90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 817
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Ох, аз пак не виждам снимките, я да пробвам от таблета ли телефона... Flutter
Курдов, ми може ами... Hug

Демиту  Joy , аз минижуп от тийн годините не съм виждала.... Mr. Green Камо ли да вляза, освен единия ми бедър...  Joy
Хубоу са ва пързулнали със снимките..тцтцтцтц  #Cussing out

# 391
Снимките са от imgur и сигурно за това не излизат. Аз ги видях, Папурче си е редактирала поста и сега са като линк. Много хубави лебеди  Heart Eyes

# 392
  • София
ПапурчеHug
Скрит текст:
няма начин у ваше село да няма турски магазин, от там си вземи кори за баница, рецептата е режимна- ред задушен със олио праз, ред кори и така докато свърши, после намазваш с олио и печеш до розово, може и гъби да слогнеш. Напръскваш с водичка, завиваш я с кърпа да обиколи нивката и ядеш Heart Eyes
Ама, сте и вие човек да не сподели кво му се яде, утре ви чакам на баница у нас!
ДемиHeart Eyes

# 393
  • Русе
Снимките са от imgur и сигурно за това не излизат. Аз ги видях, Папурче си е редактирала поста и сега са като линк. Много хубави лебеди  Heart Eyes
Ут тилифона видях...  Flutter
Страхотни....  Whistling

Ама, сте и вие човек да не сподели кво му се яде, утре ви чакам на баница у нас!
ДемиHeart Eyes
Саму чи, приготви няколко тави....  Flutter

# 394
  • У дома
Папурче, и аз видях снимките Hug Кори както ти е казала Вангоби в турските магазини, има мноого видове, тънки за техните баклави, и дебелички, където носят мазно hahaha При вас сигурно има и БГ магазин Laughing
Деми, не са професионални, иначе и ние имахме фотограф в групата, преди месец сигурно(и те не си дават зор около Коледа ги очаквам), но си платихме, един кадър на 5 снимки с различна големина са 120лв, ами поръчахме ги hahaha Joy
Явно и в UK са скъпи фотографите и ползват "златни фотоапарати", тук за фотосесия от 10 снимки ми искаха 1200лв Crazy ММ им каза че не са наред, няколко пъти пита "ама сериозно ли" hahaha Joy

# 395
Момичета, за водния ден на всички благодаря за съветите. Но моето мислене е следното: След като сваля примерно един килограм на плодовия и естествено кача килограм от белтъчния - тогава сваленото става НУЛА. Ако изредя и водния и примерно сваля още 500 грама, тогава равносметката ще е че все пак ще ми останат минус 500 грама. Грешно ли мисля?

Курдов тялото не се подчинява на строгите математически закони. Разбери, ако го държиш на ГЛАД си правиш ама страшна, страшна, страшна мечешка услуга. Защото

1. тялото е умна машина
2. при него работи формулата
ГЛАД - ХРАНА - ТРУПАМ МАЗНИНА - КАЧВАМ КИЛОГРАМИ - ГЛАД
3. отслабва се с ядене, не с глад

Поради изброените горни неща всяка една диета, която е на принципа на дългосрочно гладуване е обречена на неуспех.

Когато се ограничаваш, когато гладуваш ти подаваш на тялото си сигнал, че е настъпил катаклизъм, че храната е свършила, че трябва да търси запаси, за да оцелее. Първата функция на всеки жив организъм е да оцелее. И какво прави тялото ти, когато гладът свърши и ти му подадеш храна? Ами естествено КАЧВА КИЛОГРАМИ, защото то не знае, че ти умишлено го държиш гладно.

Недей да се вторачваш в тези грамове на кантара  Hug Излишно и затормозяващо е. А плюс това си мъж, а вие мъжете сте облагодетелствани да сваляте по-бързо килограми  Grinning Grinning Grinning Храни се с нормални количества храна, толкова че да се заситиш, не повече, но не и да стоиш гладен.

С най-добри чувства ти казвам тези неща. Повечето съм ги научила по трудния начин  Wink от личен опит.

