VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 555
  • 4 256
  •   2
Отговори
# 4 050
# 4 051
Това абсолютно ме развесели! Благодаря!

На въпроса кой искам да победи- Борислав. Кой по никакъв начин да не припарва до финал- Ирина , Надя, Михов, Ути, Христо. Имам няколко, които са ме забавлявали и оценявам приноса им като Миглена, Емануела, Рени и Деси, както и „галеницата”, но са ми неутрални. Борислав е най- близо до нормалността от това, което показа и бих искала да спечели.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 19:56 от victoria vassileva

# 4 052
  • somewhere near the sea
Уау! Номинациите в понеделник ще са в черно-бяло. Всеки от тях ще каже кой иска да е победител и кой да си ходи.

# 4 053
Уау! Номинациите в понеделник ще са в черно-бяло. Всеки от тях ще каже кой иска да е победител и кой да си ходи.
Така ли?
Скука.

Много се смях на кака ви снощи, много.
Настанаха тежки времена и проблемите се върнаха като с магическа пръчка.

# 4 054
Ами голямо сладурче е Боби,рядко се обажда ,ама пък на място Grinning
И визуално кефи,за разлика от "сексмивола" Ристо ooooh!,айде нека бъдем реални,Ристо и красота,семпла симпатичност просто Laughing

# 4 055
Роро е теле, а Торнев - козирог

Миглена е телец ма на ръба с близнак. трябва да й видя другите планети. Моят мъж е на 21 май  и са ми познати тия типажи.  

Нищо близнашко не виждам в нея, близнаците си менят мнението по 200 пъти на ден (поне). На ръба е, но е заорала здраво копитцата в Телеца, виждам, че има и меркурий в Телец, но Венера-та й е в Близнаци с тежки аспекти към Марс, Уран и Плутон от където идват 4-те брака със сигурност.
Ето й картата ако някой разбира много от астрология
Скрит текст:

Луната в козирог е много силна. Дава си студенина, самодостатъчност, егоизъм, липса на емоционалност.

Асцендентът точен ли е? Ако да, тогава е още по ясно.  

# 4 056
  • София
Хайде като сте толкова на ти със зодиите, да видим какво е общото между Нед,  Оле нИдялко Simple Smile , Хубавата Елена, Софи Маринова и Деси Цонева. Всички зодия Стрелец. И Пеньо и той е от тези.

# 4 057
  • в резерват
Мале, на Емката официалният клип на песента от промото има над  7 200 000 гледания в ютуб.
 Embarassed Embarassed аз наистина допреди бб не бях я слушала .
Я, оказа се, че е кавър. Изпълнявал го някакъв грък и песента звучи някак си по- епично.  Whistling Друго си е нашето момиче.

# 4 058
Хайде като сте толкова на ти със зодиите, да видим какво е общото между Нед,  Оле нИдялко Simple Smile , Хубавата Елена, Софи Маринова и Деси Цонева. Всички зодия Стрелец. И Пеньо и той е от тези.
Се отбор юнаци.Хвани единия, удари другия , третия сам ще падне.

# 4 059
Боби всъщност бил голям плейбой! Имал връзки с Преслава, Мария Илиева, Ирен Онтева, Анна Шехтова и Ан-Джи. Наследник е на 100 милиона Shocked. Ще има много нови фенки след предаването Sunglasses. По това което чета изглежда, че има много властни родители.

# 4 060
Моля някоя разбирачка на зодии да ме разчекне на лични Laughing Така де,  да ме охарактеризира Crazy
Ако и се занимава с още една рачка и аз се нареждам
Скрит текст:
На Мигленчето тоста по-стегнатичка й изглеждаше картата. Моята една разкекерчена.
Интересно ще ми е да кажете и за Ирина.

# 4 061
 Това видео обсъждано ли е - Роро започнал от нула, иска да създаде телевизия
Много ми беше интересно и се дразня изключително много, че няма живо - не ни показват нищо за тези хора. Дори и завършването на мисите им не успяват да сложат в тъпите си монтажи.  Crossing Arms

# 4 062
абе само на мен ли ми изглежда нагласена тази мисия с познаването на песните ---в ояот танцуват без музика и михов и козирога познават песните само по танца. Изглежда ми, че им подсказват.

# 4 063
  • София
и на мен ми се струва нагласена. Все ми е на ума как двама старци ще са в час с имената и песните, пък и пантомимите хич не бяха добри.

# 4 064
  • sofia
и на мен ми се струва нагласена. Все ми е на ума как двама старци ще са в час с имената и песните, пък и пантомимите хич не бяха добри.
Най-ме учуди, че познаха на някаква Гери Никол(?).Даже името на песента уцелиха! Интелектуалци отвсякъде! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт