Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 84 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • На остров
Аз знам директно как се превеждат, но не знам кое отговаря на слингов плат както Стич препоръча.

# 211
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И двете се отнасят за слингов плат  Wink

# 212
  • На остров
Благодаря много, хич ме няма в различните видове платове .

# 213
Пак съм аз  Simple Smile

Кое се води слингов плат handwoven cotton или woven cotton ?
Това са памучни канваси, според мен, не са слингов плат. Търси WRAP CONVERSION или HANDWOVEN WRAP CONVERSION, ако става въпрос за раничка, те са от слингов плат: http://www.soulslings.com/pages/full-buckle#/page/1

Сложна и скъпа е доставката до България - гледах в групите правят обща поръчка, с митници се занимават, ДДС и т.н. Но не съм се интересувала подробно и не мога да посоча процедура и цени.

# 214
Ревна мама скоро се сдоби с раница от Соул. $127  с доставка, митница и етц ѝ излезна 430 лева.

# 215
  • На остров
Благодаря ви  bouquet !

# 216
Не може да е Canvas, щом пише Woven.
Разгледах ги. До колкото виждам има раници от тъкан плат, който не е предназначен за слинг. Предполагам, че е по-тънък.

# 217
  • София
Аз си взех направо от Лилав слон. Мислех Алое, но се поразубедих.

# 218
Не може да е Canvas, щом пише Woven.
Разгледах ги. До колкото виждам има раници от тъкан плат, който не е предназначен за слинг. Предполагам, че е по-тънък.
Да, нещо такова ще да е, тъкан памучен плат е по-добро от канвас. Но по-добре да се вземе при възможност слингов плат, според мен, т.е. тези, отбелязани като wrap conversion.

# 219
  • На остров
Ето това много ми харесва на външен вид

https://easyfeelproducts.com/collections/handwoven-cotton-ikat-s … riant=29000649799

# 220
  • София
Аз бях поръчала тази, в тодлър размер.Но беше свършила, та ми пратиха с тъмно сини шарки.Много ми харесва.
Wrap conversation не е ли по-скоро слинг направен на раница? Т.е бил си е слинг, не просто от платовете за слинг да се направи и раница.

# 221
Аз бях поръчала тази, в тодлър размер.Но беше свършила, та ми пратиха с тъмно сини шарки.Много ми харесва.
Wrap conversation не е ли по-скоро слинг направен на раница? Т.е бил си е слинг, не просто от платовете за слинг да се направи и раница.
Не е бил слинг, според мен, когато е от производителя на същия слингов плат. Не виждам логика да срежеш, подгънеш, оформиш краища на няколко метра слинг, след това да го переш и да го кроиш на раница. Просто от тъкания плат се пере, крои и шие раница.
Има някои марки предлагат от твой собствен слинг, независимо от марката. да ти направят раница, но това е друго. Предлагат го например Исара, Мадам Гугу.

# 222
Слинговият плат си е слинг и преди да бъде подгънат и реално няма никакво значение как точно е бил конвертиран Wink

# 223
Във ФБ групата "Бебе в слинг" една жена се е наела да организира общи поръчки за Соул. Аз лично не бих си купила тази раница, тествах от библиотеката и не ми се стори удобна. По възможност тези, които са решили да си я купят, пробвайте я първо.

# 224
  • София
На мен на снимките ми изглеждат готини.
На доставката на easy feel доста други си купиха едновременно с мен.Мисля, че 2 жени вече ги продадоха.
Според мен ги плаши твърдия колан, при първи слагания е малко дървена раницата.Но аз, може би заради това, че съм ползвала дървена ерго, посвикнах.С времето ще се очупи. А и при носене на тодлър някак ми се струва, че е по-добре с твърд колан и дебел падинг на презрамките.
Но е хубаво да се пробват, защото явно не допадат на всички.Аз се доверих на Цвети от библиотеката, тя ги харесва много.
Тази е моята
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт