VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 638
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 225
Тъпо е интервюто. Жана наистина си мисля, че е с психодиагноза, тя говори като 15 годишна и й личи, че си вярва, че това е ОК.

# 3 226
Вече прекаляват с това определение "бунтар". Дори и не знаят за какво го употребяват. Лепнат някой етикет на някого и го набиват в главите на хората.

Много странно се държат с нея, много подмазваческо Rolling Eyes
Живяла в Корея, там се мляскало, всички кимат утвърдително, абе кво става?!

Това някой го предположи тук (Тайна) и сега  ѝ е поднесено наготово като извинение - сама надали щеше да се сети.  И в Холандия ли мляскат?  newsm78

А Утката  - и той ли в Корея в живял, та мляска и преглъща толкова гнусно? Или някъде из  Арабския полуостров, та оттам му е и "любезното" отношение към жени?  

# 3 227
А в коя част на света им падат гащите, като почнат да се пенят и плюят? Mr. Green

# 3 228
  • Испания
Мечешка услуга ѝ правят на Жана. Потвърждават, че бръмбарите, които има в главата си, са най-бунтарските, най-цветните, най-интересните и най-"яките".

Гледайки я, чукам на дърво, плюя си в пазвата и се прекръствам.  bishop

# 3 229
Представете си Жана и Христо заедно на този етап в играта. Ще трябваше да върнат Глория с ножа. Малко психопатско взе да ми става. Да се възвеличава същество с девиантно поведение? "Бунтар"? Ако това са ни бунтарите за зарием деня на будителите и да се втурваме да сме си вещици на Хе--ин.

# 3 230
Aurora, хайде ти докарай от 9 кладенеца вода, че Емануела е умно, разумно и грижовно момиче? Ще прочета с удоволвтвие за това как чете приказки за лека нощ и помага на червения кръст в свободното си време.

Но само Миглена може да пребори чудото чалготия по фин начин. Ха дано!  :pray
Жива да не бях, дет се вика!  Laughing Хареса я Меги, а  Laughing
В грешка си, мила. Отдавна съм писала, че тя ми е фаворит, но кой да чете... Rolling Eyes И я одобрявам за това,че най-добре играе играта. Иначе ми е писклива и досадничка, но играе - огромен житейски опит, мачкана, развеждана, бягала, възкръсвала. Много напред е с опита и се владее. Манипулативно яхна вълната на чалга феновете и на мразещите майки (влязла е добре начела се от тук) и играе като дзвер!  Peace Което не означава, че Ирина е "скочубра", Ути - "гаден и долен плазмодий", Торнев - "некадърен режисьор", а на Лара нагледните примери за прост и простоват са ми любими! Просто Миглена играе най-добре.

# 3 231
Ох, Жана е по - инфантилна и от Лара. Всичко било игра, тя била актриса. Безумие просто, оплита се лъжите си.  Sick

# 3 232
Гледам Жана сега и се убеждавам, че тази е тотално луда Shocked Много лъжи и много лигавене ooooh!

# 3 233
  • Испания
Отново не е читава в момента.  ooooh!

# 3 234
Отново не е читава в момента.  ooooh!
И на мен така ми изглежда Thinking Не се спря, ръцете ѝ пречат направо, че възглавниците мята, че косата......

# 3 235
Да дават Рафи и да свършва тази мъка...  ooooh!

# 3 236
Не гледам Жана внимателно,понеже имам работа.Но,по въпроса за Явор ми се стори,че чух тя да казва:"Първо правих едно,после имах разговор и стана това..."
Ако не маже сега положението, сигурно са я посъветвали да хване тази сюжетна линия.Според мен на определени хора им се дават разни задачи,защото знаят,че могат да се справят с изпълнението.Така например могат да не спрат да провокират Миглена,защото тя може да понесе всичко.Но,според мен тъй като Жана показва много емоциите си,та мисля,че имаше момент на харесване от нейна страна.
Ути снощи така се беше оцъклил #Crazy.Много се смях като му падна долницата Laughing.И как грубо се опита да предизвика Борислав,чак го обвини,че едва ли не трябвало да се сбие,за да защити Емануела.Опитва се по всякакъв начин вече да ликвидира конкуренцията.

# 3 237
Ирина за кого казва в промото: "Еб*х ти пазарджишкия корем"...

# 3 238
  • Испания
Ирина за кого казва в промото: "Еб*х ти пазарджишкия корем"...

Евгени сега спомена Борислав и Пазарджик. Но във визитката пише, че е роден в София.

# 3 239
  • София
Кучето на Гала прогнозира,че Торнев и Борислав ще излязат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт