Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Свърши озета в момента вървят рекламите. Може би съвсем скоро ще започне 80-ти епизод...
Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

# 646
Вече съм на линия! Laughing Има реклама,сигурно след това започва новия епизод! Peace

Много фрагмани пускат в последните часове! Peace

Мисля,че след Нова година ще сменят часа! Peace

Ани HugСиси Hug

Видях Бризчето Hug на балкона,дано е с нас тази вечер! Praynig

Приятно гледане! Hug Hug Hug

В единия фрагман лекарят каза,че Джансу е в кома! Peace

# 647
Скъпа, благодаря. Приятно гледане - Злати, Ани,  Бризчето и всички останали - приятно гледане.

След 1 мин. започва.

# 648
Дениз пристигна за срещата с Джансу.Явно ще са на курс за грижи на бебето!

Дениз я търси по тел.,но Джансу не успява да вдигне.

Дениз тръгна да търси Джансу...

Маиде успя да си вземе инхалатора

Озан гледа в-ка и каза че дядо му липсва

Джихан говори за загубата на сестра си и как да прости на Рахми

# 649
Откриха Джансу и Бурхан,докато дойде линейка...ще мине време..

Джихан даде на Азми снимка на негова братовчедка и мъжа и сигурно да търсят Рахми там!Така си мисля!Айде ....Асу взе диска със записа от Хатидже...

Айдааа Ди пристигна при Харун и видя Селма Laughing,че и гривната си изпуснала Селма Laughing

Ди търси сметка на Харун защо е взел Маиде..,не го иска в къщата...той иска да говорят

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 20:02 от Zlatina3

# 650
Злати  Hug Сиси  Hug надявам се да се появи и Бризчето  Hug

Бурхан се пробуди...Дениз чака Джансу в кафенето...
Телефона на Джансу звъни...и тя говори нещо за бебето....
Дениз може би тръгва да я търси....
Ааааа Маиде успя да вземе инхалатора....
Едно дете вижда колата в пропастта....
Събрала се е тълпа...Пристигат полицейски коли....
Хатидже отива в конака и носи диска...Асу го взема...
Дилара пристига в офиса на Харун...Изглежда, че не знае, че Селма работи при Харун...Святка се на Харун, но не разбирам за какво...

# 651
Цитат
Дениз чака Джансу в кафенето..
Мисля,че беше за курс за новородени

Пристигна Бърза помощ...

Маиде разказа на Хатидже за Хазал..какво е направила

Хатидже каза,че е дала диска на Асу,Маиде май не остана доволна

Хазал се жалва на Митат..,разбра,че е леля на Харун

Дениз звъни на Джихан и търси Джансу

Митат си пише със Селма...

Асу е при Джандан,донесе и диска със записа Асу не знаеше,че това е Маиде,видяха записа...

# 652
Злати
Селма нарочно ли изпусна гривната или стана случайно... newsm78

Пристигна линейката...Музиката е много тъжна  ooooh!

Маиде се оплаква на Хатидже, че е идвала Хазал...Не разбрах ролята на Хатидже...

Хазал се жалва на Митат....Звънят на Маиде...Митат искаше да се увери ли  newsm78
Митат пита Хазал нещо за Харун....

Дениз се обажда на Джихан...може би пита за Джансу....

Митат и Селма си кореспондират....

Асу пристига при Джандан и носи диска, който взе от Хатидже...Много долна постъпка на Асу...Джандан и Асу гледат записа на диска....

Маиде върви като младо момиче...Как да й вярвам, че е толкова болна....

Дилара се прибира в конака...Спомня си сватбата с Харун....

р е к л а м и...

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 20:16 от MAMA-AN

# 653
Маиде се ядосва за СД и си го изкарва на Хатидже....

Асу и Джандан си говорят за СД...май е златна мина за тях

Ди се прибра разтроена..спомня си сватбения ден..била щастлива жена,каза на Харун..

Рекламааа...

