VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 714
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 150
Изобщо не вярвам да са били дълго без мебели и прибори, най-малкото щяха да ни покажат как са се хранили с голи ръце. Чудя се защо досега в никой сезон участниците не отказват санкциите? Примерно сега да не бяха занесли нищо в килера, какво щеше да направи ББ в този случай? Laughing Да им спре тока ли? Joy

# 3 151
Поне една нощ и един ден поседяха. Този път мерките са прекалени, та ще е добре да им дадат индийския сериал и да си върнат част от тях. Ще е чудничко ако не им върнат пиенето и цигарите, ужасно ми е грозно да ги гледам постоянно с цигари и чаши. Все си мисля, че не са приключили с Христо, ще се поотърсят от представата си за великия актьор и ще зърнат още по-голяма претенция и от тях, което ще им даде кураж. Защото Христо хляб няма в джоба за разлика от Ивановица.

# 3 152
  • Испания
Изобщо не можем да знаем колко време е продължила санкцията, след като няма 24-часово излъчване.  Wink

# 3 153
Едно мнение от Фейсбук на журналистката Мария Георгиева, която е и главен редактор на списание "ELLE" България. Явно е имала близки срещи с чепатия характер на звездата.  Wink

Цитат
А "големият" актьор дали и на големите режисьори по света им държи такъв тон и си избира ролите, както му е удобно?!? Същият, който нарича всички български журналисти "кретени" с десет удивителни (някои от т.нар. "кретени" разполагат с негови цветущи мейли). Същият, който най-вероятно смята и БГ режисьорите, актьорите и всички в Къщата за кретени... Не съм сигурна, че познавам друг по-голям комплексар от него!
Наистина жалко, макар че за мен и моя екип тази легенда умря отдавна... същото поведение, същите претенции и далеч по-грубо поведение, отколкото сега в ефир.

Мммм, много интересно мнение! Откъде го изровихте?  Twisted Evil Mr. Green  Hug

Като му гледам филмографията на Христо - ами той се е снимал най-вече в смесени българо-италиански продукции. Играл е във филм с Ернестина Шинова, Деси Тенекеджиева и пр. "светила" на Бг театрална и киносцена.  Sunglasses

Явно наистина е отвратителен характер и май още нищо не е показал. Смея да кажа, че шоуто набута един огромен дразнител, пред който Ирини, Мигли, Жлъчки и Утита бледнеят като прани чаршафи.  baby_neutral

Дали Христо ще избухне още, за да видим "падането на ангела" или ще се помъчи да се прикрие? Ще разберем утре вечер по Нова ТВ от 20.00ч!  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 3 154
Интересно, че Емануела за втори път каза, че Михов я е опипвал повече от веднъж без нейно съгласие и то в лицето му. Чудя се дали го прави и с другите жени в къщата и дали тях ги е срам да кажат, че не им е приятно? То това поведение за мен си е чист сексуален тормоз, мен ще ми е супер неприятно този старчок да ми пуска ръце Confused

# 3 155
Добре де, Рени нали и тя е фолк певица, защо нея не я нападат толкова агресивно като Емануела?
Защото Емануела е проста, а Рени е простовата. Има разлика!  Peace Това за протокола. А иначе - защото Рени е със свити перки, вехта кариера и без пари. А Емануела е в топ 3, йеее, клас, клас!  Money

# 3 156
  • софия
Добре де, как ти падат гащите и не усещаш? Да не би да е отслабнал като не готви откакто са наказани?
Това беше ужасно смешно и малко гнусно също така  Crazy

# 3 157
Изобщо не можем да знаем колко време е продължила санкцията, след като няма 24-часово излъчване.  Wink
Бая учукани изглеждаха след нощта без екстри. Та съм склонна да вярвам, че поседяха  Peace

# 3 158
Винаги съм мислела, че Ути е един добродушен и мил човечец, а той се оказа някакъв оцъклен див глиган.

# 3 159
Добре де, как ти падат гащите и не усещаш? Да не би да е отслабнал като не готви откакто са наказани?
Това беше ужасно смешно и малко гнусно също така  Crazy
Съгласна - смешно и жалко. Той е реактивен тип, пали бясно, а тя наливаше масло с литри. Ако някой се беше хванал за сърцето, дали щеше да е смешно...

# 3 160
  • Испания
Бая учукани изглеждаха след нощта без екстри. Та съм склонна да вярвам, че поседяха  Peace

Каката беше толкова кахърна, че и часовете са ѝ се сторили седмици, сигурно.  Wink

Ама изобщо не ги съжалявам.  Naughty

# 3 161
Интересно, че Емануела за втори път каза, че Михов я е опипвал повече от веднъж без нейно съгласие и то в лицето му. Чудя се дали го прави и с другите жени в къщата и дали тях ги е срам да кажат, че не им е приятно? То това поведение за мен си е чист сексуален тормоз, мен ще ми е супер неприятно този старчок да ми пуска ръце Confused
+1
Много противен "бате". Защото е познат в България, има пари и си мисли, че всички млади жени са му вързани. Тия хора що не си държат на достойнството?  Не си ли дават сметка, че само то им остава? А като се замисля, Глория и Жана с такова възхищение говореха за него...  Sick

# 3 162
  • Испания
+1
Много противен "бате". Защото е познат в България, има пари и си мисли, че всички млади жени са му вързани. Тия хора що не си държат на достойнството?  Не си ли дават сметка, че само то им остава? А като се замисля, Глория и Жана с такова възхищение говореха за него...  Sick

Та Рени го насърчаваше, когато стана патакламата. Да не говорим Надя как се хилеше през цялото време.

# 3 163
  • софия
Мари, аз съм от врага Simple Smile
Емануела е доста проста, горката, но никой няма право да се държи с нея както се държат Ути и останалите.
Ако някой се беше гътнал, това щеше да е от собствената му злоба.

# 3 164
  • София
Обаче Рени как обидено гледаше в празното пространство след като Михов се избъзика за Нобела. Чак ми домъчня малко за нея ...   Wink

Общи условия

Активация на акаунт