"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 491
  • 791
  •   1
Отговори
# 345
А за какво ли вкарват майката на Наталка Rolling Eyes
За да намерят работа на Ернестина Wink

# 346
  • Пловдив
hahaha и ще се окаже стара/бивша любовница на Иван Thinking

# 347
  • София
hahaha и ще се окаже стара/бивша любовница на Иван Thinking

Само да не излезе,че Наталия и Сашо са брат и сестра...  Sick Joy

# 348
  • София
Офф, толкова ли няма други актриси освен Ернестина. Не ми е приятна.

# 349
Ернестина я харесвам, но ми идва прекалено нагласено включването й в сериала. Участва в ББ миналата година, сега е коментатор и изведнъж - хоп, роля в сериала. Е, хайде стига. А междувременно Марта я пратиха в неплатена отпуска незнайно докога. СлучаЕност?  Laughing

# 350
  • София
Ернестина я харесвам, но ми идва прекалено нагласено включването й в сериала. Участва в ББ миналата година, сега е коментатор и изведнъж - хоп, роля в сериала. Е, хайде стига. А междувременно Марта я пратиха в неплатена отпуска незнайно докога. СлучаЕност?  Laughing
БТВ и Нова си имат щатни актьори (аз им викам щатни идиоти), които участват и водят де що има предаване по съответната тв. Слабаков пък е в "Аз обичам България", което ме дразни безкрайно.

# 351
  • Разпиляна във въображението
Така е, но в НОВА прекаляват вече.

# 352
  • София
 А, в Нова - това си е работа на Милошев. И в Столичаните пак има изсмукана от пръстите роля за Ернестина. Аман от едни и същи некадърници, врящи се навсякъде.

# 353
Двойка и в живота, продуцентът Евтим Милошев и сценаристката и актриса Христина Апостолова са заедно в успешния медицински сериал по Нова телевизия „Откраднат живот“ - интервю за ЕВА

http://www.eva.bg/article/30425-Evtim-Miloshev-i-Khristina-Apost … -v-seriali?page=1

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 15:56 от Анонимен

# 354
  • София
Двойка и в живота, продуцентът Евтим Милошев и сценаристката и актриса Христина Апостолова са заедно в успешния медицински сериал по Нова телевизия „Откраднат живот“ - интервю за ЕВА

http://www.eva.bg/article/30425-Evtim-Miloshev-i-Khristina-Apost … -v-seriali?page=2

Е.: Снощи ми разказаха интересна и съвършено истинска история. Възрастна жена в провинцията отива на гинеколог. Докторът й казва – айде, бабо, съблечи се, преглежда я и сяда да пише. Бабата, докато се облича, казва: „Абе, момче, майка ти и баща ти знаят ли с какво се занимаваш?“

Ама направо историята е съвършено истинска  Joy  ooooh! Тая за канарчета ли ни взима?

# 355
Аглея, интервюто е на две страници, аз бях дала линк само за втората, за което се извинявам и направих корекция на поста си Peace

# 356
  • София
Прочетох го. Просто от тази история ми стана много смешно. Че била истинска уж.

# 357
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

_Smile, mystic woman, право в десятката сте! thumbsup

Мисля си дали на пролет Ерна нЕма и да пропее в "Капките..." май само там не е била   newsm78

Как ви се струва това "успешния медицински сериал по Нова телевизия „Откраднат живот“  
аз поне не мисля че е успешен. То все едно на ученик да се пише шестица за това, че преписва ....

"Определя я и като „енциклопедията на формата“ Айде нЕма нужда - Христина енциклопедия  hahaha  

"Христина и колегите й от сценарния екип, който варира между 10 и 12 души", е те за това са и недомислиците им....сигурно са разделени на групи и едните не знаят какво правят другите...ей го на  и бъркоча е на лицееее... tooth tooth tooth

# 358
  • Пловдив
 hahaha ох...само смехории!То май и зрителския интерес намаля.Голяма остана хвалбата само...ще видим довечера кво ще се случи Wink Само днес и утре ли пак ще има серии?Кога е финала на тъпия Вип Б?

# 359

Вече ми се повдига от Ернестина - то не беше ББ, реклама за матраци, после предаване с Андрей, коментатор в студиото...аман  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт