90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 509
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
През телефона не мога да видя клипчето, но явно е много смешно съдейки по реакциите  hahaha

Да се отчета за вечеря - готвено зеле, парче козе  bowuu сирене и малко кашкавал. Сега пия чаша горещо какао с мъничко мляко.

Вие сте  Grinning

# 181
  • Русе
През телефона не мога да видя клипчето, но явно е много смешно съдейки по реакциите  hahaha

Да се отчета за вечеря - готвено зеле, парче козе  bowuu сирене и малко кашкавал. Сега пия чаша горещо какао с мъничко мляко.

Вие сте  Grinning
Бравус! Ох, с туй кози сирини....  Crazy

Утчитам яйца на учи, салата зеуе...
Имате ощи малку до 8  Whistling
Жгмъции, как си?

# 182
  • Targovishte
Банда bouquet и аз отчитам Режимен ден. Ориза за вечеря реших да го стопля като го загрея в малко зехтин в тигана. Топло е още по вкусно. Не чувствам глад за сега, вероятно количеството е точно изчислено от авторите на книгата. Все пак има още много време от вечерта.

Сега готвя за утре - прияла ми се е пиперена манджа и хляб. Омесих една пълнозърнест смес от която се получава 500 грама хляб. Чакам да втаса. Омесена на ръка ми се получава по сполучливо отколкото в хлебопекарната  newsm78
А пипера за манджата е готов изпечен и обелени от тъщата. Как да не си я обичам.

Едновременно с това трябва да си изпеем домашното за гласните букви и да решаваме задачи до 5. Направо се побърквам да броя цели, надути и спукани балони. Смятаме с Принцесата ако имаме 3 надути балона и един се спука колко ще останат. Тя отговаря един. Питам защо. ,,Ами аз ще спукам още един,, беше отговорът. Ако сега не полудея друг път няма да е.

Айде до после.

# 183
  • София
Жива съм! И освен това съм голямо шубе. Слагаха ми допълнителна упойка, че ... Коляното ме боли, стоя като препарирани. Но трябва да се изправя току що док ми каза. Утре преди обяд ще се прибирам!

# 184
  • Targovishte
ЖГЪМЦ Hug Hug Hug Браво. Много се радвам. Бъди смела, слушай доктора. Дано всичко отшуми възможно най безболезнено. bouquet Praynig

# 185
Жгмъцко браво,герой си  bouquet.
Пий си обезболяващите и си почивай.Всеки следващ ден ще си все по добре  bowuu.Усещаш облекчението ,че е минало,нали?Много  Hug и  Heart Eyes от мен.

# 186
  • Оптимист по принуда
Жгмъцко, всичко мина, сега само ще става по-добре, дръж се  Hug Hug  Hug

# 187
  • София
Засега само лошо Sad
Не очаквах толкова да боли.

# 188
Жгмъц хубавото тепърва предстои Hug Heart Eyes - бързо възстановяване пожелавам Hug
И аз да се Утчета -препечени филийки с халва -дойде ми сърце на место Mr. Green и РЧШ
Деми тази вечер слушах поздрава -ами кефих се Heart Eyes
Айде на всички много гуш  Hug Hug

# 189
  • Бургас
жгмъцунка Heart Eyes Hug Hug Hug

# 190
Привет,банда!
Жгмъци,радвам се ,че всичко е минало успешно,бързо възстановяване ти желая! Hug
Тази сутрин Кантарев реши да ми се подмаже след огромните плюсове и отчете -2,200кг. newsm68 newsm68
Днес протеини:
З - банан
О - тиквички с кисело мляко,кашкавал + салата зеле и домат
В - 50 гр. кашкавал + салата зеле,моркови и домат( изядена с ръце,тъй като съм забравила да си взема прибори  Embarassed спомних си за друга съфорумка и подобно ядене на царевица от консерва. hahaha)
Лека вечер! Hug Hug Hug

# 191
  • Русе
Жгмъци,  Hug  Hug ще понаболява, няма как. Казвай на док, да ти слагат обезболяващи.  Heart Eyes
Инджиии , лебец с халва, а? Аааа....  Crazy

Курдов, hahaha

# 192
  • София
Но поне дават режимна храна, обяд пиле за вечеря омлет.

# 193
  • София
Жгмъци,кураж  Hug

# 194
Но поне дават режимна храна, обяд пиле за вечеря омлет.
  Ей,опасна си  hahaha Joy.
  Аз правилно съм усетила-2кг съм оставила в болницата.Ако сега успея и да задържа резултата  Whistling Whistling...

Общи условия

Активация на акаунт