VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 531
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 065
  • Тра-ла-ла
И на Майкъл Джексън нямаше как да му познаят точно коя е песента

# 4 066
  • Ямбол
Но затова пък сбъркаха Мадона.
Ех, че е забавно да се мисли конспиративно.

# 4 067
Нищо близнашко не виждам в нея, близнаците си менят мнението по 200 пъти на ден (поне). На ръба е, но е заорала здраво копитцата в Телеца, виждам, че има и меркурий в Телец, но Венера-та й е в Близнаци с тежки аспекти към Марс, Уран и Плутон от където идват 4-те брака със сигурност.
Миглена е интелигентна, остроумна, добър оратор.. може би е взела все нещичко от Близнаците. Mr. Green И цялата тази същност облечена в пословичното търпение и спокойствие на Телците. А търпението на Миглена се проявява най-вече към ината, който проява към останалите. Mr. Green Печеливша комбинация е, никой не харесва истерични хора.. най-малкото защото не са взимани на сериозно!. Peace

В Астрологията двете зодии, които водят "тиха война" за царската корона са Телец и Лъв. Mr. Green И докато Лъвовете (Ирина) се нуждаят от трибуна, последователи и аплодисменти, за да демонстрират превъзходството ти, то Телците (Миглена) убедени, че винаги са прави, предпочитат да се оттеглят спокойно и безмълвно встрани (в аквариума), уверявайки се за пореден път колко е безсмислено и изморително да наливаш акъл на "идиоти".

# 4 068
  • София
Имаме улики.  Simple Smile Най-голямата улика е, че ББ не за пръв път лъжат.

# 4 069
и на мен ми се струва нагласена. Все ми е на ума как двама старци ще са в час с имената и песните, пък и пантомимите хич не бяха добри.
Най-ме учуди, че познаха на някаква Гери Никол(?).Даже името на песента уцелиха! Интелектуалци отвсякъде! hahaha

да точно за гери никол и затова, че знаеха на кого е ламбада Simple Smile)) а на емануела таралеж в гащите? и то по такова описание като лилиното. аз не я знам таз песен, те нали са анти чалга? Simple Smile))

# 4 070
  • Ямбол
Имаме улики.  Simple Smile Най-голямата улика е, че ББ не за пръв път лъжат.
Може ли да споделиш поне за един път и как разбра, че лъжат?
Благодаря.

# 4 071
  • София
А как да определим, че не лъжат? На доверие, само защото ни показват точно този монтиран материал? Това е телевизия, има сценарий, и се очакваше да им дадат мисия, която да им върне част от нещата.

# 4 072
и на мен ми се струва нагласена. Все ми е на ума как двама старци ще са в час с имената и песните, пък и пантомимите хич не бяха добри.

на мен ми направи впечатление някакъв фалш  и неестественост в "отгатването". Просто си беше наиграно.

Но Андариел, моля те...акъв старец е Жоро козирога. Секси е! (като изключим истериите с чалга и евангелие).

Жоро е по-малък от Гала (68ми набор). Гала баба ли е, според теб?

# 4 073
  • Тра-ла-ла
Не, бе, тя Лиляна обикаля по темите и все пита "Как разбра", "Къде го прочете"...все да зачопли нещо Laughing

# 4 074
но тоя христо е пълен педераст. роро м се издигна в очите като го напсува.

# 4 075
  • Тра-ла-ла
Роро изигра сценка според мен. Нямаше никакви зачатъци на агресия, ярост, недоволство и т.н. А после го тупна приятелски в гърдите Crossing Arms

# 4 076
Роро изигра сценка според мен. Нямаше никакви зачатъци на агресия, ярост, недоволство и т.н. А после го тупна приятелски в гърдите Crossing Arms

Според мен, Роро така се бие Simple Smile)))))))

При всички положения, ми идва да му фрасна една на тоя гьонсурат неадекватен христо....

# 4 077
И според мен е взето нещо тотално извън контекста и пуснато там на зрителите да гледат нещо приличащо на караница. Може и шега да е, етюд, а може и след това да са се сбили, ама как да разбереш.

Във варианта по 40 минути вечер предпочитам да ми показват само мисии, по ще ми е приятно. Бързи, смели сръчни ВИПове  Simple Smile

# 4 078
  • Ямбол
А как да определим, че не лъжат? На доверие, само защото ни показват точно този монтиран материал? Това е телевизия, има сценарий, и се очакваше да им дадат мисия, която да им върне част от нещата.
За да заявя, че някой лъже, трябва да съм сигурна в това, в следствие на нещо потвърдено, а не само да предполагам, както е в теорията на конспирациите.
На мен не ми пречи, ако не знам дали ми показват истината, но и не твърдя, че лъжат, просто гледам това, което ми представят, като филм. Не се тормозя постоянно - тия сега защо лъжат, нагласяват, уговарят и т.н.

# 4 079
лиляна, наречи го 6то чувство. просто си личи по реакциите кога е театрално.

Общи условия

Активация на акаунт