Лежащи мами - 37

• 52 381
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Dar-ya,ектра си бе,в смисъл,не е чак толкова лошо положението.Аз в 23 нямах такава шийка ,пък родих в 37.

# 721
Незнам аз се притеснявам Sad те и бебетата ми тежат не съм от най-големите мами и нямат особено място ..дано тая шийка изкара поне до 34 седмица..

# 722
Darya разбирам ти притесненията,но шийка 25мм никак не ми се вижда много къса,така че успокой се. Аз от 26гс бях с 15мм шийка и 1см разкритие,много добре знаете през какви трудности минах. Сега вече шийката ми е напълно изгладена и още други куп проблеми,но вече не се стряскам,просто се примирих а и вече карам 36гс. Спокойно мила,в тази тема няма неуспели майки,така,че аз съм сигурна,че и ти ще успееш. Повярвай в това! Плюс това с много лежане и утрогестан вагинално шийката се удължава,пиша ти го от собствен опит. Лягай без да ставаш,само до wc и обратно в леглото. Дори яж в легнало положение,аз така стигнах до тук.

# 723
Успокоявате ме малко ... всички ще успеем това е ясно!

# 724
Наистина ли шийката може да се удължи, а съм едва 16г.с. с 28мм

# 725
Няма как да се удължи,след като веднъж се е скъсила,но набъбва от поставянето на утрогестана вагинално!При мен след серклажа 19-21 мм,стигна до 35-38мм,но  карах с утрогестана до последно

# 726
Няма как да се удължи,след като веднъж се е скъсила,но набъбва от поставянето на утрогестана вагинално!При мен след серклажа 19-21 мм,стигна до 35-38мм,но  карах с утрогестана до последно
Е това не е ли удължаване? Преди серклажа казваш 19-21мм а по късно достигнал 35-38мм. Извинявай ако въпросът ми е глупав или не съм разбрала.

# 727
кога и по колко поставяте утрогестана аз бях 2по1, но след като разбрахме ми казаха само вечер по 2 и много се чудих каква е логиката само вечер.

# 728
кога и по колко поставяте утрогестана аз бях 2по1, но след като разбрахме ми казаха само вечер по 2 и много се чудих каква е логиката само вечер.
Аз до преди седмица бех 2.*3 после го намалих на 2*2 сега само вечер по 2 и ще го спирам,така ми каза доки.Принципно вечер действа как да го кажа "по-добре"защото сутрин имаш движения и той изпада по-бързо,докато вечер не е така

# 729
  • Стара Загора
Момичета имам си бебе. С планово секцио в 38 седмица се.роди Елизабет-3.500 , 51 см. Не мога да опиша щастието си

# 730
Orchidea честито ти щерка! Да е много здрава и красива дама!

# 731

OrchideaBlue честита ти заслужена радост.Да сте живи и здрави

# 732
Орхидея...честито  bouquet

Днес бях да видим шийката...преди 2 седмици беше 4.5 а днес вече е 3.3.Доктора ме праща на още едва консултация и евентуален серклаж.В момента съм 20 г.с. и 0 дни.Доктора каза че вижда контракции на ехографа...за щастие втърдяването изчезна,но имам леки като менструални болки.При колко мм шийка се прави серклаж?

# 733
Ay-se,както казах,шийката не се удължава,а набъбва от утрогестана,за това се слага вагинално,приет през устата не влияе на шийката.Твоя лекар не ти ли е обяснил за какво служи утрогестана?Аз това го знам от моите лекари.
Честито ново,отлежано бебе,да расте здраво и борбено,като майка си!Ако е родена днес,сме астрални близначки Wink

# 734
Честито бебче, Орхидея. Живи и здрави бъдете! Още една Лежаща мама, която стигна до финала. И аз съм в очакване, но предвид виелицата и студа навън, ми се иска да устискам още малко, че болницата, в която смятам да раждам е в друг град.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт