Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 84 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Електра и на мен вчера ми пристигна същата Исара.Естествено и аз нямах търпение да пробвам,но за мое огромно съжаление Калоян не спря да плаче Sad
Може би наистина трябваше да наема предварително раница само за проба,но не предполагах,че няма да му хареса,преди това се носихме със слинг и всичко беше наред.
Чудя се проблема да не е,че му е голяма,още няма 4 месеца,но размерите пък си ги има
И аз се насочвам към Исара май , но се чудя между слинговата и стандарт ,  т.к. не съм пробвала нито едната , но  не знам защо съм убедена , че  ще ми  хареса и ще е удобна.

# 571
  • NE
Съветвам, особено за Исара да се пробва преди да се купи. Това важи за всяка раница.

# 572
Не знам за хибридния вариант, не съм го пробвала, но ако дилемата е между слингова и канвас, определено слингова. Тази хибридната панелът й е от слингов плат, така че също би трябвало да е удобна.

За пробата е напълно вярно, аз се бях влюбила в Исарата от една бебеносеща среща, една приятелка пък пробва моята Исара за малко (преди това беше с Боба) и се влюби и си купи и тя Исара. Обаче, като поносихме известно време и двете се оказа, че това не е нашата раница...аз не можах да се разбера с колана, тя нещо също не можа да се нагласи така, че да им е удобно. Така че проба е задължителна и то за повече от няколко минути Simple Smile

# 573
Ох, как се изкушавам и аз направо да си поръчам една слингова Исара или Tula free to grow... Щом се регулират ще мога да пъхам и бебка, и баткото според нуждата hahaha Нещо ми се върти в главата, че съм чела за проблем с прегънати колани на Исари  newsm78 А някой пробвал ли е вече Buzzidil? Бебеносенето пристрастява Joy

# 574
Да, бебеносенето определено пристрастява. Вече започнах да обмислям каква е да е Тодлър раницатахч за малкия, понеже наесен нашата няма да мупсхава вече.

# 575
  • NE
Имаше оплаквания, че се прегъва колана на слинговите Исари. Предполагам оттам извадиха Isara half wrap conversion защото при канвас моделите нямаше подобни оплаквания. Отзивите за Tula free to grow са добри, особено от плата, който казват, че е ок за топло време. Въпреки това трябва да се пробва преди покупка. На сегашния акъл не бих купувала нищо на сляпо.

# 576
Аз си купих Исарата на сляпо и ми е удобна, за щастие. Много хубаво се носим в нея Simple Smile Но в слинга нещо ми стана неудобно и затова бързах. Обаче коланът и презрамките са от памук, само панелът е от слингов плат.

# 577
Значи правилно помня, че имаше проблем. И аз гледах този вариант на Исара и даже цвят си харесах, макар че са ми насърце десените на стандартните. Оглеждам се за раница, защото ни е топло навън с еластичния, пък и натежаваме много бързо (2м, почти 7кг  Embarassed) За коликите вкъщи си е супер, а и като си го сложа на излизане си седи на мен и само вадя и слагам малкия при нужда.

# 578
  • София
Аз съм хвърлила око на Тула FTG, но съм фен на твърдите колани. Който предпочита нещо меко, може и да не му допадне.
Ще видим де, смятам да меря с бебе вече, може пък да имам шкембе, което ще ми пречи Grinning
Наистина е добре да се мери и най-добре да се поноси поне няколко дни. Аз така си свикнах на ийзито. В началото трудно нагласях и коланът ми беше като кора. След седмица се напаснахме.

# 579
  • Германия
Някой има ли мнение, отзиви, опит с Lillebaby? Харесах си един модел и мисля след около месец да си поръчам, освен ако някой не ме разубеди...

# 580
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Хубава раница е, но трябва да се пробва. Коланът е с малко по-специфична форма и може и да не пасне добре към всяко тяло.

# 581
  • ту тук, ту там
След като миналата седмица ви се оплаках, че бебето ми протестира и не иска да стои в раницата, сега идвам да се похваля, че вече дори спи в нея!  Heart Eyes

# 582
  • На остров
Браво Елени  bouquet !

Има ли мами, които носят отпред дечица над годинка или всички ги носите на гръб ?

# 583
Малкият е почти на годинка, но още го нося отпред. Пробвах на гръб и за момента не е очарован и май няма да се носим така.

# 584
  • София
Аз съм носила така синът ми на 2г. и 3-4 месеца. Пречи ми главата му, иначе не ми тежи повече от на гръб.

Общи условия

Активация на акаунт