VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 702
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
Вероятно това е най-малкият от многото недостатъци на Ути, но ми писна да слушам обидите му към хора, които живеят различно или по неговите думи са обсебени със здравословния начин на живот или т.нар. healthy living. Постът ми е провокиран от поредното клипче от канала във vbox7 (https://www.vbox7.com/play:d31d12d47d), в което той обяснява на съквартирантите, че не трябва и не може да се готви само със зехтин, това е кощунство, прави всички ястия да имат еднакъв вкус и мирис на маслини etc. Като нарича въпросните healthy-living obsessed хора - откачени, психопати и какво ли още не. В предишен клип (https://www.vbox7.com/play:7e44ddb57d) обясняваше как вегетарианците трябва да бъдат наблюдавани от социалните (защото според него те налагат вегетарианството на други хора и на децата си, сигурна съм, че има и такива, но трябва ли всички да бъдат слагани под общ знаменател?), даваше квалификации като "болни мозъци"  и тн. Обясни как редакторката му също била такава и била напълно луда.
Аз лично не ям месо, но не натрапвам на никого това, както в случая прави той с обратната теза, също така се старая да водя здравословен начин на живот, избягвайки конкретни неща и наблягайки на други, като слънчогледовото олио изцяло съм го отписала, но дори и да не се чувствах лично засегната от коментарите му, те пак биха ме издразнили, защото не понасям някой да съди хората, живеещи различно от него (в един или друг аспект), просто защото на него не му харесва или не ги разбира.

# 3 211
Утко да си хваща Рори под ръчичка и да си ходят по живо, по здраво довечера. Бива, бива излагация, но неговото мина всякакви граници. Само като чета за отношението му към животните и ми е ясно що за човек е. Няма как да ме убеди, че е супер мил, добър и симпатичен човечец, след като одобрява тричането (това не зная дали изобщо се пише така) на кучета, без никакъв проблем убива животни ей така, за спорта и твърди, че това е нормално. Този човек има нужда от психиатър и по-силни хапчета по възможност.

# 3 212
  • Испания

Не. Моите са по-читави.  Joy Но не ми се гледаше епизода наново, за да хвана момента.

smileys,  Hug

Реших да сложа снимка на участник. Само тази ми хареса Simple Smile

Има по-голям ужас. Сложи чесъна  hahaha
Скрит текст:

О, да! Права си.  Hug

Жана на какво прилича в "На кафе".  ooooh!

# 3 213
  • Сф
О, Ути е пример как и парите и връзките не могат да избият комплексите му за незначителност.Събирахме се в един пушком до училище , а той живееше там.100 пъти се опита да се натресе в компанията, но никой не му откликна. Много смотан беше.Разбира се, сега би казал че сме боклуци, той и Емануела така третира, а всъщоност проблема си му е в него.Имам чувството че си е все същия самотник от онова време.И понеже никой не го отчита , злобее.Държеше и ресторанти заедно с Иван и Андрей и други, като единия май беше в Натфиз, знаете бохеми се събират, но виждам че и това не му е помогнало да се разчупи.Дори се е оформил като завършен простак.Боби хубаво го предизвика на бой и му каза че не става...Това Утино държание към жена и майка е низко и долно и заслужава някой и друг шамар.

# 3 214
Жана е по детски добра!
Гот е!

# 3 215
  • София
Много и се мазнят на Жана в "На кафе"  ooooh!

# 3 216
  • Испания
Много и се мазнят на Жана в "На кафе"  ooooh!

Абсолютно.  Peace

# 3 217
Поне не я направиха любима звезда   Sick

# 3 218
Ами стига е събирала само негативите!
Има много по - лоши от нея!

# 3 219
  • Испания
Вече прекаляват с това определение "бунтар". Дори и не знаят за какво го употребяват. Лепнат някой етикет на някого и го набиват в главите на хората.

# 3 220
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ами да беше си оставил само снимката в къщата великият актьор- така славата му щеше да е недокосната, пък и парички щеше да получи. А съквартирантите като минават да удрят по един поклон. Надя и Деса- по два.

# 3 221
Не съм си и помисляла, че ще го напиша, но Лара вчера ми беше по-интересна от Жана днес.

# 3 222
Вече прекаляват с това определение "бунтар". Дори и не знаят за какво го употребяват. Лепнат някой етикет на някого и го набиват в главите на хората.

Много странно се държат с нея, много подмазваческо Rolling Eyes
Живяла в Корея, там се мляскало, всички кимат утвърдително, абе кво става?!

# 3 223

Много странно се държат с нея, много подмазваческо Rolling Eyes
Живяла в Корея, там се мляскало, всички кимат утвърдително, абе кво става?!
Кое му е странното? И с Лара се държаха подмазвачески, и с Глория... изобщо Гала перманентно така се държи с гостите си. Дори с Миглена и Емануела ще го прави, нищо, че сега застава на страната на Лара и Ирина.

# 3 224
Жана ми е безумно скучна. Абе къв бунтар, кви пет лева! Просто си е невъзпитана. И ми изглежда здраво надрусана. Няма оправия това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт