Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 85 031
  • 740
  •   2
Отговори
# 450
А как го обличаш това бебе?

Тънко боди с дълъг ръкав, панталонки, чорапи
Значи може да е от топлокръвните деца. Имам такова познато дете, винаги е поне един кат по-разсъблечено от родителите си, иначе протестира адски много.

На Кая тъкан не мисля, че си заслужава парите.

# 451
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Как Кая тъкан, бре? При положение, че Жабите всеки първи ли, последен ли уикенд от месеца правят 20% намаление и една 6-ца 2-ро качество ти стъпва на 45E:
Ето пример ... сега е 55 Е с 20% отстъпка и е 45Е при събиране на 4-5 човека в една поръчка пускат и без плащане на доставка ...
https://littlefrog.shop/product-eng-5224-Little-Frog-jacquard-wr … -6-2nd-Grade.html
Аз съм фен и на Соул ... Сега има преодър за май месец ... Мазе серията са 280 грамови и са 140 лв. 6-цата с все мито, ДДС и доставка от Индия. Ето документа за преордера:
https://docs.google.com/forms/d/1ietyEONtYXzaIYBJyS5Rw3epkRVkcyT … JlqLCNUVoO8mTUSeA
Да не говорим за Yaro basic , които е 29Е ... е вярно, че е едноцветно екрю, ама който иска може да си го персоланилиза - оцветяване, шевици, рисунка Simple Smile Пада гаранцията, но к'во пък Simple Smile
http://www.slingomama.nl/en/363-yaro-basic - тук доставката е 19Е, та е хубаво пак да се комбинират няколко човека, за да е по-изгодно ...
Та, варианти всякакви има, за нещо качествено, ново и хубаво ... Да не говорим по групите и колко се пускат носени и пробвани по 3-4 пъти неща ... Ей, вчера замина един Евил за 80 лв., И една зелена жаба за 95 лв. - все купени с мерак и отлежаващи без да са ползвани ...

# 452
  • София
На мен ми е много бозав цвета на Кая-та...поне аз видях някакъв жълтеникаво-зелен.
Соул са много красиви, моя приятелка има в няколко цвята.

# 453
  • NE
DivaMilano за 5-цa и Lenny lamb имат добри предложения за 100 лв. второ качество. Аз самата наскоро продадох една бамбукова Жаба за 100 лв. без да е носена. Не е казано, че тъкания слинг е скъп. За разлика 10-20 лв. не си струва направо.

# 454
Здравейте! От фейсбук групите ли мога да разбера кога има бебеносеща среща или трябва да гледам някъде другаде  newsm78

# 455
  • София
В една от фейсбук групите има пост, който може да следите.Там се публикуват линкове към събития.Другия начин е да следите и страниците на библиотеките, те си правят срещи.

# 456
  • NE
Ще има среща (workshop) в София и среща във Варна.

# 457
Благодаря, но чакам нещо в Пловдив. Видях че Слингофея са правили този месец, но съм пропуснала. Дано скоро има разходка/среща.

# 458
  • NE
На 11 май в Градската в Пловдив ще има бебеносеща среща от 11:00 ч.

# 459
  • Пловдив
На 11 май в Градската в Пловдив ще има бебеносеща среща от 11:00 ч.
До сега не съм ходила на бебеносеща среща. Бебка е на месец и се оглеждам за нещо за бебеносене. Необходимо ли е предварително да заявя присъствието си? 

# 460
  • NE
Честно казано не съм ходила и аз, но мисля, че не трябва. Влез в профила на koalababy.bg и Библиотека Слингофея във фейсбук и виж или попитай организаторите.

# 461
  • Пловдив
Благодаря  Hug

# 462
Нахлувам в темата Simple Smile От известно време ми се върти - нашето момченце е почти на годинка и сигурно поне 12 кг, около 80 см високо. Понеже се запролети, а ние обичаме да ходим на излети, кратки преходи /час-два/ та се чудя, дали има ергораница, с която можем да го носим като се разхождаме сред природата? И при положение, че бая тежи да го носим на ръце, с ергораницата дали ще стане по-удобно, да се разпредели тежестта по цялото тяло на родителя, или няма смисъл да инвестираме в такава покупка, защото няма начин да издържим да го носим един час?

# 463
  • NE
Повечето раници са до 15-20 кг. Има и тодлър размер и прескуул. Можете да се носите, но наемете първо защото неносено дете на година не знам колко ще седи.

# 464
Ами струва ми се, че може би ще му хареса. Повече се притеснявам, дали ние физически ще издържим, в смисъл като носене на кг. Защото ни се наложи да го носим на ръце, за 500-600 метра с баща му се сменяхме и едва издържахме.
Ние не сме от София, а от Бургас, и мисля тук такива услуги като даване под наем не се предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт