Пазаруване от Amazon - тема №54

• 89 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Subscribe & Save могат да се използват и без Prime, правила съм го нееднократно.  Peace

при мен не става, има бутон join prime под subscribe & save и трябва да го активирам, за да купя на по-ниската цена.

Може би искаш да купиш памперси или друг продукт, който е на намалена цена само за членове на Prime? newsm78

# 406
  • София
И мойте пари за машината не са дръпнати, а цената е променена на 89евро,нямам и мейл,че е изпратена.Дано все пак ги получим Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 09:49 от Cvete na Venera

# 407
  • Варна
Благодаря за мненията относно кафе автоматите. Държа само да е на Саеко и да работи с кафе на зърна, с други всичко сам да прави  Laughing Ще видим тази година Черния петък какво ще ни предложи, от миналогодишните сделки не бях очарована.

# 408
  • София
Аз да питам нещо за тези, които са връщали към buyvip и са искали да им се възстановят пощенските разходи - достатъчно ли е само да им снимам бележката, която ще ми дадат от пощата за разходите по връщането? Бележката, предполагам е на български и в левове - амазонци как се ориентират?

И втори въпрос - на първа страница пише, че снимам бележката и им я пращам - във формата за контакт ли е пращам като упоменавам номер на поръчката или е слагам и нея в кутията?

# 409
  • Luxemburg
Някой беше писал, че е с прахосмукачка Дайсън. Търся повече инфо за модела им dc37c. В момента е на промоция и мъжът ми настоява да я вземем, но на мен не ми се дават толкова пари. В момента съм с филипс, но трябва да се сменят двата филтъра което от филипс е срещу 100€. Та дали направо да не се вземе нова прахосмукачка. В къщи съм на паркет, теракот и килими. Виждам че дайсъна идва само с четка за паркет, тази която е за килими трябва отделно да си я закупя.

# 410
Някой беше писал, че е с прахосмукачка Дайсън. Търся повече инфо за модела им dc37c. В момента е на промоция и мъжът ми настоява да я вземем, но на мен не ми се дават толкова пари. В момента съм с филипс, но трябва да се сменят двата филтъра което от филипс е срещу 100€. Та дали направо да не се вземе нова прахосмукачка. В къщи съм на паркет, теракот и килими. Виждам че дайсъна идва само с четка за паркет, тази която е за килими трябва отделно да си я закупя.
Имам същата и съм безумно доволна. Купих отделно турбо четка за да чистя килими, но според мен е излишна. Чистя плочки, естествен паркет, ламинат и килими Simple Smile Само се мие филтъра, прахосмукачката е много мощна.

# 411
  • на Мелмак
Здравейте , някой да има яке от тази марка?

http://es.buyvip.com/ref=pe_220051_160601871_dpi1?src=email& … =qd_women_eb_1_10

Отговаря ли си на размерите?
Мисля , че ако вали сняг доста ще се намокри с този вид кожа .
Може би става само за сух студ?
Блазни ме цената  Laughing

# 412
  • ВАРНА
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B001T9N51M/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

BRITA филтри 12бр за 28,49 , пише продавач Амазон,ама кутията е като онези,които масово отказаха...  Thinking

# 413
  • София
A цените на кафе машините, които купих са променени. Simple Smile Май ще има отказ.

Аз освен кафе машините пуснах и два други продукта.
Вчера си блокираха парите за тях и ги изпратиха.
За машините обаче нЪц ...

# 414
  • Sofia
Не мога да разбера защо очаквате да дръпнат парите за кафемашините преди края на месеца. Вече се обясни няколко пъти, че пари се дърпат, когато пратката е готова за изпращане ( всички имаме посочена дата, на която се очаква това да се случи). Имате изтеглени суми за артикули, с по - скорошна дата за шипване.

# 415
Не мога да разбера защо очаквате да дръпнат парите за кафемашините преди края на месеца. Вече се обясни няколко пъти, че пари се дърпат, когато пратката е готова за изпращане ( всички имаме посочена дата, на която се очаква това да се случи). Имате изтеглени суми за артикули, с по - скорошна дата за шипване.

и аз това се питам...

# 416
  • Пловдив
.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:39 от ican

# 417
Момичета, моля за малко помощ  Simple Smile Знам, че е писано вече по въпроса, ама нещо не можах да намеря отговора. Как е по-изгодно да се плаща от левова сметка- в евро или в лева. Като избера в лева излиза доста висок обменен курс- към 2,05лв за евро. Ако избера плащане в евро по-изгодно ли е?

# 418
  • София
Да, по-изгодно е.

# 419
bouquet Благодаря за бързия отговор

Общи условия

Активация на акаунт