ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:
Божеее, днес реших да съм home office, пуснах телевизора, че аз много рядко го гледам и какво да видя... Незабравима Mr. Green ooooh!

Чачо Heart Eyes е един път, а в последната серия беше неотразим... там ... до прозореца... до Мелек Crazy Crazy Heart Eyes Joy Joy

Иве Heart Eyes, и аз бях написала фанели, ама викам ай да не я обиждам толкова.... hahaha
Mr. Green Mr. Green  а, тя носи на обиди  Joy Joy Joy

къде дават Незабравима  Party Party Mr. Green Mr. Green   първата ми дизи ашк   Party Party  Joy

bTV Laughing

ooooh! ooooh! Joy

HDто ми се появи   Party Party Party  или аз сега го видях  Joy Joy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 271

грозотията сменя само ризките на наЩУ   Joy Joy Joy  възела и косюмчето все едни и същи  hahaha hahaha hahaha  баси таланта  Mr. Green Mr. Green

Забравяш за т-шъртите nXL размер hahaha

ФАНЕЛИТЕ  Mr. Green Mr. Green  с Жобче  Joy Joy Joy   еднакви... от разпродажба  Joy Joy

И ризките редува - ту сивата, ту бялата  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green  нямаше ли и една черна  Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Вярно и една черна има  Peace

Ама за нея заслугата е на Рижавия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тази Незабравка от няколко години все върви по някоя от телевизиите  Laughing Laughing Laughing Laughing Вярно е незабравима  Grinning

# 272
Тези май сега се появиха   newsm78 newsm78 newsm78

# 273
Скрит текст:
Божеее, днес реших да съм home office, пуснах телевизора, че аз много рядко го гледам и какво да видя... Незабравима Mr. Green ooooh!

Чачо Heart Eyes е един път, а в последната серия беше неотразим... там ... до прозореца... до Мелек Crazy Crazy Heart Eyes Joy Joy

Иве Heart Eyes, и аз бях написала фанели, ама викам ай да не я обиждам толкова.... hahaha

къде дават Незабравима  Party Party Mr. Green Mr. Green   първата ми дизи ашк   Party Party  Joy

bTV Laughing

ooooh! ooooh! Joy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Милооо, събирай ми ги, че аз сИга трябва да бЕгам  Hug Hug

# 274
Скрит текст:

bTV Laughing

ooooh! ooooh! Joy

Милооо, събирай ми ги, че аз сИга трябва да бЕгам  Hug Hug

сбрах ги  Joy Joy Joy

страшната женица-фотограф тук се е изгаврила с наЩУ  Crossing Arms Crossing Arms

# 275

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 15:58 от Venetat

# 276
# 277
# 278

Crazy Crazy Crazy вай бе  Crazy Crazy

Това са снимките пуснати в сайта на фотографката.  Peace

По незнайни причини са натъпкани по 2-3  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Като се изрежат и вече не е същото.  Naughty #Cussing out

Повечето от снимките, които пускаха преди това са много по-добри.  Peace

Мимкааааааа, успех с английския  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 279
  • Sofia, Bulgaria

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Blush

Ама верно тез снимки са много грозни Rolling Eyes  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 20:14 от Iskra Pandova

# 280

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Blush

Ама верно тез снимки са много грозни Rolling Eyes  Crossing Arms

Грозна е баба ви.... Mr. Green  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Добра вечер на всички................. Hug Hug Hug Hug

Абла............. Hug Hug Hug Hug Hug  полиглотка гиби................ Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Успех............. Peace

# 281
Вай,  вай, вай,..........както казва Рижавия............. Mr. Green Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 282
  • близо до брега на морето
А така Бойче Hug сойле-аз пък го виждам красив.Кво ми е рахатно у темата-не е като разни думи с транскрипция hahaha hahaha hahaha...тенкю вери мач на евритинг Hug Hug Hug кат съм се фанала на орото требе го изиграя Joy Joy Joy

# 283
я да видим кой не ме харесва?  Naughty Naughty

Кой казва, че е грозен бе?  hahaha Аз съм недоволна от снимките Crossing Arms hahaha

Вай,  вай, вай,..........както казва Рижавия............. Mr. Green Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

вай, вай ваййййййй  Crazy Crazy

# 284
А така Бойче Hug сойле-аз пък го виждам красив.Кво ми е рахатно у темата-не е като разни думи с транскрипция hahaha hahaha hahaha...тенкю вери мач на евритинг Hug Hug Hug кат съм се фанала на орото требе го изиграя Joy Joy Joy
 Бютифол се вика  Party .................. rotfImbo  щЪ го изиграеш табики.......... Hug кво е за теб................. Hug Hug Hug Hug Hug

Не красив............ Naughty  прекрасен  Peace........ Crazy  умопомраително великолепен Peace......... Crazy и .......................нЕма продължа без червената точка................. Blush Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт