VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 154
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 810
С хуманитарна помощ, каква?
Каси с алкохол....

# 3 811
  • Тра-ла-ла
Какви са тия глупости да излъчват най-достойните за финала?! Ми то е ясно мнозинството от къщата кои ще изгони ooooh!

# 3 812
  • Испания
А аз преди време харесвах Слабаков.  doh

Коментаторите бяха: "Хвани единия, да падне вторият, да бутне третия, а за четвъртия не питай".  ooooh!

# 3 813
  • София
Иска ми се Ути да е номиниран с Миглена и Емануела и да знае през цялата седмица, че ще бъде изгонен. Laughing

# 3 814
  • Варна/Лондон
Ристо целуна същество от женски пол. Как го допусна?! Какво ли ще каже неговата любима за това?.. Crazy
Наглеждах надениците и изтървах-Роро ли целуна?

# 3 815
Ох исках да остане Торнев!!! ooooh! Защо трябва да търпим Ути още.  #Crazy smile3516 smile3511

# 3 816
  • София
Аз не разбрах - в кого се е влюбил Роро вътре в къщата, та бил победител, чрез любовта?

# 3 817
Баш са си като семейство - пиянки и друсалки с мания за величие.

# 3 818
Ристо целуна същество от женски пол. Как го допусна?! Какво ли ще каже неговата любима за това?.. Crazy
Joy

# 3 819
  • Испания

Не. Тенчева.

# 3 820
С хуманитарна помощ, каква?
Каси с алкохол....
DMS VIP 17777
За алкохол и цигари на бедстващата интелигенция и семействата им, пострадали от участието им в Биг Брадър.

# 3 821
Аз не разбрах - в кого се е влюбил Роро вътре в къщата, та бил победител, чрез любовта?

Той горкия като се погледне в огледалото и се самовлюбва, милия  Joy

# 3 822
  • София

Това вече е много тъжна работа.
Но пък обобщи целия сезон - тоталната излагация и потресаваща арогантност на истинските виновници за деградацията на нацията.
Самообявилите се за интелектуалци.
[/quote]
И за това е виновна чалгата и по- точно Емануела (животното) ooooh! Още не мога да асимилирам, какви неща чух от великите интелектуалци.

# 3 823
  • Испания
Обаче този път Тенчева не се изцепи, а само шушукаше на кака ви на ухото. Предупредили са я.

# 3 824
Според мен в понеделник ще глегаме и ще берем ядове "бате Валю трябва да спечели,защото уважавам възрастта му и това което е постигнал" и другото:"Ирина трябва да победи защото  и най-добрата майка в къщата...бла бла"
Изобщо няма да е интересно.

Ще е ужасно,и този път май спасение за Меги и Емануела няма да има.Отиват на елиминации Crossing ArmsНе че пак няма да излезе някой друг вместо тях ,де Flutter

Общи условия

Активация на акаунт