ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia, Bulgaria
                  Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug

Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 11:11 от Iskra Pandova

# 406
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Една прясна Бенсу Heart Eyes

Да им е честит празника на комшиите! Арас е споделил тази рисунка в Инста си.

Да живее републиката!

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 11:43 от Reni - BG

# 407
[quote author=luli40 link=topic=948366.msg33952775#msg33952775 date=147767201

Диди  Hug Hug  Розичка ли?  Laughing Laughing  Доволна, чака Сарп на гюме, както се казва...   hahaha hahaha

Grinning Grinning

[/quote]

Лу, вярно, че дедо и казва Розичка! Ама, май се е изродила в дива и много бодлива шипка Twisted Evil
Прекрасна събота love001

и малко (Ретро) чичеци Heart Eyes

И пушен!
обичам пушено....

# 408
Надявам се да не съм много нахална,но ще Ви попитам какво означава на български думата лан???Много пъти съм я чувала в турските сериали и ми е интересно как се превежда newsm78 newsm78 newsm78,защото явно много я използват комшиите...

# 409
Аз, също имам въпросче; как мога да разбера, каква марка са кожените якете, които носи Сарп?
 По конкретно; кафявото от епизод 1 и черното с капси от 6ти епизод.

# 410
  • Sofia, Bulgaria
Надявам се да не съм много нахална,но ще Ви попитам какво означава на български думата лан???Много пъти съм я чувала в турските сериали и ми е интересно как се превежда newsm78 newsm78 newsm78,защото явно много я използват комшиите...

Аз си го превеждам като "човече"  Peace Grinning

# 411

Много ти благодаря за отговора bouquet bouquet bouquet

Аз си го превеждам като "човече"  Peace Grinning

# 412
  • близо до брега на морето
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Девойки-не моа вдяна коя кво писала бе

# 413
  • Sofia, Bulgaria

То и аз така   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 414

Хубава си дявол да те вземе,
и нека този дявол бъде ... Сарп   Crazy Crazy Crazy
... за мен остава с възхищение
да гледам как ще се превземете  Laughing Laughing Laughing

Привет, девойки!  Hug Hug Hug
Дека сте?

# 415

ред трябва, ред  Mr. Green Mr. Green
Такаааа.....

Моля, научете се да цитирате правилно  Naughty  иначе ще ви докладвам без окото да ми мигне!   Naughty Mr. Green  Преди да пуснете още някой безумен пост, там долу, в ляво от публикувай, цъкнете и се уверете, че написаното, цитираното изглеждат наред  Peace
И още нещо - спрете да любезничите и да набутвате уважителното ВИЕ в множествено число  ooooh! нЕма такова животно  Naughty
Сега ако искате ми се сърдете  Mr. Green

за меееееееен     Naughty  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
  • Sofia, Bulgaria

Кои са тия бе  smile3516 smile3515

Здравейте, приятели! Петък е, 28 октомври, и продължава новата есенна рубрика на СЕРИАЛИ в България "Гледна точка: зрител", в която
в края на всяка работна седмица аз, администраторът на блога, ще раздавам телевизионно правосъдие и ще коментирам всички най-интересни и важни събития от българския и турския телевизионен ефир. В седмото издание от коментарната рубрика ще споделя с Вас, напълно искрено, кои турски актьори и актриси ме разочароваха с постъпките си в професионален и в личен план в последно време. Признавам, че те не са много, но преди съм имал симпатии към тях, а някои дори са ми били любимци. Е, вече не са!

Турският актьор, който напоследък доста ме разочарова, е Чаатай Улусой. Признавам, че не го харесвам още от времето, в което се водеше тежко и продължително дело за употреба и разпространение на наркотици. По този начин, забърквайки се в подобна история, той даде ужасен пример на своите почитатели, предимно млади, следващи го сляпо. Хайде, след редица проточили се заседания го обявиха за невинен и всичко приключи, но след това дойде другото поредно разочарование. След като стана ясно, че Чаатай е с български корени и че самият му баща е мигрант от България, избягал в Турция, и българските и турските медии гръмнаха с тази информация, самият Чаатай излезе с изявление и заяви пред целия свят, че един вид го е срам от българския си произход и че не иска да бъде свързван с родината ни, наричайки народа ни "гяури". И ако това не бе повече от обидно за неговите български фенове... Хубаво е, че в момента има стотици почитатели на Чаатай, които искат да го доведат в България и да се срещнат него, които екипът на СЕРИАЛИ в България винаги е подкрепял и ще продължава да подкрепя, но подобни изцепки и изказвания от негова страна са повече от непристойни за звезда от неговия ранг...

