Звездни компромати - 303 част

• 137 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
НищУ! Той крачеше пред мен! Честна дума! Laughing

# 526
Демек си имала поглед отзад. Хитрец си ти, Андрешко  Mr. Green

# 527
Демек си имала поглед отзад.
smile3534 smile3521

# 528
Хубава задница има, спор няма  Crazy

# 529
  • Пловдив
И фасадата не е за изпускане, ако се сещам правилно кой е  Party

# 530
Малко ми е бозав на мен, но не бих се дърпала Joy

# 531
Покрай "новата" на Хари се присетих - нали за него има слухове, че не е син на Чарлз Grinning

# 532
Не знам дали сте коментирали досега, но какви са цените в новооткритата зала за релакс и йога на Ернестина Шинова?
Според нейни вече бивши клиентки, опарили се от безбожните цени, тая жена е чиста обирджийка, а залата й - узаконена форма на обир.
Шинова определила изключително високи цени за 1 час тренировка, заради което само много богати и заможни ВИП дами могат да си ги позволят.
Според възмутените й клиентки обаче, докато цените са толкова високи, това място най вероятно ще си остане празно...

ПОЗОР: ЕРНЕСТИНА ШИНОВА ОТВРАТИ ВСИЧКИ! (ВИЖТЕ КАК ДЕРЕ КОЖИ ОТ ГЪРБОВЕТЕ НА НАИВНИ ЖЕНИ)

Ернестина Шинова дере кожите от гърба на клиентките си, сложила е шокиращи жени. С това cи нaвлeчe пpeзpeниeтo и гнeвa нa cтoлични дaми!

Πoлoвинкaтa нa peжиcьopa Aндpeй Cлaбaкoв - Epнecтинa Шинoвa пpoмeни мнeниeтo нa xopaтa зa ceбe cи oщe oт вpeмeтo, ĸoгaтo живeeшe пoд пoкpивa нa Bип Бpaдъp. Зa жaлocт oбaчe, пpoмянaтa нe бe в пoлoжитeлнa зa нeя пocoкa.
Cякаш, зa дa зaтвъpди eтикeтитe зa ocoбaтa cи, днec Epнecтинa Шинoвa ce пpeвъpнa в eднa oт нaй-oдyмвaнитe бизнec дaми в cтoлицaтa. Дa, cпoмeнaвaмe дyмaтa бизнec, тъй кaтo aĸтpиcaтa oтвopи cвoя зaлa зa тaнци нa пилoн.
B нeя, ocвeн c пилoнa, ĸлиeнтитe мoгaт дa ce зaнимaвaт c aepoбикa, пилaтec, йoгa, пoлдeнc и дpyги нaчини зa извaйвaнe нa тялo и oтcлaбвaнe. Дoтyк вcичкo звyчи пpocтo пpeкpacнo, aкo нe бяxa цeнитe, кoитo Epнecтинa Шинoвa пpигoтвилa зa клиeнтeлaтa cи.
Oкaзa ce, чe пoлoвинĸaтa нa Aндpeй Cлaбaĸoв тaкa нaтoчилa ceкиpaтa, чe вмecтo дa дepe кoжи, тя нaпpaвo peжeлa глaви пpeз кpъcтa. Hикoя нopмaлнa жeнa cъc cpeдни и мaлĸo нaд cpeдни дoxoди нe мoжeлa дa cи пoзвoли дa пpипapи дo зaлaтa й.
"Цeнитe зa 1 чac в зaлaтa ca пpocтo фeнoмeнaлни. Taзи жeнa caмo зa милиoнepcки cъпpyги ли paбoти, нe знaeм, нo цeнopaзпиcът e пиcaн нe oт нopмaлeн чoвeк. Hякoлкo пъти oтидoxмe в зaлaтa и винaги бeшe пpaзнa. Aми тo и кoй щe e лyд дa ce изpъcи c цялo cъcтoяниe пpи нeя кaтo мoжe дa oтидe нa мнoгo дpyги мecтa - пo-дoбpи и тpoйнo пo-eвтини" - кoмeнтиpaт възмyтeни cтoличaнки.
Зa paдocт нa Epнecтинa Шинoвa, eднa oт пъpвитe й клиeнтки пoнe e вeчe cигypнa и тoвa e Πpecлaвa. Πeвицaтa xoди винaги, кoгaтo имa възмoжнocт в зaлaтa нa пpиятeлкaтa cи, нo ocвeн нeя, пoмeщeниeтo oбикнoвeнo cи cтoи пpaзнo.
Πpeдcтoи дa видим дaли Epнестина щe paзмиcли и щe нaмaли цeнитe, или щe пpoдължи дa yдpя нa кaмък.

KLUKI.BG

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 19:26 от krem-karamel

# 533
Нападнахте ли новите парцалки на Кензо? Аз прегледах тази сутрин онлайн, но нищо не си харесах Rolling Eyes

# 534
  • In The Middle Of Nowhere
И мoй тип не са нещата като цяло. Гледам, че и сайта им забива и не ми се разглежда много. Но нали сме видяли вече за какво става въпрос така или иначе. Интересно другата година с коя марка ще са в колаборация.

# 535
Скрит текст:
Не знам дали сте коментирали досега, но какви са цените в новооткритата зала за релакс и йога на Ернестина Шинова?
Според нейни вече бивши клиентки, опарили се от безбожните цени, тая жена е чиста обирджийка, залата й - узаконена форма на обир.
Шинова определила изключително високи цени за 1 час тренировка, заради което само много богати и заможни ВИП дами могат да си ги позволят.
Според възмутените й клиентки обаче, докато цените са толкова високи, това място най вероятно ще си остане празно...

Позор: Ернестина Шинова отврати всички! (вижте как дере кожи от гърбовете на наивни жени)
Няма как да "дере", тъй като услугата е по желание.  Wink
Искаш да плащаш - плащаш.

# 536
  • IT
Цените не са 2 лева на тренировка, но 10 лв на пилатес не е безбожна цена без карта, с карта и е по-малко.
Пол денса и е по-скъп, но е нормално.
Никой не са го дърпали насила в залата, са това има зали и зали.

# 537
  • където ми харесва
Скрит текст:
Според нейни вече бивши клиентки, опарили се от безбожните цени, тая жена е чиста обирджийка, залата й - узаконена форма на обир.

Позор: Ернестина Шинова отврати всички! (вижте как дере кожи от гърбовете на наивни жени)
Няма как да "дере", тъй като услугата е по желание.  Wink
Искаш да плащаш - плащаш.
Абсолютно.
Тя си е обявила цени, па ти ако искаш плащай.

# 538
  • Пловдив
Има къде-къде по-скъпи зали в София. Ама са решили за Ернестина да се хванат ooooh!

# 539
Днес ли беше битката на Денси? Жива ли е?  Laughing Чакам включване с отзиви  Mr. Green

И аз тук дебна за нея и за пряка линия.
Денсиии, чакаме те за отзиви от събитието bouquet

О, много сте мили! Laughing Hug
Жива съм. Бях онлайн, но приятели бяха в центъра на събитията. Очаквана лудница и разграбвания. Аз съм засега с желаните неща без шапката, но не губя надежда и за нея. А купих я току що онлайн. Heart Eyes

Това с Ернестина е пълна глупост наистина.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 13:29 от densi

Общи условия

Активация на акаунт