Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

araselia, всичко може. Зависи как си сключиш договора. Не се съмнявай в договорите които сключва Енгин. ПР компанията му е зад него, има си юристи. Има си клаузи за всичко.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 18:48 от mariana51

# 181

Цитат
Бащата на Раиф умира и той се връща у дома. Малко след това комуникацията му с Мария прекъсва поради насилието, започнало над евреите от нацистите.

Звучи много драматично, печално, злощастно..

Я Йомер Heart Eyes, че там историята, все пак завърши добре.

# 182
  • Пловдив

Когато излезе новината, че Берен ще играе Мария в "Мадоната с коженото палто", един журналист, разбрал - не разбрал, че ще играе певицата Мадона й зададе въпрос приела ли е ролята. И тя в неин стил отговори: Да, записах курсове по танци.
Та, поздрав в спойлер:
Скрит текст:

# 183

Когато излезе новината, че Берен ще играе Мария в "Мадоната с коженото палто", един журналист, разбрал - не разбрал, че ще играе певицата Мадона й зададе въпрос приела ли е ролята. И тя в неин стил отговори: Да, записах курсове по танци.

Те си знаят... И Берен, и Енгин... И то доста от отдавна. Няма нещо което да не могат да изиграят.

Берен Саат - в зелено. А Енгин е партньор на дамата в синьо.

https://www.youtube.com/watch?v=ifqe1Vj0s_8

# 184

Благодаря за превода на разказа smile3525, прочетох го на един дъх и много ми хареса...има романтични мисли и чувства, това се е въртяло в главата на едно момче, напълно запленено от красотата на едно момиче...някога отдавна в детските години....Всички сме имали такива несподелени любови, гледаш обекта на мислите и чувствата си, но не смееш да го заговориш и той дори не разбира за съществуването ти, а той за теб е целия свят...

Цитат
Не знам името на момичето, просто я гледам. И докато я гледам, макар времето да е слънчево, почва слабо да вали. В съгласие с прогнозата, скритата в очите ѝ променлива облачност напоява сърцето ми с дъжд.
Колко красиво написано...смаяна и напълно очарована съм...

Цитат
Ако имаш възможност да обичаш някого отдалеч, това е още по-красиво, още по-вълнуващо

Така ние обичаме Енгин Heart Eyes

После пак ще си чета разказа, ако можех и аз да го чета на родния му език от списанието с чаша кафе в някое кафене щеше да е още по-прекрасно...

Относно филма, прочетох резюмето и го намирам за изключително тъжно....Втората световна война, еврейка, която умира в лагер...ужас...Ще гледаме красива любов и после ще плачем... Sad Героят на Енгин явно много ще страда....така че не знам дали искам той да играе в този филм, но всичко си зависи от него....

Хади, днес само една нова снимка ни липсва Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 20:54 от Cataleya_23

# 185
   .Cataleya_23 Hug голям рев ще има, но и много любов  newsm76

И аз съм за нова снимка  Praynig Praynig

Дъщерята на писателя дала тази реална снимка на прототипа на героинята в книгата ,ако правилно съм разбрала  Peace

Скрит текст:
daughter of writer gave a real pic of German women Madonna which writer Sabahattin inspired character Madonna 

# 186
Момичета  Two Hearts  ама дайте го малко по-оптимистично. Ако всичко е истина и Енгин направи тази роля - то значи, че ще гледаме един стойностен проект. Е, че ще поплачем е ясно...
И веднага ще ви повдигна настроението т.е. ще ви отвлека вниманието с нещо друго... Гледам "Фермата" и там двама опитват едни ракийки и трябва да познаят от какво са направени...

Предлагам -

Скрит текст:

Fatmagülün Suçu Ne - Kerim -ÖYLE SARHOŞ OLSAM Kİ / Искам да се напия

https://www.youtube.com/watch?v=6kle6rBm1Bs&list=FLZm0RBIzjf … TFjQ&index=53

# 187

Цитат
И веднага ще ви повдигна настроението т.е. ще ви отвлека вниманието с нещо друго.

Марта_49,  bouquet Grinning.Но не е моето питие.  Wink

# 188
  • Пловдив

Красив, висок брюнет. Важното е, че който трябва вижда това. И за да му предложат тази роля, знаят кой може да я изиграе...
Cataleya_23, вече не знам колко пъти го препрочитам разказа. Да знаете - активен е и на 1 стр. на темата. За по-лесно ориентиране.

# 189
   Хармония Hug прибирам бутилката на Марта  Heart Eyes и правя замяна  Simple Smile

Скрит текст:

# 190
Момичета  Two Hearts  след първото предложение идва второ...  newsm53

Скрит текст:

Fatmagülün Suçu Ne -Керим в действие

https://www.youtube.com/watch?v=rDWb-h7CEa8

Хармония  Two Hearts  хайде за теб нещо друго  newsm03

Скрит текст:

# 191
  • Пловдив

Страхотна екранна двойка бяха. Дали ще ги видим отново заедно - за филма пиша.

# 192

Тази вечер май всички сме на вълна Керим и "КВФ".

Керим и Елиф...  Grinning

# 193

araselia,  bouquet за новото предложение и  bouquet за допълнението от  Марта_49. Grinning 

# 194

Един тематичен колаж от Хания /обикновено е със страхотни хрумки/.

Вече е време  по новото време да си кажем лека нощ, че ако се водим по старото - вече трябва и да сънуваме.
Обезателно нещо красиво!

Общи условия

Активация на акаунт