Лидл - 92

• 99 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, Интересува ме някой има ли от титаните, които ще пускат другата седмица и дали сте доволни. Хубаво ли е покритието, незалепват ли наистина?

# 571
  • до най-прекрасния мъж
Аз се интересувам от електрическата четка за зъби, която ще е от следващата седмица. Въртяща ли е главата или само пулсира? Доволни ли сте от почистването като цяло. Стоматологът на ММ му препоръчал ел.четка, но 100 лв не ни се дават. Тази ми изглежда на добра цена.

# 572
  • на Мелмак
Аз имам грил тиган и още един "незалепващ" - и двата залепват , така си седят в къщи.
В грил тигана , за да мога да извадя нещото , което съм сложила трябва да го залея с олио , за да не остане половината върху ребрата.  Първо взех единия, реших , че не съм случила, после пуснаха и грил и там греда.

# 573
Вчера в 20.30 взех заветната Шира.  Бях се простила заради работното време, но изненада - охраната ги раздаваше.

# 574
  • София
          Здравейте, Blue. angel!
Електрическата четка за зъби е с въртяща се глава и има три степени. Аз лично я ползвам от лятото и съм много доволна. За цената си струва с 3 години гаранция. За мен си струва.

# 575
Чудя се с какво уредът за бавно готвене е по- различен от добрия,стар, глинен гювеч - слагаш всичко, но в незагрята фурна, пускаш на малки градуси и печеш 2, 3 и повече часа...

# 576
Чудя се с какво уредът за бавно готвене е по- различен от добрия,стар, глинен гювеч - слагаш всичко, но в незагрята фурна, пускаш на малки градуси и печеш 2, 3 и повече часа...

Консумацията мисля е различна Simple Smile. Аз го имам и го ползвам от време на време, просто нямам набор от рецепти...

# 577
От днес до неделя има палатка с разпродажби в Лидъл на бул. Сливница 236

# 578
Сутринта понечих да взема от гъбите в тарелка, които са на промоция, но ги загледах, че ми жълтеят и са видимо поувехнали. Завъртях тарелката да потърся дата на пакетиране или срок на годност някакъв, но не видях. Попитах момичето, което зареждаше наблизо, къде им е срока за годност. Получих троснат отговор къде съм търсила срок на годност на плод и зеленчук, нямало за тях такова нещо Crazy" ето, на тези насипните къде им виждате срока на годност"-, ме попита фръцлата...
Сещам се на прима виста за пакетирани в тарелка ягоди, които бяха с обозначена дата на пакетиране Peace
 Не ми се разправяше, само й отговорих, че насипните до пакетираните са очеизвадно свежи на вид, а тези промоционалните на нищо не приличат Stop

# 579
Преди време получих абсолютно същия отговор за гъбите

# 580
  • Перник
Пакетирани гъби вземам само в краен случай. Не само от Лидл, изобщо. В повечето случаи в опаковките има и плесен. Според мен всичко пакетирано трябва да има срок на годност.

# 581
  • София
Връщам се оттам. Ооо, ужас! Много боклуци, а народът граби като не видял, каквото му попадне. Пълнят се колички догоре с всевъзможни неща, които залежаваха и никой не им обръщаше внимание много време на намалени цени. Опашките на касите са километрични - като при откриване на нов магазин.
Имаше и разни уреди - например за готвене - с облепени с тиксо кашони - явно от връщаните. Но никой не обръщаше внимание на табелите, сложени пред касите: Закупена стока НЕ СЕ връща! Е, смятайте, като си вземете повреден уред, какво ще го правите после. hahaha  Хитро са го измислили да се освободят от боклуците, които им пълнят складовете. Grinning

# 582
Да, аз взех от насипните гъби - едно, че бяха бели и свежи, друго-че може да се огледат поединично за мухъл, трето-трябваха ми 200-300г.само Peace
 За тези в тарелките тук съм чела оплаквания, че отгоре са ок, но долните са мухлясали Peace

Авокадото от понеделник ще е намалено на 1.11лв за брой. Препоръчвам го- много е свежо и сочно Peace

# 583
Връщам се оттам. Ооо, ужас! Много боклуци, а народът граби като не видял, каквото му попадне. Пълнят се колички догоре с всевъзможни неща, които залежаваха и никой не им обръщаше внимание много време на намалени цени. Опашките на касите са километрични - като при откриване на нов магазин.
Имаше и разни уреди - например за готвене - с облепени с тиксо кашони - явно от връщаните. Но никой не обръщаше внимание на табелите, сложени пред касите: Закупена стока НЕ СЕ връща! Е, смятайте, като си вземете повреден уред, какво ще го правите после. hahaha  Хитро са го измислили да се освободят от боклуците, които им пълнят складовете. Grinning

Това сме го коментирали и друг път. Може да се връщат - така са споделяли в темата софиянки.
Дори да не може да се връща, то рекламация от неработещ уред можеш винаги да предявиш към търговеца, то е друго и се различава от връщането в 1месечния срок, просто защото стоката не ти е допаднала Peace

# 584
Не съм сигурна, че ще е лесно връщането. На касовата бележка не пише какво е закупено, така че ходи доказвай какво си взел от тая палатка... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт