VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 714
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 270

Честно казано ние тук плюем и слагаме квалификации за хора, които виждаме в една затворена среда и градим мнение за тях от паказаното в къщата, което не е съвсем редно.

Да си мълчим тогава.

Лара казала, рекла. Тя ако е читава, няма да изкряска "Боклук!", та това със затвореното пространство, обстоятелства и т. н. сме го слушали N-брой пъти.  Peace

Миглена на кого крясна и се разврещя така като Бъчваров, че чак му паднаха гащите? Не може да не е имала повод, не е възможно да не ѝ се е искало, но се удържа. Ако беше си го позволила дори веднъж - нямам съмнение, че  щеше да бъде показвано хиляди пъти ... Е?  Thinking  
Няма значение в каква среда си попаднал, важно в каква си расъл и какво се е получило от тебе.

# 3 271
  • Испания
Аз пак не разбрах какво са правили в леглото newsm78 В крайна сметка...що, имало ли е секс в къщата под някаква форма или не,м? Thinking

Жана излъга много пъти за Явор. Имаш един момент, когато тя му каза: "Защо не дойдеш в леглото ми?", а след това твърдеше и се кълнеше, че той сам е отишъл там, затова го била "изгонила". Чудя се, че има хора, които ѝ се връзват на приказките.

# 3 272
Тоя помияр при Гала що хвана Борислав? Я да си гледа работа...  Laughing
Защо сега и кучето е помияр? .............

Да делиш кучетата на помияри и непомияри е расистко...

Вотът е положителен... Ути няма да излезе, защото има повече фенове от Торнев, вероятно и от Роро..

# 3 273

Да делиш кучетата на помияри и непомияри е расистко...

Вотът е положителен... Ути няма да излезе, защото има повече фенове от Торнев, вероятно и от Роро..

Да делиш кучетата ..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Благодаря, че ме разсмя от сърце.

А Роро от къде да има фенове. Той е геймър. Най- малко известен е поне сред младите. Известен е с с това. че е син на баща си и водеше няк,ва рубрика в една телевизия, дето вече я няма. Отдавна я няма. А баща му младите хора едва ли го го помнят /знаят/.
Или казано по друг начин - Роро е известен с това, че с нищо не е известен! И дано по живо по здраво да си ходи, докато съвсем не е покафенял.
Силно се надявам кученцето Рафи да е обаркАло намазаната топка.

# 3 274

Честно казано ние тук плюем и слагаме квалификации за хора, които виждаме в една затворена среда и градим мнение за тях от паказаното в къщата, което не е съвсем редно.

Да си мълчим тогава.

Лара казала, рекла. Тя ако е читава, няма да изкряска "Боклук!", та това със затвореното пространство, обстоятелства и т. н. сме го слушали N-брой пъти.  Peace

Миглена на кого крясна и се разврещя така като Бъчваров, че чак му паднаха гащите? Не може да не е имала повод, не е възможно да не ѝ се е искало, но се удържа. Ако беше си го позволила дори веднъж - нямам съмнение, че  щеше да бъде показвано хиляди пъти ... Е?  Thinking  
Няма значение в каква среда си попаднал, важно в каква си расъл и какво се е получило от тебе.
Както казах всеки си е с различен характер.
Единия в дадена ситуация ще се развика, друг ще замълчи, трети ще говори съвсем спокойно.
И не казвам, че Ути е прав да вика, все едно някой му е длъжен..но в темата също се прекалява с епитетите към хората в къщата.
Искаме те да се уважават един друг и скачаме, че еди си кой е обидил другия...че бил смотан, мърла...а ние тук ги редим - свиня, глиган, урина, п*ти, г*й...

# 3 275
..  а каква му е професията на Бъчваров всъщност? Не питам за образование (предвид коя е майка му, едва ли е останал без диплома в джобчето, нищо че акъла му е на шестокласник)...

Коя е майката на Ути? За професията му и аз се замислих вчера - готвач пред камера? newsm78
После се сетих, че май по едно време беше направил ресторант до Сатиричния, значи може и ресторантьор да е. Rolling Eyes

# 3 276
Много ми хареса как във ФБ, на въпроса "защо говорите така за ваш колега", шеф Петров отговаря: "къде видяхте колега?". За Ути се отнася. Joy

# 3 277
  • Испания
..  а каква му е професията на Бъчваров всъщност? Не питам за образование (предвид коя е майка му, едва ли е останал без диплома в джобчето, нищо че акъла му е на шестокласник)...

Коя е майката на Ути? За професията му и аз се замислих вчера - готвач пред камера? newsm78
После се сетих, че май по едно време беше направил ресторант до Сатиричния, значи може и ресторантьор да е. Rolling Eyes

Майка му Галя Бъчварова е директор на Телевизионния театър от момента на неговото създаване през 1960 г. до 1990 г., така че Ути е израснал изцяло в артистични среди. Неговият дядо Стоян Бъчваров е един от най- големите български актъори. Театърът във Варна носи неговото име.

През 1990 г. Ути Бъчваров е приет в Националната академия за театър и изкуство "Кръстьо Сарафов", където завършва  "Театрална критика" и "Кинорежисура".

# 3 278
И Галя Бъчварова е внучка на Стоян Бъчваров. Още от време оно, няма ни- що случайно.
В една негова книга четох как майка му е обичала да събира телевизионни и актьорски среди на вкусни трапези у тях, и така покрай нея се запалил по кулинарията.

# 3 279
Дет се вика, в БНТ сички са роднини

# 3 280
Аз пак не разбрах какво са правили в леглото newsm78 В крайна сметка...що, имало ли е секс в къщата под някаква форма или не,м? Thinking

Жана излъга много пъти за Явор. Имаш един момент, когато тя му каза: "Защо не дойдеш в леглото ми?", а след това твърдеше и се кълнеше, че той сам е отишъл там, затова го била "изгонила". Чудя се, че има хора, които ѝ се връзват на приказките.

Тъй де, тя да си плещи...ама под чаршафа кво станА не разбрах. Кви ги въртяха там отдолу...сега как да попитам по-деликатно и възпитано се чудя Mr. Green Абе секс имаше ли, въртя ли му тя квото там се върти?

# 3 281
Дет се вика, в БНТ сички са роднини

От където и да го погледнеш "Дързост и красота"   Laughing

# 3 282
  • Ню Йорк
Сега разбрах Христо защо отбягва Емануела. Иска жена с поне 15 години по-стара и поне с 40 кила по-тежка. Ще взема да се пробвам  Joy Joy Joy

# 3 283

Тъй де, тя да си плещи...ама под чаршафа кво станА не разбрах. Кви ги въртяха там отдолу...сега как да попитам по-деликатно и възпитано се чудя Mr. Green Абе секс имаше ли, въртя ли му тя квото там се върти?
Аз гледах 5мин от интервюто при Гала и там Жана обясняваше, че имала приятел от 3,5г...така че едва ли ще си е признала в ефир, че са правили нещо изобщо под чаршафа...

# 3 284
Скрит текст:

Майка му Галя Бъчварова е директор на Телевизионния театър от момента на неговото създаване през 1960 г. до 1990 г., така че Ути е израснал изцяло в артистични среди. Неговият дядо Стоян Бъчваров е един от най- големите български актъори. Театърът във Варна носи неговото име.

През 1990 г. Ути Бъчваров е приет в Националната академия за театър и изкуство "Кръстьо Сарафов", където завършва  "Театрална критика" и "Кинорежисура".
bouquet
Сега видях, че майка му не е между живите вече. Ако беше, с радост бих и целунала ръка Blush

Общи условия

Активация на акаунт