VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 036
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 675
  • София
Кого защитава Илиана Раева?

# 3 676
Ако може да си ходят и тримцата.  Flutter

Няма да имаме този късмет. Роро ще е единият, това е сигурно. Ути ще го оставят, прави големи скандали.

# 3 677
Кого защитава Илиана Раева?

Роро.

# 3 678
Искам да си тръгне Ути, най-малкото за да видя може ли още повече да ги оцъкли тия очи Laughing

# 3 679
  • Бургас
Илияна много остаряла, вече и гримът не помага

# 3 680
  • 221B Baker Street
Жоро предпочитам да остане...
Защо чучелото д-р Енчев бяха избрали да защитава Боби???

# 3 681
И Боби да си беше тръгнал, все тая, мен лично и той ме дразни доста.

И аз предпочитам да си беше тръгнал Борислав, за да не разваля настроението на Ирина
Миро Севлиевски май лоша услуга прави на Жоро - говори глупости и го определи като гениален

# 3 682
Илияна Раева защитава Роро защото последният е фен на художествената гимнастика. Grinning

# 3 683
  • Варна/Лондон
Като има превес на мъже в студиото, няма кудкудякане. Laughing

# 3 684
  • Sofia
Какво прави там,а не е със семейството си да празнува раждането на внучката си...

# 3 685
  • София
На мен Роро ми се струва най-балансиран от останалите трима. И съм за него. Имам чувството, че е бил под психоза оня случай, когато показва средните пръсти. Според мен е било под влиянието на Ирина, но може би сам си е анализирал ситуациите и се върна на правилния път.
За съжаление нищо не е анализирал... Rolling Eyes  просто истината го блъсна челно, когато чу, че Миглена е най-харесвана отвън... А и само средните пръсти да бяха, с мед да го ОМажеш...  Peace

# 3 686
  • София
Благодаря!
И тук потрес.................

# 3 687

И аз така си помислих, но смятам, че прическата й е сбъркана и гримът...Този тип прически, старомодни, състаряват. Освен това малко ми циганее по външност, заради зелените аксесоари, които не й отиват. Като цяло, неудачна визия.

# 3 688
  • Бургас
Илияна Раева защитава Роро защото последният е фен на художествената гимнастика. Grinning
да, мечтае да е гимнастичка  Laughing

# 3 689
А, я виж със сватята
http://life.dir.bg/gallery.php?id=24322286&page=3#topnav

Общи условия

Активация на акаунт