Hug bouquet Hug

# 396
  • Русе
тук за фотосесия от 10 снимки ми искаха 1200лв Crazy
Ъ?? Ъъъъъ.....  Shocked  #Silly #Silly
Аз за 100 лв се скръндзя....  Whistling

Ти мноу ни са обяснявай, ам кажи де са на тантурче снимкити?  Flutter

Но ме,  bowuu

# 397
  • Берлин
Начи тая банца по Вангоби става за ВГХ...Супер. Ще я пробвам. Ама по тестените работи не ме бива. Сладкишите /огън да ги изгори  smile3506 / много добре ги изяждам. Опааа...ся съ издадух - мноу дубре си ги праа.

Скрит текст:
Ох, чакайте да ви кажа какво ми се случи докато снимах. Идва някакъв просяк и жално-милно на развален някакъв немски ми иска пари или цигари. Обаче аз нямам свободна ръка да ровя за дребни. И учтиво му отказах. И тоя направи 2 крачки, изхрачи се на тротоара и ми вика: "Да тъ е*ъ в г*зъ". Така онемях и се опулих да чуя БГ реч  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Гени, давай снимките де.....

И идея за довечера - обядът беше шакшука с 3 яйца, обаче не мога пак това на вечеря, че след тези червени чушки ще бродирам цяла нощ. Ако е к.мляко, колко? 1 кофичка малко ли е?

# 398
Папурче пренесох се при лебедите, готини снимки Hug А за другото - нямам думи Mr. Green
Гени чакаме снимчици Heart Eyes Hug
И утре значи сме на баница с праз  у Вангоби и без туй утре съм на ВГХ newsm44 smile3534

# 399
  • У дома

Жулке, ами то си е такъв стандарта, може ли да няма снимки тантурчо от детската, или пък само нея да не я снимат в детската, малко кофти тръпка за детето Laughing

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 21:17 от Genni

# 400
  • София
Папурче пренесох се при лебедите, готини снимки Hug А за другото - нямам думи Mr. Green
Гени чакаме снимчици Heart Eyes Hug
И утре значи сме на баница с праз  у Вангоби и без туй утре съм на ВГХ newsm44 smile3534
И ми носете индрише. Hug
Папурче,  Joy въпреки българска благословия, снимките си заслужават Hug
Дописвам....
Гени, много е сладка, да я нацелуваш по розовите бузки Heart Eyes Heart Eyes

# 401
  • Берлин
Видях, видях  newsm44 newsm68 Гени, страхотен бонбон.Да ви е жива и здрава

# 402
  • Русе
Гениии, сладуркааа, да я нацелуваш!! Heart Eyes
Тъй, тъй... ясно ми е,  че стандарта такъв....
И е почнала на теб да прилича.  Flutter

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:08 от Juliette14

# 403
Деми, защо си ми приготвила бухалка Simple Smile
...... идвам си от проверки, вън е страшен студ... #Cussing out....
Куфарата ме боли дзверски! Дали да му ударя едно червено вино!
Вангобче, как успя да се докараш с пневмония миличката ми, пак като не те взеха в болница!
Папурче и ти къде си тръгнала с куцото краче...за теб болнични няма ли?
Курдов логиката ти с грамовете е желязна, но като зациклиш в режим съхранение, а си хапнал грахово зърно, а си качил кило и половина....не може цял живот да живееш на вода и неядене, сам се набутваш в тоя цикъл....дано не съжаляваш горко!  Hug Успя да влезеш вече във фазата, която преди дадох за пример Simple Smile
Божееее ТАНТУРЧЕЕЕ, същинско русо норвежче, ще я изям малеееее!  Heart EyesHeart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 17:56 от mimi.7299

# 404
  • Берлин

Папурче и ти къде си тръгнала с куцото краче...за теб болнични няма ли?

Имам още 2 месеца болнични,Мимс, ама.... шило в торба стои ли...Пий едно ферментирало, Другарката няма да забележи  hahaha

И никой не каза какво да вечерям. Гладна ли ще ме оставите?

Общи условия

Активация на акаунт