VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 809
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
- просто си е такъв - отвратителен комплексар, който смята всички за по-долни. И няма за какво да го оправдаваме с външни фактори - любов, кино или каквото и да е.

Между другото, ако бяха поискали от Тайсън да играе ролята, щеше да го направи и то с кеф!

# 3 076
  • Варна
Кога са казвали , че от зрителя , мисия не крият? Стана ми интересно! По формат дали е така?

# 3 077
- просто си е такъв ...
...
Между другото, ако бяха поискали от Тайсън да играе ролята, щеше да го направи и то с кеф!

+1 Grinning

# 3 078
Надя и Емануела бяха с грим , другите без и им личеше страшно много. И Ирина беше без грим и Миглена, бяха съвсем различни, другите не ги загледах...

# 3 079
Надя и Емануела си изглеждаха супер.

Да бе супер, Надя специално изглеждаше като измита котка. Изглеждаше просто ужасно.
Не останах с такова впечатление  newsm78 ще изгледам пак епизода

# 3 080
  • Варна
 Като се замисля май наистина досега не са крили мисия от зрителите.

# 3 081
Кога са казвали , че от зрителя , мисия не крият? Стана ми интересно! По формат дали е така?
Не знам, но Пънчев много пъти го е повтарял. Спомням си много случаи когато коментатор е изказвал мнение, че еди кой си може да има мисия и затова да се държи по еди какъв си начин и Пънчев всеки път ги е прекъсвал, че няма тайни мисии от зрителите Peace

# 3 082
Браво, Емануела,
Наври на тъмно дебелия псевдо готвач, четящ рецептите от аутокюто и ония. белоперукестия комарджия. И двамата са последна грижа в семейно отношение, а ти отглеждаш две прекрасни деца. Дала си на България двама юнака, а ония двамата само това, което произвеждат в клозета. Долни нещастници !

Алилуя!
да не се задавиш. ама че език.
мъжете били злобни и агресивни, казвате Wink
.....голяма мъка си....чети преди да се давиш..и не ми преписвай изрази които не съм споменала...

# 3 083
Чудя се утре дали Ицето ще се кеш аутне?

# 3 084
И не мога и аз да повярвам,но ще напиша ,че тази вечер ми хареса поведението и на Торнев и на Роро,по казуса Ристо!
А Ристо точно като една Иринка започва едно дълбокомислено от девет кладенеца носи вода и накрая ...не казва НИЩО.

# 3 085
Всички са страшни кой без грим, кой без очила.

Разби ги Ристьо ...

Ако е мисия, защо не я прекрати?  Нещата явно са преминали отвъд очакванията. А и Миглена, която е куче, щеше да предположи.

Баш си е социопат този. Искал ги обединени... подсмърч... Ама защо очакваш дузина да ти играят по свирката?

# 3 086
Емануела си беше доста гримирана, Надя също ми изглеждаше добре и мисля с грим, Миглена беше с червило, когато излезна при Торнев и Христо в градината...
Та може да са върнали сешоари, преси, маши, не ѝ гримовете...знам ли

# 3 087
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Не зная кого ще изгонят, но вчера в новините даваха Вальо.  Rolling Eyes

По какъв повод?
Това беше стар репортаж с Вальо, който са правили когато убиха собственика на Агресия. А вчера е имало умишлен палеж пред магазина им в София

А, извинявам се, значи, за подвеждането.  Blush Аз новини не гледам, просто минавайки покрай телевизора видях позната физиономия.

# 3 088
  • Пловдив
Надя и Емануела си изглеждаха супер.

Да бе супер, Надя специално изглеждаше като измита котка. Изглеждаше просто ужасно.

Емануела беше с грим, тонове грим.

# 3 089
И Емануела, и Надя бяха с грим.

Общи условия

Активация на акаунт