Лидл - 92

• 98 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
Много е готино  Mr. Green

# 721
И аз да попитам за възглавниците , които са от другата седмица , пускали ли са ги преди и какво ви е мнението? Благодаря!

# 722
vitaminka голям ти е сладур  Crazy
Аз се чудя за това дали ще топли.

А ВЦ-то, м? Thinking

# 723

А ВЦ-то, м? Thinking

По-редичко Laughing Mr. Green

# 724
Вярно ли е, че са пуснали вече коледните шоколадови близалки-снежковци на Фаворина, шоколадовите фигури Дядо Коледа, шоко паричките и т.н.? newsm78 Откога, ако някой знае?
За гащеризоните мисля, че пишеше, че са от мека, топлеща материя. Ако са от материята която мисля ще топлят (имахме бебешки пухкав гащеризон, още ползваме и 2 пухкави суичъра).

# 725
  • до най-прекрасния мъж
Има Коледни лакомства вече. В началото на седмицата купих марципан и бонбони в пликче. Имаше още близалки, шоколадови Дядо Коледа, меденки и т.н. Доста от нещата бяха с намалени цени, ако не и всичките.

# 726
  • Вестерос
Видях паричките и снежните човеци.

# 727
  • до най-прекрасния мъж
Видях паричките и снежните човеци.
И такива има, почти на 100 % съм сигурна.

# 728
Благодаря ви. bouquet Хм, а защо не са ги обявили в брошурите.... newsm78 Аз следя онлайн брошурите и се чудя защо не са ги пуснали все още  ooooh! Ще си заредим с лакомства значи. Simple Smile Heart Eyes

# 729
  • до най-прекрасния мъж
Доста неща, които пускат, ги няма в брошурата. Ние чакаме вече доста време това http://promocii.bg/kufar-s-instrumenti, обаче все пускат другия куфар с различните инструменти. В момента го има в два от магазините в Пловдив /а може и в останалите, не сме проверявали/, а в брошурата - не.

# 730
  • до едно тепе
Поокъсняхме тази вечер с пазаруването и вече бяха наредили някои от нещата от утрешната промоция. Взехме една Нутела, 2 гигантски яйца и една киндер къщичка. Скрих ги прилежно баткото да не ги намери Mr. Green Иначе да, имаше на редичката с коледните лакомства шоколадови близалки и какво ли още не.

# 731

А ВЦ-то, м? Thinking
Laughing Laughing Laughing Не се замислих.Интересно ще е  Joy

# 732
Днес си взех играчките, както споменах имах 2 заявени играчки ( по грешка ) и едно картонче. Младежа ме намери в списъка че имам 2 Шири, казах му, че имам само едно картонче, а той ми каза нищо аз ще Ви дам и двете. Сега ще зарадвам едно детенце  Crazy

# 733
А дали ще пускат коледните календари (от филц) скоро? newsm78 Аз следя само онлайн брошурите. Thinking

# 734
  • по пътя
Някой може ли да ми изясни как става да си вземеш играчките, че нещо се обърках, трябва ли нещо да се носи освен картата със стикери? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт