ЛОНДОН - 9

• 129 210
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
При нас ще е по Великден Simple Smile.

Ние също решихме да поемем риска, имаме после цели 60 минути, в които има два подходящи автобуса. В крайна сметка, ако съвсем пък не успеем - ще си купим билети на място. Но дано да успеем, де Simple Smile

Благодаря!

# 226
При купени билети със запазен час за Мадам Тюсо, ако закъснеем ( заради полет) можем ли да ползваме билетите след опр.час на резервация, в същия ден ?

# 227
       Момичета,
май темата не е много активна напоследък, но аз  да  попитам. От 4-ти до 7-ми май с дъщеря ми ще бъдем в Лондон.Разполагаме с 2 и половина дни  реално защото обратния полет е на 7.05 рано сутринта. Предвидила съм Мадам Тюсо и Окото. Какво друго според вас можем да видим за толкова малко време ?Приемам всякакви предложения . Благодаря bouquet bouquet

# 228
  • София
Изпуснахме си с 2 минути междуградския автобус от Лондон до летище Станстед , а в следващия, след половин час нямало места според шофьора, всичко било продадено, щели да го напълнят от следващите спирки. След като онемяхме пред факта, че в 03.30ч няма места и вече закъсняли с 30 мин ще трябва да търсим някакво такси, което ще отнеме време и тн, аз ударих на молби и шофьорът каза, че ще ни качи, ама следващия път няма да го прави Simple Smile
НЕ РАЗЧИТАЙТЕ, АКО СИ ИЗПУСНЕТЕ АВТОБУСА, ЧЕ ЩЕ ИМА МЕСТА В СЛЕДВАЩИЯ, ЗА ДА ВИ КАЧАТ !

Благодаря на всички за темата и за персоналните съвети!
Пожелавам ви нови приключения!

Стрела, колко е голяма дъщеря ти Simple Smile

# 229
ЗаСлон почти на 18 години е ,септември ги навършва.

# 230
  • София
То много зависи от личните предпочитания и интереси. Време за музеи нямате, така че обиколете култовите места в Лондон:от площад Трафалгар се разходете през парка Сейт Джеймс до Бъкингамския дворец, Тауър Бридж, Окото на Лондон, Уестминстърският дворец с парламента, Катедрала Св. Пол, Пикадили съркъс. Ако имате време си направете една разходка с корабче до Гринуич.

# 231
  • София
Стрела, моят тийн искаше определени неща, най-много Британския музей, Биг Бен и Тауър бридж. Окото и Тюсо отказа. Питай дъщеря ти Simple Smile
Подкрепям предишния пост Simple Smile

# 232
Ами то за всеки е различно, аз се чудя от какъв зор някой би искал да влиза при мадам Тюсо, а вместо окото има много други места за гледки без огромни опашки.

# 233
Ами то за всеки е различно, аз се чудя от какъв зор някой би искал да влиза при мадам Тюсо, а вместо окото има много други места за гледки без огромни опашки.

Ние посетихме Мадам Тюсо, защото не бях влизала в музей с восъчни фигури. Ако ида сега в Амстердам, сигурно не бих влязла. Не съжалявам, че влязох в Лондон. Дай пример за места без огромни опашки, моля. Ние на Окото не чакахме, нито на аквариума.

# 234
  • София
В интервала ор понеделник до Разпети петък (национален празник), изчакахме огромна на пръв поглед опашка за Британския музей, но мина за 5 минути!
В Националната галерия, Музея на науката и Природонаучния беше същото или пък имаше само 2-3 човека.

За събота и неделя не знам.

Обаче на Окото, пак в понеделник, 19ч опашката беше отблъскваща. Ние нямахме билети и си тръгнахме.

В Аквариума в 18.30 нямаше нито един желаещ да влезе.

# 235
Благодаря  за отговорите момичета  Hug Ще го мисля все още имам малко време. Тюсо ми интересен, тъй като досега не сме посещавали музей с восъчни фигури. Окото е класика за Лондон според мен. Лионес благодаря за предложението мисля единия ден  да го отделим за точно такава разходка.

# 236
  • Варна

В Аквариума в 18.30 нямаше нито един желаещ да влезе.

То по това време ,вече e затворено , затова  Wink

# 237
  • Варна
Купих билети с Еasy Jet от Варна до Лондон Getwick.
Сега искам да купя билет от летището до Лондон, но билетите за Изи буса доста са поскъпнали.
Евтин е само този 30 минути след полета. Дали ще успея за 30 минути да изляза и си намеря автобуса или летището е много голямо? Къде са спирките на автобуса?
Хотелът ми е на гара Виктория - има ли по-удобен транспорт от този (и евтин де).

# 238
  • София
Ще успеете да излезете за 30 минути от летището, особено ако нямате чекиран багаж и имате паспорти, с които да минете паспортната проверка на машините.  Е, и самолетът да няма закъснение.  Спирката на Изибъс е точно на улицата на изхода на летището. Освен това нали билетът важи 1 час след часа, изписан на билета.
Изиджет кацат на северния терминал на Гетуик. Влаковете са от южния терминал и са по-скъпи, макар и по-бързи.

# 239
  • Варна
Мерси  dechy
Това че билетите са валидни още 1 час не го занаех, нo ако няма места може ли да не ни качат?

..................и имате паспорти, с които да минете паспортната проверка на машините.  

За жалост нямаме такива, даже не знаех, че съществуват. Сега видях машините на летището в Малага, но не функционираха още.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 00:21 от ilianagm

Общи условия

Активация на акаунт