"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 487
  • 791
  •   1
Отговори
# 495
Обещания за грандиозни случки и герои,и едно голямо нищо.Толкова заглупя сериала,че вече го гледам между другото.

Разгърнете образа на Жекова,отделете повече време за сюжета с доктор Стилянова и бебето.
Какво стана с Миро и приятелката му?
Защо непрекъснато тъпчат едно и също,4 серии ще ни занимават с Даун,Биляна и Василев.Серии наред ще запълват половината съдържание с физиономията на Буковска(която играе страхотно,но тя ли е сериала?)

Качеството на филма толкова е паднало,не знам дали екипа си дава сметка.

# 496
Обещания за грандиозни случки и герои,и едно голямо нищо.Толкова заглупя сериала,че вече го гледам между другото.

Разгърнете образа на Жекова,отделете повече време за сюжета с доктор Стилянова и бебето.
Защо непрекъснато тъпчат едно и също,4 серии ще ни занимават с Даун,Биляна и Василев.Серии наред ще запълват половината съдържание с физиономията на Буковска(която играе страхотно,но тя ли е сериала?)

Качеството на филма толкова е паднало,не знам дали екипа си дава сметка.
Peace  Писна ми след всяко интервю да обещават велики  сюжетни линии и нещо  супер ,супер . Явно това в този сериал няма да го дочакаме , ами да свършва по-скоро , че го гледам някак по задължение , защото е български . Дори с много добрата и хуманна кауза  за  дечицата с Даун успяха  да пресолят манджата .Превърна се  в медицински журнал , а не в игрален филм , а пък и това рецитиране ...

# 497
  • София
На мен ми дойде в повече захаросаният епизод с детенцето с Даун. Сладкото в прекалени дози нагарча

# 498

На мен пък точно тези неща са ми толкова скучни, че се моля да не се задълбочават в тях.  Praynig
Аре да разбират всички кои са, да им видим реакциите и толкоз. Разводняват го с пълни тъпотии.

# 499
  • Русе

На мен пък точно тези неща са ми толкова скучни, че се моля да не се задълбочават в тях.  Praynig
Аре да разбират всички кои са, да им видим реакциите и толкоз. Разводняват го с пълни тъпотии.

+1
Дано повече не дават Ирина и Миро. Жекова също не ми липсва. Апропо, много са ми неприятни такива подмазвачи. Стилянова по-добре да я бяха убили. Супер изсмукано ми е това с оживяването и. Ама хейтърско прозвуча  Laughing

И аз искам да видя реакциите, макар и да са ми предвидими. Калин ще побесува, Алекс ще реагира както винаги като умряла риба, Биляна и е все тая. Само мама Захариева ще обърне курса. Wink

# 500
Дано няма трети сезон  Peace

# 501
  • There I was on a July morning
Дано няма трети сезон  Peace
А дано, ама надали. Laughing Споменаваха нещо и за 3-ти сезон.

# 502
Скрит текст:

На мен пък точно тези неща са ми толкова скучни, че се моля да не се задълбочават в тях.  Praynig

+1
Дано повече не дават Ирина и Миро. Жекова също не ми липсва. Апропо, много са ми неприятни такива подмазвачи. Стилянова по-добре да я бяха убили. Супер изсмукано ми е това с оживяването и. Ама хейтърско прозвуча  Laughing

И аз искам да видя реакциите, макар и да са ми предвидими. Калин ще побесува, Алекс ще реагира както винаги като умряла риба, Биляна и е все тая
. Само мама Захариева ще обърне курса. Wink
И на мен най-интересно ми е тя как ще реагира. hahaha

Дано няма трети сезон  Peace
А, да бе, сигурно в трети сезон всички ще преживяват/страдат разкриването на размяната. Басирам се, че в последния епизод на този сезон ще разберат повечето. tooth

# 503
Наистина, защо не дават перипетиите на самотната млада майка с бебето? Че и да сложат едно красиво руменобузесто бебче, а не някаква кукла, както досега.

# 504
  • Разпиляна във въображението
Очаквам Калин да побеснее, после ще разбере защо баща му не му е обръщал внимание и го прецаква напоследък. Ще се успокои, хваща Наталия и за Варна Whistling

# 505
  • София
Само мама Захариева ще обърне курса. Wink

И на мен най-интересно ми е тя как ще реагира. hahaha

ще осъзнае, че е добра, ще върне всички бебета и ще се посвети на бедните

# 506
  • somewhere near the sea
Да! Ще има трети сезон. Каза го Димо Алексиев в неделя.

# 507
  • София
Да! Ще има трети сезон. Каза го Димо Алексиев в неделя.

Въпреки че те едно време казваха,че и за "Отплата" ( ако го помните) ще има 2 сезон,уж вече го снимали,ама така и не видя бял свят. Simple Smile

# 508
  • София
Ами Отплата имаше един никакъв и кофти край...То бива възмездие, но на последната серия чак на мен ми идваше да се гръмна.

# 509
  • София
Ами Отплата имаше един никакъв и кофти край...То бива възмездие, но на последната серия чак на мен ми идваше да се гръмна.

Аз съм го позабравила вече, но помня много добре как Емилия гостуваше в някакво предаване и обясняваше,че снимат сезон 2,ама явно са се отказали. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт