е снимал кой знае колко филми, иначе защо ще търси финансово рамо от брадъра. Има болести, които  се  появяват от стрес, слаба имунна защита, а някои по-сериозни /пу,пу/ се проявяват като белези точно първо по тялото.

# 2 991
Къде се вижда биографията на Ристьо?
Аз откривам само това:

http://www.imdb.com/name/nm0998941/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
2 филма освен Страстите..., даже Рачков е играл в единия.
Не ми изглежда като да е световна величина.
Че то Кеш аута има повече роли в киното от Ристьо.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 21:33 от gerka

# 2 992
Да не забравяме, че той започна да втвърдява позиции на час по лъжичка.
Четейки сценария. Започна да се влиза във филма постепенно.

Ако е мисия, което не мисля - добре му се получи.

Не си променям мнението, обаче, защото отпреди мисията ми е мъж без чар, харизма и излъчване.

# 2 993
  • София
А той как всъщност си изкарва хляба, като отказва роли и има толкова оскъдна филмография?

# 2 994
Аз продължавам да си мисля че е мисия.

# 2 995
Мога само да кажа, че от поведението на Ути и Михов днес ме побиха тръпки.
Ути каква е тази агресия която таи в себе си Shocked. Според мен тя няма нищо общо нито с Емануела, нито с предаването. Този човек има някакви сериозни проблеми, това поведение за мен не е нормално. А този изцъклен поглед който хвърля когато е ядосан направо ме плаши Peace. За какво толкова избухна този човек и защо реши, че трябва да излее всичката тази жлъч върху една жена в която се е вторачил от първата секунда в която тя влезе в предаването.
Михов окончателно развенча митовете, че е кавалер. Показа си и той простотията в целия блясък. Уважава явно само жените които не му се опълчват и се хихикат покрай него Sick
Аз съм такъв характер, че ако ме нападнат двама мъже по този начин сигурно ще се скрия в някоя стая и ще заплача. Евала на Емануела, че не се дава независимо колко "мъжаги" се плюнчат срещу нея Peace
Надя  Sick - "По-добре да мълчиш и другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията."
Тази случка от днес ме подсети за потниците от миналата година когато нападаха Никита. Както и миналата година ще повторя, че много се надявам мъжете които влизат в тези предавания да не са представителна извадка на българските мъже и тяхното поведение към нежния пол Praynig

+1

За съжаление май доста голям процент от бг мъжете са такива.
Извън темата за ББ:
Вчера в рейса, пред двете ми деца един проста ми каза, че ще ме пребие като куче, ще ми счупи краката....защото го помолих, наистина любезно да се мръдне, защото щеше да ме смачка.  #Crazy
Не вярвах, че това което чувам е истина. Но беше. Sad

# 2 996
начи гджето на Христо Живков била с 16 г по-голяма от него. Да не би да е някоя много ревнива жена? и от там да не смее нищо с по-младички.

http://hotarena.net/gadjeto-na-hristo-jivkov-s-16-godini-po-goliama-ot-nego

герка мразя такива педераси!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 997
А ББ защо не санкционира Ирина, че не си е предала всички очила и да ги накаже още, както направи с Емануела?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 2 998
може би да ги обедини срещу него.
Христо им каза: "Само искам да ви кажа, че когато влизах...(тук си преглъща сълзите), аз ви видях обединени". Намекна им да не се нахвърлят върху него, а стоически и най-вече обединени да понесат последствията от неговия отказ. Mr. Green

# 2 999
  • Варна
Аз продължавам да си мисля че е мисия.

И аз мисля така

Общи условия

Активация на акаунт