# 654
  • Варна
Дениз идва на курс, вероятно за бременни и казва, че Джансу е запазила час. Жената каза, че още я няма, но курса още не е започнал. Пак идва жената и пита дали ще дойде, защото закъснявали. Дениз и звъни, но тя явно не може да стигне до тел- ама поне е жива, е, загуби съзнание.
Маидето, корава беееееееееее- стигна до инхалатора. Е, добре, че бяха децата та да видят катастрофата. Озко казва, че се е затъжил за дядо си. Казва на баща си, че му бил ядосан, но било добре вече да се върне. Джих казва, че така е по-добре, въпреки че е говорил с Дениз и е разбрал, че той няма вина за смъртта на майка му. Казва, че Бурхан е виновен. После казва, че може би ще се намери дядо му. Тази снимка била на някакъв Исмаил ама не разбрах какъв е. Джих иска да намерят него или жена му, която е на снимката. Хатидже иска да даде диска на Дилара, но Асу каза , че я няма, пък тя и била сестра и щяла да и го даде. Бърза веднага да види какво има, после го грабна и хукна в някаква посока. Ди отива при Харун и си мисли за разговора им за Маиде. Селма и Харун говорят за работа. Харун казва, че във фирмата му нямало нищо скрито. Ди пита кога ще свърши тази игра. Харун пита за коя игра говори и кой пак и е наприказвал нещо. Ди завъртя разговора и пита за Маиде. Той пита кой и е казал и Ди каза значи е истина и защо го е направил. После му трие сол, че тя и направила от дъщеря и престъпник. Харун казва, че не знае какво да направи- нямал право да се държи така с леля си. Ди каза, че ако я обича повече да не се връща в дома им. Той казва как така да не се връща в дома им- нали той е общ, техен. Маидето каза на Хатидже и каза, че Хазал се е опитала да я убие. Наприказвала и, че била лоша и какви ли не глупости и взела инхалатора. После пита какво е направила Хатидже и тя каза, че е дала  диска на сестрата на Ди. Маидето каза, че вече била свършена щом диска е попаднал в чужди ръдце. Хазал се опралква на Митхат, че пак сигурно е станала убийца и разказва какво е направила. Митхат каза, че ще проверят и набра Маидето. Разбраха че е жива. После Митхат пита до колко добре познава Харун. Дениз се обажда на Джих и казва, че не може да открие Джансу. Джих го успокоява и му поръча да отиде при тях във фирмата. Селма и Митхат отново си пишат и тя го пита дали ще може да направи превод на тази търсена фирма, а преди това го пита дали е открил активите на фирмата. Асу показва записа на Джандан. Маидето признава всичко по отношение на Хазал или поне аз това чух, че пак ми прекъсна. Маидето кара Хатидже да отиде и да прибере диска преди да се опитат отново да навредят на някого. Джандан реши да даде диска на полицаите. Асу обаче е на мнение да измъкне пари от Харун за този диск, обаче да изчакали подходящ момент и да използват диска за своя изгода.
Ди се прибра вкъщи и си спомня първата вечер с Харун

# 655
Бризче мерси за превода  Hug Злати мерси за споделеното
Значи на диска има уличаваща информация за Хазал....Асу е непоправима...В опита си да навреди на сестра си, ще навреди и на Хазал...А Джандан иска да си отмъсти на Дилара, че й взела Харун...
Пази боже да имаш сестра като Асуман  Praynig Praynig Praynig

# 656
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet bouquet

Цитат
Злати
Селма нарочно ли изпусна гривната или стана случайно... newsm78
Ани,не видях,сигурно съм писала.Видях,когато Харун я видя,взе и отиде да я върне и се срещна с Ди!

# 657
  • Варна
Много беше тъпо това, че никой не видя падналата кола в пропастта. Нали това стана при разминаване с други две коли. Така ли пък нито едните нито другите не видяха нищо newsm78

# 658
Джансу в полусъзнание прошепна - Моето бебе.   Така си мисля че е, защото нали имаше  през седмицата  фрагман за този момент и аз писах за него.
Дано да не греша.

# 659
Много беше тъпо това, че никой не видя падналата кола в пропастта. Нали това стана при разминаване с други две коли. Така ли пък нито едните нито другите не видяха нищо newsm78

Абсолютно. Това е много  глупаво. И двете коли едва се разминаха, а тази синята  падна  в  пропастта.
Хайде - филм да става, както  казва нашата  умничка  Ани.

Бризче, и аз много ти  благодаря за преводите.  Да си ни вечно  млада и   щастлива.
Благодарим ти.

Общи условия

Активация на акаунт