Лидл - 92

• 99 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • WonderLand
И аз да се включа с питане са уреда за бавно готвене. Има ли други доволни, че назад само един коментар положителен видях, пък отдавна искам да си подаря един, но високата цена ме спира всеки път.

# 586
  • София
Цитат
Авокадото от понеделник ще е намалено на 1.11лв за брой. Препоръчвам го- много е свежо и сочно Peace

аз взех ония ден, уж мекичко и хубаво, беше ужасно. Може да не съм случила...

# 587
  • Русе
И аз да се включа с питане са уреда за бавно готвене. Има ли други доволни, че назад само един коментар положителен видях, пък отдавна искам да си подаря един, но високата цена ме спира всеки път.
  Аз много си го харесвам.

# 588
  • София
Аз съм доволна от разпродажбата  Grinning Яке за дребното за 7лв., едни кецове, и те за толкова, картинки за оцветяване по левче. За мен дънки, пуловер. Някакви розови пасатори се грабеха много, ама мен кухненските уреди в общи линии не ме вълнуват и не ги загледах.

# 589
teta гъбите в тарелка имат дата на опаковане, купувах последно в събота. Но за ден в хладилник много пожълтяха и се съсипаха. Белихме ги и някои изхвърлихме.
Аз си купих чехли и на ММ също, добри са като за 10 лв. Мъжките са по-добра изработка.
И Фурми с марципан - от някоя седмица останали на 3,49 лв. ммммм вкусно.
Нутелата другата седмица хубава ли е? Имам купена от Метро и е супер. Погледнах в Кауфланд пак Нутела, но е полска и по-различен буркана и надписа малко.

# 590
  • София
Нутелата другата седмица хубава ли е? Имам купена от Метро и е супер. Погледнах в Кауфланд пак Нутела, но е полска и по-различен буркана и надписа малко.
Ами зависи на коя Нутела си фен, в Лидл е германската, на мен тя не ми харесва, по не е сладка и по като натурален шоколад е ми седи. Аз лично харесвам полската и гръцката.

# 591
Цитат
Авокадото от понеделник ще е намалено на 1.11лв за брой. Препоръчвам го- много е свежо и сочно Peace

аз взех ония ден, уж мекичко и хубаво, беше ужасно. Може да не съм случила...

Винаги вземам твърди на пипане, без петна и белези по тях. След ден-два стоене вкъщи, става идеално - сочно и свежо.
Предполагам, че е  било разкашкано вече, щом си го взела меко - възможно е затова да не ти е допаднало.
Току що изядох едно, закупено във вторник - оставено на работата ми да поомекне. Страхотно е.

Devil_Rose, нашите гъби нямаха, въртях тарелката като пумпал, затова и попитах фръцлата..и аз знам, че имат, и друг път съм вземала. То вече да не попиташ нещо Crossing Arms все ти се сопкат, амаха...

Завиждам ви за разпродажбите пък Embarassed

# 592
Аз вчера взех гъби в тарелка, сега отидох да видя имат ли срок. Не ми е много ясно, това дата на опаковане ли е? Не трябва ли да има колко дни след опаковане е срока?
Скрит текст:

# 593
Дата на опаковане е това според мен. Хм, аз не видях пък...що така...както и да е .

# 594
А пише  ли някъде колко време след опаковане гъбите са годни за консумация?
Скоро купих опакована рукола, в средата на пакета беше хванала мухъл.
Замина на боклука.

# 595
Докато изтраят, без да се развалят. Докато имат добър търговски вид вероятно. Така си мисля...
Понеже гъбите изглеждаха много омърлушени и позавехнали, затова исках да се ориентирам отдавна ли са опаковани и затова ли са намалени...и да си преценя.

# 596
Момичета спомням си, че преди година или повече пускаха часовник, който мереше влажността на въздуха и още куп други удобни неща. Скоро пускали ли са? Уж следя, но без резултат.

# 597
На разпродажбата имаше ли обувки и маратонки

# 598
Момичета спомням си, че преди година или повече пускаха часовник, който мереше влажността на въздуха и още куп други удобни неща. Скоро пускали ли са? Уж следя, но без резултат.

Електронен ли...като метео станция?  ММ си купи , но отдавна, май-скоро не съм мяркала Confused

# 599
Електронен, да. И температурата мереше и въобще беше супер удобен и функционален! От толкова време го чакам и нищо... Някои от най-сполучливите им продукти ги пускат по няколко пъти и после край. Така преди 4 години си взехме тостер за няма и 20 лева, още не е мръднал и работи, но от тогава не съм го виждала. Пускат само от по 40-45 лева с по-красив външен вид, но същите качества на работа.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт