Лидл - 92

• 99 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Пижамките пера на дълга програма, често на 60 градуса...може и леко да избеляват цветовете, но не са се свивали или раздърпвали. Чудни за цената си. Peace

# 361
  • Пловдив
Някой може ли даде мнение за брашното от XXL седмицата тива, което е 5 кг. Обикновено ползвам на София мел, но това е доста изгодно.

# 362
  • have faith and be patient ..
Провокирана от постовете за универсалната подправка, погледнах тази, която беше в пликчета до касата. Беше със зелена цена, което май значеше нов продукт  Rolling Eyes В нея няма глутамат, но пък има захар.

Момичета, не, че нещо... ама нали и в домашните туршии, компоти и т.н. има все пак някакъв консервант.  Rolling Eyes Нищо не може да издържи повече време в напълно натурално състояние.
Всеки си преценява, но тук големи дискусии.
И аз съм против и не купувам.  Peace

Фъстъченото масло пък е от най-големите боклуци, а като чета колко много се купува.  ooooh! И тези готови кексове.... като не искам консерванти, си правя всичко вкъщи домашно.  Peace

+1 .. във всичко вкусно има страшно много боклуци натъпкани

мисля да взема Вениша , олиото и верото от XXL седмицата . Някакви отзиви за верото , как е от към съставки , че аз и там гледам как са нещата

# 363
  • Пловдив
 bouquet
тоя път долнище/горнище на пижамите са на отделни цени Thinking

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 08:23 от mystic woman

# 364
  • В.Търново
От днес можете да си вземете играчките.....
Във В.Търново на Пишманския Лидл започнаха да ги раздават началото на октомври.За другия магазин не знам.Питах за нашата вече три пъти и все чувам "Ще ви се обадим"!По реда на подаване на заявлението се обаждали.Ние го подадохме предпоследният ден от играта.Дали въобще ще се обадят, дали ще стигнат играчките.

# 365
  • Beyond the stars
От днес можете да си вземете играчките.....
Във В.Търново на Пишманския Лидл започнаха да ги раздават началото на октомври.За другия магазин не знам.Питах за нашата вече три пъти и все чувам "Ще ви се обадим"!По реда на подаване на заявлението се обаждали.Ние го подадохме предпоследният ден от играта.Дали въобще ще се обадят, дали ще стигнат играчките.

Ако нямате е-мейл за раздаването 31.10-06.11, според мен по-добре им звъннете и питайте  Peace

# 366
  • В.Търново
Имам имейл, но всеки път казват, че по телефона ще се обадят.На една колежка са й звъннали още към 8 октомври.
А къде всъщност е обявено, че раздаването е на тези дати?

# 367
Пак да кажа имам заявена една Шира повече за София Х. Димитър. Ако някой иска да се възползва ще взимам играчките в сряда или четвъртък. Успешна седмица на всички!

# 368
В Пловдив ги даваха преди месец.

# 369
Имам имейл, но всеки път казват, че по телефона ще се обадят.На една колежка са й звъннали още към 8 октомври.
А къде всъщност е обявено, че раздаването е на тези дати?

Ами в мейла е написано, как къде Laughing

# 370
  • Варна
Някой погледна ли детските боти? Трябва да купувам зимни обувки на дребното и им се чудя... Как ли е качеството, от Лидл съм вземала само сандали. Дали са меки и гъвкави подметките и изобщо как е изпълнението?

# 371
  • Бургас
Мда, взех си Шира, Бък и Мани безпроблемно днес Crazy

И съм силно покрусена! ЗАРЕДИЛИ СА КОЛЕДНИТЕ ЛАКОМСТВА!!! А аз съм на диета, която въпреки че позволява сладко, ще ме възпира да ям от всички вкусотии Cry Забърсах моментално 2 марципана с нуга от любимите ми Blush Има и нови неща, дето досега не съм ги виждала или поне не помня. Имаше и захаросани кестени, по които ми текнаха лигите, но 14лв... ми идват апетитоспиращо Stop

Взех от термоблузките, но нещо ми се струват умаленички. Вярно, че моделът е тесен, като за вид бельо, ама не е и много разтеглив и ще видим като премери наследника дали ще се сменя (ако имат още). И са доста тънички като материя блузките, но пък мекички ипухкави от вътрешната страна. Ще пробваме и един модел от ботите, които не са лоши за тези парички. Подметките са горе-долу гъвкави, лепките са достатъчно дълги, материалът изглежда прилично, ама дали ще станат на дечко... ще видим довечера.

Похвалвам дюлите - сочни, сладки и ароматни. Или поне преди 4 дена бяха такава партида, но едва снощи ги опитахме. Днес взех пак, но дали са от същите... Цената поне е същата - намалени са с 14%.  Има вече и сандвичи и пресни салати в кутийки няколко вида Peace

# 372
Да споделя - ако някой ще търси пуловерчета за момченца да не си губи времето като мен да обикаля - имали проблем с доставката, щяло да има, но не се знае кога..

# 373
Не се сдържах и взех от коледните неща - марципан,  шоколадови близалки за деца и бисквити.

Който харесва френските макарони -сега са намалени с 20%.

# 374
За играчките, има информация на началната страница на сайта им, за тези, с които не са успели да се свържат.
http://www.lidl.bg/bg/index.htm

Общи условия

Активация на акаунт