Сред актрисите напоследък доста ме разочарова Нургюл Йешилчай. Тя, която допреди година ми бе голяма любимка, която обикнах искрено още след ролята ѝ на Езо във "Вярна на себе си", от няколко месеца все по-стремглаво му пада в очите. Всичко започна с напускането ѝ от тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) в средата на втория му сезон. Родиха се стотици спекулации от медии и фенове по този повод, най-срещаната сред които, че Нургюл и екранният ѝ партньор Екран Петеккая били в ужасни отношения, но в крайна сметка самата Йешилчай излезе с изявление, че е напуснала екипа на сериала заради т. нар. и все по-често срещан в актьорската гилдия "синдром на прегряването" (от англ. "burnout"). Тогава тя си обеща, че ще си даде дълга и заслужена почивка и няма да се включва в други проекти в близкото бъдеще. Едва седмици по-късно обаче стана ясно, че Нургюл е подписала договор за участие в новия игрален филм "Втори шанс" (Ikinci Sans) с Йозджан Дениз, а уж беше ужасно изморена и имаща нужда от почивка. Но, хайде, ще кажем, че това е игрален филм и заснемането му отделя много по-малко време и не я е обвързало в дългосрочен план с участие. Но още през лятото стана ясно, че преуморената и изтощена Йешилчай ще изиграе главната роля в новия втори сезон на историческия проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), замествайки Берен Саат. А, съвсем логично, подобен исторически сериал отнема много повече време и усилия за заснемане от драмата "Твоят мой живот", в която Нургюл преди това взе участие и от която бе адски изморена. Нямам против професионалното развитие на Йешилчай като актриса, но не подкрепям факта, че тя излъга всичките си фенове публично и така и не оповести реалните причини за напускането си от "Твоят мой живот", което предизвика световен скандал, които явно не са били синдромът на прегряването и изтощение, след като седмици по-късно тя се завърна на снимачната площадка на филм, а сега ще играе в мащабен и сложен за заснемане исторически проект.

И третата звезда, разочаровала ме отскоро с поведението си, е Мерием Узерли. Още от времето на "Великолепният век" тя е една от най-любимите ми актриси, но вече определено не е. Още когато напусна най-успешния турски исторически сериал в края на третия му сезон през 2013 г. се поразклати доверието и слабостта ми към нея, но тогава я оправдах с факта, че беше бременна. Не че беше коректно изведнъж да напусне Турция и да остави продуцентите и целия екип на "ВВ" с отворена уста и в шок, но явно психическото ѝ здраве тогава не е било достатъчно стабилно, за да съумее по правилния начин да се оттегли и да не съсипва нервите на стотици души, с които допреди това е работила. Както и да е, твърде много се отплеснах по този въпрос. Разочарованието ми от Мерием дойде в началото на тази година, когато започна нейният колкото очакван, толкова и провалил се сериал "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi). След като проектът ѝ не пожъна успех, тя започна да играе в него доста лошо, вероятно отмъщавайки си за ниския интерес, започна да се държи нервно и високомерно на снимачната площадка, да изисква твърде много, а да не дава нищо особено в замяна като актьорска игра. Появиха се дори информации, че тя ще напусне сериала, но явно този път не можа да го направи, тъй като явно е имала железен договор с космически неустойки при нарушаването му. Тук тя трябваше да си свърши работата както трябва докрай, въпреки всичко, а не да понижи качеството на играта си и да вгорчи живота на и без това разочарованите от ниските рейтинги свои колеги. Грозно впечатление ми направи и скорошно нейно решение - да се включи във втория сезон на най-големия хит в момента в Турция "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO), а впоследствие да се откаже отново изведнъж и да остави пиарът ѝ да се обяснява на ядосаните продуценти на криминалната драма на ATV.
_________________________________________________________________________________

Това беше моят коментар и моята гледна точка като зрител за тази седмица! Очаквайте следващото осмо издание от "Гледна точка: зрител" следващия петък, 4 ноември! Очаквам и Вашите мнения в коментарите отдолу! Можете да си припомните предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук!

Posted by Админ

Rage

# 417

Сега ако искате ми се сърдете  Mr. Green

за меееееееен     Naughty  Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

За който не се сърди... ще има ли?

не разбрах що пушиш, Искре  newsm78 newsm78
"Кои са тия?" Ми писари  Laughing Laughing изнамерили си причини, създали си мнение, повярвали си  Mr. Green и накрая седнали и го надраскали.  Осъдили набърже виновниците.  Joy Joy Joy Раздали правосъдие  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ами сори ма ми е смешно. Личи си, че писара се намира на работа, щото явно друга си няма.  Joy Joy

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 16:24 от g_georgieva08

# 418
  • Яко в Матрицата...
Искре Hug, моля те Praynig, редактирай си поста и ги скри в спойлер тия, или въобще ги изтрий Laughing И те съветвам да не ги четеш Peace Както е казала, Галка, това е работа на човек без работа Mr. Green hahaha

По въпроса с "лан" - Лили беше писала едно пространно обяснение Peace Трябваше да си го копна някъде Rolling Eyes

# 419

Laughing Laughing  Crazy Crazy Crazy  Laughing Laughing

Искре, що си го довлякла това бе  Joy Joy Joy Joy я ги прати да пасат  Mr. Green

Гале, на ти, ади, че днес нЕма кой да ти даде  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт