Сполучливи имитации на маркови парфюми - 17

• 122 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Преди около 2 години ми бяха подарили този-http://www.aloepartner.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … D0%B9%D0%BB%D0%B8 Много бях доволна,изискан,женствен,прекрасен. Heart Eyes

# 46
  • София
Парфюмът ми е чудесен, дълготраен е, развива се през деня, но проблемът ми е с пулверизатора - не пръска добре, а тече по шишето.

# 47
dpv да два са .Аз взимам от този който е до Детмаг ,а не срещу Детмаг. Една жена е продавачката и собственик.
Купувала съм от там. Списъка й е добре запълнен. Има даже Бич Може, та за Коледа ще взема на майка ми няколко шишенца, само дето не знам кой точно е едновремешния. Може би allforone ще помогне

За какво да помогна, момичета? Нещо явно съм изпуснала... Simple Smile

Използвам случая и аз да поздравя специално magicjo за поредната прекрасно оформена тема...Все път надминава себе си!!!  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 48
  • Deutschland
allforone, кой е едновремешния Бич може? В синя кутийка ли? Сега има няколко разновидности и не знам кой точно е оригинала

# 49
Момичета,взеф си от новите на Роксан-Lovе pasion.Стори ми се ванилов,а ми седи шипров.Знаете ли на кой е имитация?

# 50
  • София
Kasidy, Love Passion на Роксан е имитация на La Vie.

# 51
Благодаря ти.Много е кофти...работя в училище и ми е направо кофти да вляза в учителската стая.

# 52
  • Deutschland
Kasidy, траен ли е този?

# 53
  • София
allforone, дали Рефан ще пускат нещо ново следващия месец? Имаш ли някаква информация? Нали през ноември пускат нови неща.  Simple Smile

# 54
allforone, кой е едновремешния Бич може? В синя кутийка ли? Сега има няколко разновидности и не знам кой точно е оригинала

http://www.zdravekrasota.com/parfyum-byc-moze-klasicheski-10ml
Този помня аз като форма на бутилчето, кутийката не я помня. Пише "класически", би трябвало той да е. Няма начин за 35-40 години да не е реформулиран, така че, едва ли ще е "онзи" аромат от 70-те. Peace

# 55

dpv по спомени, мисля че в синята кутийка е оригиналният.

magicjo, доколкото знам от Рефан очакват да се пуснат нови неща от края на ноември нататък, поне така ми казаха преди няколко седмици.

Като разбера нещо ново, ще Ви споделя своевременно.

# 56
  • София
allforone, благодаря!  Hug Знаех си, че имаш някаква информация.  Wink

# 57
  • Karlovo
Решила съм да си взема Живота е прекрасен,да видя как е на моята кожа.Коя имитация е най- близо до оригинала.На първа страница пише и Баргело и Заг , на мен ми е най близо Рефан .

# 58
  • Бургас
На мен обратното,Рефанския Ла Ви ми е най-далечен.Имах го,на Заг и Баргело са доста близки.

# 59
  • Karlovo
Bright Crystal аз имах предвид ,че магазина на Рефан ми е най -близо .Утре сме на Пловдив и ще потърся там .Заг или Баргело ?

Общи условия

Активация на акаунт