Feelunique, Lookfantastic, HQhair - тема 15

• 112 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Алтерна Рипеър е невероятна серия, но за изтощени коси, иначе идва силна. Бамбуците всичките са леки и нищо работа.

# 196
Мисля, че в ФЮ сега има намаления на Керастаз. Чакам отзиви за Алтерна от Дани!
Аз очаквам бамбуковата за обем шампоан, балсам и спрей. Ползвала съм само шампоана. Имате ли впечатление от целият сет?  Simple Smile
http://www.hqhair.com/alterna-caviar-repair-holiday-duo-worth-67.20/11324231.html
Това е серията, която си поръчах...преди това имах няколко мостри от нея и резултата - косата ми никога не е била по-хубава, даже и след фризьор!
Бях писала на официалната страница на Алтерна България и те ми изпратиха мостри по Спиди, всичките им луксозни серии ми се отразиха много добре, но рипеър най-добре.

От черния петък си бях купила шампоан и балсам от серията Бамбо, която е изглеждаща, пробвах я няколко пъти, но не ми допадна и ги размених тук във форума.

Изпратили са ти мостри безплатно? Еха ще пробвам и аз 😀 На мен по-скоро ми липсва обем, иначе съм с русо омбре, но косата ми изобщо не е изтощена. Най-вероятно следващият сет, който ще поръчам ще е този твоят  Peace

# 197
Момичета, опитах се да направя нова поръчка в ФЮ и ми излезе съобщение REFUSED: Sorry, your payment has been refused by your bank.

В картата има необходимата за поръчката сума, а. Вчера когато дадох на "click here to process the order again" ми блокира сумата за поръчката 2 пъти. На някой да му се е случвало?  newsm78

# 198
  • In transit
Обади се в банката. Аз напраеих две поръчки от ФЮ последнните дни с различни карти и не съм имала проблем.

# 199
Обади се в банката. Аз напраеих две поръчки от ФЮ последнните дни с различни карти и не съм имала проблем.

Аз също в Петък пуснах една... без проблем.  newsm78

# 200
В очакване съм на първата си поръчка от ФЮ. Следя тракинг номера в http://trackmytrakpak.com/.
Последният статус е от България - CUSTOMS CLEARED. Какво означава това и по вашите впечатления - колко време след този статус пратката е в пощата?

# 201
Shipment History

Date/Time                   Activity                                           Event Code
17/01/2017 09:05:00   DELIVERED    
17/01/2017 08:02:00   ARRIVED AT DELIVERY DEPOT                  201
16/01/2017 18:10:00   CUSTOMS CLEARED                                  433
16/01/2017 15:32:00   INTERNATIONAL HUB                                  246
04/01/2017 00:48:25   ROUTED TO DESTINATION                          299
03/01/2017 17:01:53   TRAKPAK PROCESS CENTRE UK                  198
30/12/2016 20:53:10   DEPARTED Feelunique International Limited218

Само че няма да ходиш в пощата, а ще ти я донесат Булпост на адреса. Не се обаждат и не пускат СМС, обаче. Ако не си на адреса, ти оставят съобщение да си вземеш пакета от пощата.

# 202
Благодаря  bouquet Успешни покупки  Peace

# 203
  • In transit
Да, пратките от ФЮ ги доставят с EMS на адрес.  Peace В сайта на БГ пощи може да си проследявате тракинг номера.

# 204
Благодаря  bouquet Успешни покупки  Peace

На мен дори ми звънят всеки път по мобилният, за да питат дали съм на адреса. Wink

# 205
Мисля, че в ФЮ сега има намаления на Керастаз. Чакам отзиви за Алтерна от Дани!
Аз очаквам бамбуковата за обем шампоан, балсам и спрей. Ползвала съм само шампоана. Имате ли впечатление от целият сет?  Simple Smile
http://www.hqhair.com/alterna-caviar-repair-holiday-duo-worth-67.20/11324231.html
Това е серията, която си поръчах...преди това имах няколко мостри от нея и резултата - косата ми никога не е била по-хубава, даже и след фризьор!
Бях писала на официалната страница на Алтерна България и те ми изпратиха мостри по Спиди, всичките им луксозни серии ми се отразиха много добре, но рипеър най-добре.

От черния петък си бях купила шампоан и балсам от серията Бамбо, която е изглеждаща, пробвах я няколко пъти, но не ми допадна и ги размених тук във форума.

Изпратили са ти мостри безплатно? Еха ще пробвам и аз 😀 На мен по-скоро ми липсва обем, иначе съм с русо омбре, но косата ми изобщо не е изтощена. Най-вероятно следващият сет, който ще поръчам ще е този твоят  Peace
Да, изпратиха ми безплатно, но доставката беше за моя сметка, което си е ок, защото успях да пробвам 4 различни серии..
За теб хидратиращата серия може би ще е по-подходяща.
 bouquet

# 206
Споделете добър шампоан против косопад за мъже?
И някакви ампули, но шампоана ми е по-наложителен!

# 207
Да, пратките от ФЮ ги доставят с EMS на адрес.  Peace В сайта на БГ пощи може да си проследявате тракинг номера.
Кой номер пишете в сайта на бг пощи, защото аз който и да напиша, ми изписва, че пратката не се проследява. Вече 4 ден е със статус Customs cleared  ooooh! Къде мога да звънна да питам за моята пратка - в митницата, в пощата  newsm78

# 208
Здравейте!
Може ли покана за FeelUnique на ajordanova @ abv.bg. Предварително благодаря!

# 209
  • In transit
Да, пратките от ФЮ ги доставят с EMS на адрес.  Peace В сайта на БГ пощи може да си проследявате тракинг номера.
Кой номер пишете в сайта на бг пощи, защото аз който и да напиша, ми изписва, че пратката не се проследява. Вече 4 ден е със статус Customs cleared  ooooh! Къде мога да звънна да питам за моята пратка - в митницата, в пощата  newsm78
Този, който започва ЕА и завършва на BG. Излиза от сайта на холандските пощи.

Общи условия

Активация на акаунт